Horoscop Urania

Afla ce iti rezerva viitorul!

6 cele mai de succes semne din mijlocul cerului, conform astrologiei

Semnul tău Midheaven descrie calea ta în carieră, atitudinea față de realizare și modul în care te prezinți publicului.

Semnul Mijloc al Cerului, cunoscut și sub numele de Medium Coeli sau MC pe scurt, este unul dintre cele mai unice puncte din harta ta natală. Este diferit de celelalte aspecte de pe harta ta natală prin faptul că nu este o planetă, ci mai degrabă cel mai înalt punct de pe harta ta, determinat de punctul cel mai sudic deasupra orizontului la momentul și locul nașterii.

Puteți găsi cu ușurință semnul Mijloc al Cerului folosind un Calculator de Astrologie gratuit.

Semnul tău Mijlocul Cerului capătă trăsăturile zodiei în care se află, dezvăluind darurile tale naturale, precum și personajul tău public.

De exemplu, cineva cu MC Berbec este probabil văzut de alții ca fiind un mare lider, deoarece semnul zodiacal Berbec este cunoscut pentru abilitățile sale de conducere.

Datorită acestor trăsături inerente, unele semne din Mijlocul Cerului sunt cunoscute pentru că își găsesc mai ușor succesul în cariera și în viața lor în ansamblu.

Potrivit astrologiei TikToker @cringeandcryptic, există șase semne din mijlocul cerului cel mai probabil să aibă succes.

Cele mai de succes șase semne din Mijlocul Cerului

1. Leu Mijlocul Cerului

Dacă aveți Mijlocul Cerului în Leu, probabil că aveți o persoană publică mai mare decât viața pe care o afișați la locul de muncă și în medii publice. Ești văzut ca încrezător în tine, competitiv, curajos și hotărât. Dar ești, de asemenea, bun, plin de inimă, generos, distractiv și creativ.

MC Leu găsesc satisfacție și succes în cariere care îi pun în fața unui public. Se descurcă bine în cariere precum publicitate, marketing și vânzări. Ei fac vorbitori, profesori, politicieni și interpreți extraordinari. Din păcate, MC Leu pot avea tendința de a fi puțin egoști cu succesul lor.

MC-urile Leului doresc să fie superstaruri și prețuiesc succesul prin cât de bine sunt cunoscuți și iubiți.

2. Capricorn Mijlocul Cerului

MC Capricorn sunt extrem de orientați spre carieră și aproape niciodată nu lasă pe nimeni sau nimic să le stea în cale. Succesul acestui MC nu se va întâmpla printr-un accident fericit și nici nu se va realiza peste noapte. Va veni în timp printr-o muncă sinceră și grea.

Oamenii cu acest MC sunt în mod natural directori generali, manageri, medici, proprietari de proprietăți, manageri financiari și bancheri grozavi.

MC-urile Capricorn sunt practice și pot fi la fel de reci și distante față de colegii lor. Din păcate, datorită viziunii lor de tunel către succes, Capricorn Midheavens poate ajunge uneori să izoleze prietenii, familia și partenerii. Adesea își acordă prioritate sarcinilor profesionale față de viața personală.

Cu toate acestea, oricât de dur ar avea un exterior, MC-ii Capricorn tânjesc la siguranță și dragoste.

3. Mijlocul cerului Taur

MC-urile Taurus au o ardere lentă la succesul lor și visează să lase o moștenire tangibilă în urmă. Mijlocul Taurului se concentrează pe răspândirea armoniei și frumuseții în jurul lor, ceea ce face ca carierele în care își pot exprima aceste calități sunt optime pentru ei.

Oamenii cu Taur Midheaven preferă o carieră de încredere în care au un sentiment de stabilitate și securitate. Carierele în care pot crea și construi sunt cele mai bune.

Publicitate Dragostea s-ar putea să îți spună numele. Obțineți o predicție precisă astăzi. Faceți clic aici pentru a obține 10 minute pentru 1,99 USD!

Acest MC va avea un succes de durată odată ce l-a găsit, ceea ce poate dura ceva timp cu acest semn zodiacal care se mișcă încet. Deși lent, Mijlocul Cerului Taur este un semn hotărât și lucrează din greu pentru ca lucrurile să funcționeze fără probleme. Din acest motiv, start-up-urile sunt perfecte pentru MC Taurus.

Câteva căi de carieră ideale pentru oamenii cu Mijlocul Cerului în Taur sunt banca, arta, muzica, finanțele și moda. Deși ar putea dura acesti ani MC pentru a decide ce cale de carieră să urmeze, odată ce decid, ei sunt neclintiți în atingerea obiectivului.

4. Fecioara Mijlocul Cerului

Semnele Fecioarei Midheaven sunt dedicate, practice, analitice și strategice. De asemenea, sunt oameni foarte eficienți, cuminte și incredibil de organizați. Ei sunt adesea lăudați pentru simțul lor puternic de responsabilitate, disciplină și ordine.

Datorită acestor trăsături puternice, oamenii cu acest MC știu cum să aibă un impact asupra lumii din jurul lor și au un sentiment profund al scopului în munca lor. Totuși, primul lucru pentru Fecioara Mijlocul Cerului este că trebuie să simtă că munca lor are sens în ea.

Din păcate, MC-urile Fecioarei sunt cel mai rău critic al lor și pot fi puțin nerăbdători.

Unele căi de carieră de top pentru o Fecioară Midheaven sunt cele veterinare, fitness, contabilitate, medicină, management, wellness, nutriție sau știință.

5. Scorpionul Mijlocul Cerului

Oamenii cu Scorpion Midheaven sunt oameni puternici, ambițioși, ademenitori și transformatori. Oamenii cu acest MC, deși foarte ambițioși, tind să dețină o persoană publică mai subtilă.

Nu mă înțelege greșit, acea persoană este încă foarte puternică și comandantă – pur și simplu sunt mai private decât ar crede mulți. MC-ii Scorpion preferă confidențialitatea decât a se lăuda cu succesul și realizările lor.

Scorpion Midheavens sunt extrem de concentrați să își pună amprenta asupra lumii și să lase o moștenire în urmă. Ei lucrează adesea în poziții sau cariere care necesită un simț puternic și cunoaștere a întunericului, ascuns și misterios.

Din această cauză, mulți oameni cu Mijlocul Cerului în Scorpion înclină spre ocupații precum cercetători, anchetatori, psihologi sau contabili criminaliști.

Din păcate, din cauza misterului și confidențialității lor, aceștia pot obține o reputație de a fi greu de lucrat sau de a fi secreti.

6. Gemeni Mijlocul Cerului

Semnul Gemeni Mijlocul Cerului este inteligent, curios, sociabil, optimist și foarte comunicativ.

MC Gemeni au nevoie de o carieră care să le mențină constant mintea stimulată. Au nevoie de o carieră rapidă, socială și flexibilă, care să le permită să-și exprime creativitatea pentru a fi complet împliniți și mulțumiți. Cu alte cuvinte, nu vei prinde un mort care stă în spatele unui birou timp de opt ore pe zi.

Cu toate acestea, deoarece MC Gemini au atât de multe idei, pasiuni și interese, ei pot ajunge să urmărească mai multe în același timp sau să schimbe constant locurile de muncă, ceea ce poate provoca rapid epuizare.

Indiferent unde ajunge acest MC, atâta timp cât sunt capabili să împărtășească, să discute și să învețe, vor reuși. Oamenii cu Mijlocul Cerului în Gemeni au cel mai mare succes în jurnalism, mass-media, relații publice, marketing, actorie sau educație.

Sursa articolului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.