6 cele mai urate semne zodiacale (clasate de astrolog) • Astrologify

by Horoscop Urania
6 cele mai urate semne zodiacale (clasate de astrolog) • Astrologify

Cele mai urâte semne zodiacale capătă adesea o reputație proastă. Sunt complexe și misterioase.

Înțelegerea celor mai urâte semne îți poate schimba perspectiva despre semnele care te enervează cel mai mult.

Cele mai urâte semne ale zodiacului nu aparțin unui singur element. Sunt o colecție eclectică de semne disprețuite din diferite motive.

Oamenii îi supără pe cei din cel mai urat sondaj de semne zodiacale. Reputația lor îi precede în toate modurile greșite. Au o reputație proastă, care uneori se justifică.

Dar cele mai urâte semne sunt judecate pe nedrept. Oamenii se tem de ei sau găsesc obiceiurile lor enervante. Sunt adesea înțeleși greșit, dar nu ies din calea lor pentru a-și contesta reputația.

1. Scorpion

După cum vă puteți aștepta, cel mai urat semn zodiacal este Scorpionul. Oamenii născuți sub acest semn sunt misterioși și enigmatici. Ei nu au încredere în ceilalți cu ușurință, dar cer onestitate deplină.

Pot fi geloși și posesivi, dar acest semn este unul dintre cele mai manipulatoare. S-ar putea să te îndrăgostești instantaneu de un Scorpion doar pentru a realiza că ai fost înșelat.

Odată deziluzionat de cineva născut sub acest semn, puteți renunța la relațiile cu Scorpionii pentru tot restul vieții. Cu toate acestea, acest lucru este mai ușor de spus decât de făcut. Oamenii Scorpion sunt fascinanti.

S-ar putea să devii dependent de acest semn, indiferent cât de mult ți-ar frânge inima un Scorpion. Sunt greu de trecut peste. Oamenii îl acuză adesea pe Scorpion pentru prezența lor puternică.

Au personalități nervoase și pot fi întunecați și periculoși în dragoste. Cu toate acestea, nu se pot abține dacă personalitatea lor este greu de lăsat în urmă. Scorpionii te captivează și te lasă să-ți dorești mai mult.

Oamenii urăsc adesea Scorpionii pentru că sunt experți în aprinderea gazului. Nu toți Scorpionii recurg la aceste comportamente vătămătoare. Dar fiecare Scorpion are talentul de intuiție și percepție care face să te bagi sub piele.

Scorpionul este printre cele mai urâte semne zodiacale vreodată. Persoanele născute sub acest semn pot fi capricioase și manipulatoare. Par egoiști și obsesivi.

Deși pot fi cel mai iubitor semn zodiacal feminin, Scorpionul este, de asemenea, complicat. Sunt profundi și vulnerabili din punct de vedere emoțional, pe care încearcă din greu să le ascundă. Scorpionul poate fi defensiv și poate trimite semnale mixte.

Obțineți claritate despre identitatea voastră cosmică cu calculatorul nostru gratuit pentru graficul natal.

2. Gemeni

Spre deosebire de Scorpionul intens și capricios, oamenii Gemeni sunt vesnici și adaptabili. Cu toate acestea, acest semn se află și pe locul înalt pe lista celor mai urâți. Gemenii sunt conduși de Mercur, planeta mesageră și sunt un semn mutabil.

Gemenii iubesc conversația și să învețe lucruri noi. Își fac prieteni grozavi și spun ceea ce trebuia să auzi. Dar în cele din urmă, cele mai bune trăsături ale lor îi pot determina pe alții să-i urască pe Gemeni.

Sunt prietenoși și adaptabili, dar atunci când ai nevoie de ei să se angajeze, dispar. Sunt nehotărâți și petrec ore întregi întrebându-ți ce ar trebui să facă, doar pentru a-ți ignora sfaturile oricum.

Gemenii pot fi carismatici, dar stilul lor plăcut oamenilor înseamnă că vor spune orice pentru a obține ceea ce își doresc. Mulți Gemeni sunt prieteni grozavi ale căror obiceiuri sunt simple supărări care pot fi trecute cu vederea.

Dar proporția de oameni Gemeni ale căror cele mai rele trăsături sunt exacerbate de o serie de manipulare ruinează reputația acestui semn. Unii Gemeni își petrec viața păcălindu-i pe alții.

Își dau seama ce vor alții și pretind că le obligă. Dar loialitatea și onestitatea lor sunt superficiale. Gemenii de această natură te fac să crezi că sunt cel mai mare campion al tău, dar dispar atunci când ai nevoie de ei.

Sunt escroci și escroci clasici. Gemenii care nu sunt ancorați de o etică consecventă mint și înșală cu impunitate. Ei convin să-și creadă minciunile și pot fi fermecați, dar manipulatori.

La început, Gemenii pot părea cel mai iubit semn zodiacal. Sunt prietenoși și populari. Cu toate acestea, este, de asemenea, probabil să-i îndepărteze pe oameni, deoarece pot fi volubili și nehotărâți.

Gemenii acoperă ambele părți ale spectrului pe o listă a semnelor zodiacale cele mai puțin urâte. Pot fi cel mai bun prieten al tău sau cel mai rău dușman. Versatilitatea Gemenii le face ușor să fie acomodatori sau lipsiți de mână.

3. Capricorn

Oamenii născuți sub semnul Capricornului sunt urâți pe nedrept. Au o reputație proastă pentru că se ascund la birou în timp ce toți ceilalți sunt la socializare. Oamenii nu au încredere în Capricorn și își asumă ce e mai rău despre ei.

În școală, Capricornul este animalul de companie al profesorului. Ca adulți, acest semn îl sărută pe șef, arătându-și ambiția în mod deschis și declanșând resentimente din partea colegilor lor.

Capricornul nu poate să nu fie serios. Sunt suflete bătrâne care sunt mature în ciuda vârstelor lor. Tendința lor de a lua totul în serios îi face pe alții să-și dea ochii peste cap când Capricornul este prin preajmă.

Capricornul aduce întuneric și cinism discuțiilor tale. S-ar putea să-l vezi pe Capricorn ca plouând pe parada ta și ca fiind ucigașul la o petrecere. Nu te poți relaxa și relaxa când Capricornii sunt prin preajmă.

Chiar dacă nu spun nimic, Capricornul dă impresia că sunt mai buni decât tine. S-ar putea să te simți judecat după expresia facială și tonul vocii lui Capricorn.

Cu toate acestea, dacă îți faci timp să cunoști Capricornul, vei afla că sunt de încredere, loiali și stabili. Trăsăturile lor enervante provin din dorința lor de securitate și din natura lor tradițională.

Capricornii nu vor fi niciodată viața petrecerii, dar nu sunt la fel de manipulatori și subțiri pe cât presupun alții. Capricornul este sincer și loial. Ele pot fi generoase, deși de obicei frugale.

Natura lor sensibilă îi face să pară că toți sunt muncă și nu joacă. Capricornii nu înțeleg scopul recreerii și sunt sumbru și practici.

Cu toate acestea, oamenii deseori disprețuiesc și resimt acest semn mai mult decât merită. Capricornii sunt încăpățânați și materialiști și pot fi dependenti de muncă. Dar sunt adesea mai grijulii decât par.

Când înțelegi că Capricornul este una dintre cele mai urâte semne zodiacale și de ce te poți simți vinovat că le judeci. Capricornii sunt adesea urâți pentru că sunt prea serioși și tradiționali.

Ei manifestă rareori comportamente cu adevărat dăunătoare. În schimb, Capricornul nu se potrivește social și se ascunde la locul de muncă mai degrabă decât să se ocupe de sentimentele lor.

Scufundați-vă în profunzimile astrologiei cu calculatorul nostru gratuit pentru diagrama natală.

4. Fecioara

Fecioara este una dintre cele mai neînțelese dintre semnele urâte. Oamenii născuți sub acest semn au inima curată, dar pot fi critici și judecați. Ei pot fi perfecționiști.

Fecioara este urâtă pentru că se comportă ca niște știe-toate. Ele pot fi ghizi utile care se străduiesc să vă ghideze. Intențiile lor sunt bune, dar natura critică și concentrarea analitică a Fecioarei le pot face enervante.

Oamenii urăsc adesea Fecioarele din cauza perfecționismului acestui semn. Nu poți concura cu intelectul și darurile practice ale Fecioarei. Persoanele născute sub acest semn par să nu greșească niciodată.

Sunt oameni, dar ascund vulnerabilitatea și dezvăluie doar un exterior lustruit. Ei par să trăiască vieți perfecte. Casele și gazonul lor sunt întotdeauna bine întreținute. Mașinile lor nu sunt niciodată dezordonate.

Când este rândul Fecioarei să găzduiască o întâlnire pentru clubul tău de carte, ei fac gustări sănătoase, organice, rezistente la alergii, care sunt delicioase și plăcute din punct de vedere estetic. Ele decorează și coordonează culoarea fiecărui detaliu.

Fecioara nu vrea să-i facă de rușine pe alții cu efortul lor abundent de a fi părintele sau angajatul anului. O parte din natura lor este să acorde atenție micilor detalii.

Fecioara poate fi șocată că ea face lista cu cele mai urâte semne zodiacale. Oamenii născuți sub acest semn se mândresc că sunt de ajutor. Ei își dau seama rareori cum sunt percepuți de ceilalți.

5. Săgetător

Săgetătorul este un semn de foc pasionat condus de grandioasa planetă Jupiter. Indiferent dacă îl iubești sau îl urăști pe Săgetător, nu le pasă. Sunt fideli misiunii lor și rămân concentrați pe natura lor ambițioasă.

Săgetătorul este unul dintre cele mai urâte zodii pentru că refuză să facă compromisuri cu ceilalți. Sunt onești și direcți, deși sunt buni, iar intențiile lor sunt binevoitoare.

Oamenii Săgetător sunt adesea urâți pe nedrept. Ei nu încearcă niciodată să-i rănească pe alții, dar nu fac compromisuri, ceea ce poate fi greu de acceptat pentru alții. Săgetătorul poate fi direct, iar onestitatea lor îi poate face pe alții să se simtă inconfortabil.

Nu vei face ca un Săgetător să fie obsedat de tine, deoarece acest semn dă lovituri în relații. Sunt extrem de independenți și fideli cu ei înșiși mai presus de orice.

Puteți crede că sunt egoiști, dar acest lucru nu este corect. Oamenii Săgetător pot fi instinctuali. Ei nu ceda la constrângere și urăsc manipularea. Săgetătorii sunt adesea urâți pentru că nu tolerează să fie controlați.

Sunt căutători de plăcere care pot fi distractiv să fie în preajmă. Deși amuzanți și distrași, oamenii din Săgetător nu se liniștesc de obicei atunci când te aștepți ca ei să ia în serios o relație.

Oamenii îl urăsc pe Săgetător pentru că acest semn începe puternic în romantism și dispare atunci când vrei angajament. Săgetătorul poate fi frustrant în dragoste și te lasă să te întrebi despre motivele lor.

Sunt norocoși și de obicei generoși cu bani și resurse. Cu toate acestea, natura lor norocoasă îi poate face pe alții geloși și supărați.

Săgetătorii pot să apară târziu în fiecare zi și să se relaxeze la birou, dar totuși primesc o promovare. Darul lor de a socializa și de a face conexiuni norocoase îi ajută pe oamenii Săgetător să prospere.

Cu toate acestea, alții ar putea să fie supărați de talentul Săgetător pentru succes, dacă parcă nu și-au câștigat premiile. Săgetătorii pot lua oportunitățile de la sine înțelese datorită naturii lor norocoase.

Dintre cele mai urâte semne zodiacale pentru femei, Săgetătorul se află pe primul loc pe listă. Oamenii născuți sub acest semn sunt independenți și prezintă convenții tradiționale.

Începeți să vă explorați gratuit harta natală astăzi.

6. Taur

Oamenii născuți sub semnul Taurului sunt iubiți pentru că sunt hrănitoare și frumoși. Cu toate acestea, ei sunt, de asemenea, printre cei mai urâți din cauza unora dintre trăsăturile lor frustrante.

Taurul este infam de încăpățânat. Sunt răbdători, dar pot rezista oricui într-o ceartă. Sunt de neclintit ca niște semne de pământ care insistă să-și facă drumul.

Vă puteți aștepta ca Taurul să-și sape în călcâie, mai degrabă decât să facă compromisuri în relații. Ei trebuie să aibă totul la fel, fără să se preocupe de ceea ce vor alții.

Persoanele născute sub semnul Taurului pot fi romantice și afectuoase. Cu toate acestea, trebuie să așteptați luni pentru a afla dacă Taurul se va stabili cu tine.

Sunt distante și îndepărtați în dragoste, chiar și după ce te urmăresc. Taurul poate fi sincer cu o greșeală și sunt direcți și autentici, totuși adesea înăbușă emoțiile și ascund vulnerabilitatea.

Persoanele născute sub acest semn sunt materialiste. Oamenii îl urăsc adesea pe Taur pentru că folosesc banii ca să-și ia drumul. Ei manifestă emoție cheltuind sau reținând sprijinul monetar.

Deși sunt sensibili, Taurul are o latură hedonistă. Pot fi leneși uneori și sunt mai sensibili decât dezvăluie. S-ar putea să rănești sentimentele unui Taur, iar ei nu o vor arăta.

Printre cele mai urâte semne zodiacale pentru bărbați, Taurul ocupă locul înalt pentru că oferă semnale mixte. Sunt afectuoși și flirtați, dar se închid atunci când vă așteptați să se deschidă.

Taurul este reticent să-ți arate cum se simt când este îndrăgostit. Oamenii devin adesea frustrați și renunță la Taur pentru că detestă ritmul lent al acestui semn.

Sursa

Citește și

Lasă un comentariu

Te rugăm deblochează Adblocker-ul!

Dragă cititorule, reclamele sunt blocate! Publicitatea este esențială pentru susținerea și îmbunătățirea continuă a conținutului nostru.