Horoscop Urania

Afla ce iti rezerva viitorul!

5 zodii de bărbați care nu vor spune niciodată că le pare rău – Horoscop > Astrologie

Pentru unii oameni, scuzele nu există. Pur și simplu nu o fac!

S-ar putea să le pară rău pentru ceea ce au făcut, dar nu își vor recunoaște greșelile și nu vor spune niciodată acele cuvinte prețioase, de parcă scuzele ar schimba percepția oamenilor despre ei și i-ar face să decadă.

Să spui că îți pare rău nu te face să pari mai slab. A nu putea să-ți ceri scuze este un semn clar al lipsei de maturitate. Dacă nu vrei să ai de-a face cu un astfel de bărbat, aruncă o privire asupra acestui top!

5 zodii de bărbați care nu vor spune niciodată că le pare rău

Gemeni

Nativul din Gemeni este mult prea ignorant pentru a-și cere scuze. Nu își dă seama că a făcut ceva care necesită scuze.

El tinde să treacă destul de repede peste greșelile altora și presupune că și alții o fac. Cu toate acestea, pentru că este atât de captivant, este greu să rămâi supărată pe el când uită să îți spună că îi pare rău pentru ceva ce te-a deranjat.

Săgetător

E un lucru bun că Săgetătorul stă foarte bine la capitolul comunicare, deoarece e capabil să vină cu o varietate de moduri de a-și cere scuze fără a-și cere scuze, de fapt. Este posibil să-ți ofere un cadou ca mod de a-ți spune că-i pare rău sau să te scoată în oraș, orice pentru a-ți distrage atenția de la faptul că nu poate să spună că îi pare rău.

Partea bună este că, deși nu va recunoaște că a făcut o greșeală, cel mai probabil nu o va mai repeta.

Vărsător

Dacă te aștepți la scuze de la un Vărsător, trebuie să te înarmezi cu foarte multă răbdare. Nu o va face decât în condițiile în care a făcut ceva catastrofal. El tinde să creadă că are, de obicei, dreptate în privința tutoror lucrurilor și poate fi oarecum arogant atunci când vine vorba de cât de isteț și inteligent este, așa că nu va spune că îi pare rău. Cu toate acestea, Vărsătorul face atât de multe alte lucruri bune, încât incapacitatea lui de a-și cere iertare poate fi trecută cu vederea dacă nu e vorba de ceva grav.

Nimeni nu este perfect!

Capricorn

Capricornul este destul de încăpățânat și de aceea îi este atât de greu să își ceară scuze. Nu înseamnă că nu îi pare rău sau că nu are remușcări, ci că ține aceste lucruri doar pentru el. Nu îi vine deloc ușor să spună că îi pare rău și poate că scuzele îl fac să se simtă prea vulnerabil. Dacă poate avea garanția că cerându-și scuze va fi iertat, atunci poate ar face-o.

Scorpion

În primul rând, Scorpionul nu-și cere scuze pentru că nu îi pare rău. În al doilea rând, el consideră greșelile o oportunitate de învățare pentru toți cei implicați, așa că de ce ar trebui să-și ceară scuze pentru ceva care, cel mai probabil, va aduce beneficii și celeilalte persoane? Perspectiva Scorpionului este că nu face niciodată nimic greșit, așa că de ce ar trebui să spună că îi pare rău? Mai ales că nu îi pare rău! Asta ar însemnă să mintă, iar el nu este adeptul minciunii. 

 


Sursa


Da LIKE paginii Horoscop Urania si afli primul cand public horoscopul tau!

Abonează-te si vei primi horoscopul saptamanal pe email.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

HOROSCOP URANIA

Salut. Poti primi stiri de la mine si pe Facebook.
Trebuie doar sa dai LIKE paginii mele!

Close this popup

Horoscop Urania

Da LIKE acum!