5 zodii de bărbați care vor face mereu ce vor. Nu te vor asculta niciodată! – Horoscop > Astrologie

/
/
/
0 Views

Fie că sunt contra ta sau a tuturor pentru că pur și simplu nu le place să li se spună ce să facă, fie o fac pentru că așa sunt ei.

Poți fi sigură că aproape întotdeauna aceste zodii de bărbați nu vor fi de acord cu tine și nu îți vor lua în seamă părerea.

Iată 5 zodii de bărbați care vor face orice vor, oricând vor:

Taur

Cred că suntem cu toții de acord că Taurul este cel mai încăpățânat semn zodiacal, mai ales când încerci să îi spui să facă ceva pentru care are deja un plan.

Nu te aștepta ca Taurul să fie de acord cu tine. Este mult mai probabil să se ajungă să vă certați și să se creeze un zid între voi doi.

Sfatul astrelor: Lasă-l să facă ce vrea, pentru că oricum asta o să facă și este mai bine să nu începi o luptă.

 

Leu

Leului îi place să creadă că există un motiv întemeiat pentru care este întotdeauna atât de încăpățânat. Când te confrunți cu el, ți se va confirma pentru a mia oară cât este de mândru, orgolios și căpos.

Deși este frustrant, este, de asemenea, admirabil faptul că un Leu e atât de ferm. Sigur, s-ar putea să te cerți cu el până te înroșești la față, dar tot nu vei reuși să îl schimbi. Până la urmă vei începe să crezi că e bine ca oamenii să lupte pentru ceea ce cred și contează pentru ei. Poate chiar îi vei urma exemplul!

 

Scorpion

La fel ca și celelalte zodii din această listă, Scorpionul este un semn fix, ceea ce înseamnă că el este cel care construiește și stabilizează o fundație.

În timp ce știi că poți conta mereu pe el, știi și că e foarte, foarte încăpățânat.

Să-i spui unui Scorpion ce să facă este un lucru înfricoșător sau poate chiar imposibil. El este un scorpion, așa că să îi atingi latura sensibilă înseamnă a risca să fii înțepată. El este unic, mai ales atunci când își pune mintea la ceva care înseamnă mult pentru el. Acționează cu prudență!

 

Capricorn

Oricine cunoaște un Capricorn știe că el nu renunță niciodată. Fie că este vorba despre ceva important sau doar un lucru minor, totul trebuie să iasă ca el.

Nu te aștepta să fie înțelegător și să bage în seamă ceea ce îi spui. Sigur, el e în căutarea unor sfaturi constructive din când în când, dar chiar dacă îți spune „Bună idee!”, cel mai probabil tot ca el va face în mare parte. Preferă să fie independent, pentru că știe că nu poate să fie de acord cu oamenii din jurul lui.

 

Vărsător

Vărsătorul este întotdeauna contra. Nici nu are nevoie de un motiv pentru a face exact opusul a ceea ce îi sugerezi, oricum va face fix pe dos. Oricât de amuzant ar părea după, este foarte frustrant în momentul respectiv.

Vărsătorul este un rebel înnăscut.

El e foarte încăpățânat atunci când i se spune ce să facă, pentru că nu i se pare normal să i se spună asta. El pur și simplu vrea să facă anumite lucruri și le va face, indiferent dacă ești de acord sau nu.

Înscrie-te AICI

 


Sursa

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :