Horoscop Urania

Afla ce iti rezerva viitorul!

5 zodii de bărbați care iau dragostea foarte în serios. Sunt parteneri de cursă lungă! – Horoscop > Astrologie – Pagina 1

Pentru acești bărbați, chiar și prima întâlnire reprezintă ceva extrem de serios.

Se presupune că primele întâlniri ar trebui să fie distractive. Cunoști pe cineva în timpul unor activități recreative, cum ar fi o drumeție, o cafea sau un film și apoi vedeți dacă continuați sau nu. Indiferent dacă există sau nu potențial pe termen lung, să te întâlnești cu cineva și să încerci să legi o relație este încă o modalitate plăcută de petrecere a timpului. Din păcate, unii oameni fac din aceste întâlniri ceva extrem de stresant și obositor.

În astrologie, există câteva semne zodiacale care tratează întâlnirea ca pe un job și iau lucrurile mult prea în serios încă de la început.

Atunci când tratezi dragostea cu atât de multă strictețe, devine o corvoadă. Este mult mai bine să mergi la o întâlnire cu mintea deschisă și cu o atitudine degajată. Când faci acest lucru, aproape că succesul este garantat. Dar, cum poți fi suficient de relaxat dacă așteptările sunt atât de mari?

Partea bună este că aceste zodii de bărbați sunt acelea pe care te poți baza pentru o relație serioasă și de lungă durată. Ele nu sunt adeptele aventurilor și atunci când se implică într-o relație, o fac pentru totdeauna!

Taur

Când vine vorba de dragoste, există foarte multe șanse ca Taurul să ia totul foarte în serios încă de la prima întâlnire.

El cercetează foarte atent viața potențialei partenere și verifică cât mai mult informații despre ea. Deoarece îi este foarte greu să aibă încredere în oameni, el își face atent lecțiile și se va informa despre trecutul ei, dar mai ales de cât timp este singură și de ce s-a despărțit de foștii ei iubiți. Dacă găsește ceva ce nu îi convine, va pune capăt lucrurilor imediat.

Capricorn

Capricornul face presiuni asupra lui însuși pentru a găsi persoana potrivită alături de care să trăiască toată viața.

S-ar putea să nu recunoască în fața nimănui acest lucru, dar el are chiar și un termen limită pentru a-și găsi perechea. Acest lucru pune presiune pe toată lumea. Capricornul obișnuiește să muncească din greu, așa că nu este mare lucru pentru el să depună eforturi și pentru a-și găsi partenera ideală. Nu se implică ușor într-o relație cu cineva și, în timp ce va încerca să se distreze alături de persoana respectivă, va exista întotdeauna o seriozitate în tot ceea ce fac împreună.

Pești

Nativul din zodia Pești adoră să fie îndrăgostit și are o inimă atât de mare încât se implică în relații mult prea devreme.

E pur și simplu orb atunci când iubește, ignoră orice semnal de alarmă și are un talent deosebit de a justifica situații total greșite sau neplăcute. El simte o nevoie disperată ca relația lui să devină una pe termen lung. Vrea să creadă că cea cu care se întâlnește e răspunsul la toate problemele lui. (Citește continuarea în pagina următoare…)


Sursa

Da LIKE paginii Horoscop Urania si afli primul cand public horoscopul tau!

Abonează-te si vei primi horoscopul saptamanal pe email.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

HOROSCOP URANIA

Salut. Poti primi stiri de la mine si pe Facebook.
Trebuie doar sa dai LIKE paginii mele!

Close this popup

Horoscop Urania

Da LIKE acum!