5 zodii care au potențialul de a reuși în cariera de avocat al apărării – Horoscop > Astrologie

Astrologia ne poate influența pozitiv multe decizii în viață, cum ar fi alegerea carierei potrivite.

Pentru acele persoane care doresc o carieră în drept, trebuie să decidă ce domeniu de drept să practice.

Dacă ești interesat/ă de dreptul penal, ai putea crede că ai fi un avocat bun al apărării și aici intervine astrologia. Există anumite semne zodiacale care au potențialul de a reuși în cariera de avocat al apărării, totul în funcție de trăsăturile lor de personalitate care îi fac să exceleze în ceea ce privește apărarea unui client.

Nu toată lumea are această vocație. Trebuie să mergi la facultatea de drept, apoi să intri în barou, dar înainte de a începe toate astea, trebuie să o ai în sânge!

Pentru a fi un avocat grozav, trebuie să fii capabil/ă să perseverezi, să negociezi și să analizezi.

Trebuie să ai în tine un mic avocat al diavolului.

Lucrul pe care oamenii nu reușesc să-l înțeleagă este că unui avocat al apărării trebuie să-i pese, altfel clientul său va pierde.

5 zodii care au potențialul de a reuși în cariera de avocat al apărării:

Berbec

Berbecii sunt avocați buni ai apărării, deoarece au abilități fantastice de negociere. Există o mulțime de cazuri soluționate negatic, așa că inculpatul are nevoie de un avocat care cunoaște toate unghiurile și poate obține ce e mai bun pentru clientul său.

De asemenea, Berbecii sunt descurcăreți, au o gândire ageră și se adaptează ușor, așa că, atunci când acuzarea prezintă niște dovezi supriză, se pot descurca și le pot face să funcționeze în favoarea lor.

Un avocat al apărării născut în zodia Berbec va face tot ce este necesar pentru a obține dreptate pentru clientul său.

Balanță

Balanța are comportamentul de care are nevoie un inculpat în sala de judecată. Ea are energie, carismă și entuziasm și va lupta pentru clienții ei, investind multă energie și timp în cazurile ei.

Un alt motiv pentru care ar fi un avocat excelent al apărării este că are o pasiune pentru dreptate și nu se lasă intimidată de nimeni, nici de judecător, nici de procuror.

 

Taur

Taurul poate fi un avocat fantastic, deoarece nu se va opri până nu va face și nu va da totul. Va continua să caute dovezi noi și mai puternice și va face întotdeauna apel.

Unii oameni nu pot suporta stresul de a fi avocat, dar Taurul se descurcă de minune cu asta. E un luptător înnăscut și are un dar de a se certa în instanță.

El tinde să muncească din greu și e de încredere și foarte perseverent. Are tot ce îi trebuie pentru a fi un avocat al apărării bun.

Rac

De ce sunt Racii niște avocați atât de buni? Pentru că le pasă și vor da tot ce pot pentru a obține un rezultat pozitiv. Simt nevoia de a proteja oameni, în special pe cei nevinovați. De asemenea, sunt creativi, ceea ce îi ajută să vină cu idei neobișnuite, dar eficiente.

În plus, Racii tind să aibă relații bune cu forțele de ordine și pot extrage probe de la aceștia fără prea mari dificultăți.

Vărsător

Vărsătorii sunt avocați grozavi ai apărării datorită abilităților lor analitice și capacității de a rezolva probleme. Un avocat bun al apărării trebuie să fie ascuțit la minte și capabil să ia decizii pe loc.

Creierul acestor nativi lucrează tot timpul, ceea ce este extrem de util atunci când trebuie să negocieze o înțelegere, să conteste acuzarea sau să își prezinte cazul instanței.

Vărsătorii sunt capabili să rămână profesioniști, chiar și atunci când situația se încinge și foarte puține lucruri îi pot scoate din joc.

Înscrie-te AICI

 


Sursa

  • Facebook

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :