Horoscop Urania

Afla ce iti rezerva viitorul!

6 cupluri zodiacale sortite eșecului – Horoscop > Astrologie

Când te îndrăgostești, nu ți-ai dori să existe o modalitate prin care să afli dacă relația ta va prospera sau dacă este sortită eșecului?

Sau mai rău, dacă va deveni una toxică și nefericită și vă va provoca suferință amândurora? Unele relații nu fac bine niciunuia dintre parteneri, indiferent câtă răbdare ar avea sau cât de multe eforturi ar depune aceștia pentru ca ea să funcționeze. Unele relații par promițătoare la început, dar se deteriorează rapid.

Nu ar fi mai ușor dacă am putea prezice cu exactitate ceea ce urmează să se întâmple, astfel încât să putem evita să suferim mai târziu? Din moment ce nu putem vedea în viitor, putem profita de instrumentele pe care le avem la dispoziție, cum ar fi astrologia.

6 cupluri zodiacale sortite eșecului

Berbec și Capricorn

Nu există o incompatibilitate mai mare decât cea dintre un Berbec (semn de foc) și un Capricorn (semn de pământ).

Capricornul este adeptul regulilor și este extrem de sârguincios, în timp ce Berbecul nu este interesat să lucreze pentru nimeni sau să respecte ale reguli decât cele impuse de el. Berbecul va ajunge să se simtă neglijat de Capricornul muncitor, iar Capricornul va fi copleșit de spontaneitatea Berbecului. Acest cuplu ar fi mai potrivit pentru un parteneriat de afaceri decât pentru o poveste de dragoste.

Taur și Săgetător

Taurul și Săgetătorul au moduri total diferite de a privi lumea, de a se exprima și de a comunica. În acest caz, contrariile cu siguranță nu se atrag.

Un Taur nu vrea să rănească niciodată pe nimeni, crezând că e mai bine ca unele lucruri să nu fie niciodată spuse, în timp ce un Săgetător nu ține nimic în el pentru a cruța sentimentele cuiva.

Gemeni și Scorpion

Acest cuplu este cu siguranță unul incompatibil. Gemenii nestatornici se vor juca la maximum cu nervii seriosului Scorpion. De fapt, ar fi un miracol dacă cei doi ar supraviețui primei întâlniri. Scorpionul este exigent, iar Gemenii super relaxați vor râde de el, ceea ce îl va înfuria.

Rac și Vărsător

Racului îi place confortul casei mai mult decât orice, pe când Vărsătorul ar prefera să fie oriunde altundeva numai în casă nu.

De asemenea, Racul este foarte sensibil și profund, iar Vărsătorul este nemilos și insensibil și va ajunge deseori să-i rănească sentimentele.

Leu și Pești

Peștii sunt visători și iubitori, dar pot fi și vijelioși și agresivi. Atunci când se confruntă cu ei în momentele lor mai puțin bune, Leul se va simți rănit în orgoliu, pentru că mândria lui va fi afectată. Leul este un semn de foc, un partener total nepotrivit pentru un semn de apă ca Peștii care îi poate stinge flacăra.

Fecioară și Balanță

Diplomata Balanță și exagerata Fecioară nu se vor înțelege niciodată.

Fecioara trebuie să aibă mereu dreptate, în timp ce Balanța își pune constant semne de întrebare și cântărește toate părțile fiecărei situații. Chiar dacă ambele semne vorbesc foarte mult, Fecioara nu este prea distractivă sau amuzantă, în timp ce Balanța este jucăușă și plină de viață și veselie.

 


Sursa

Da LIKE paginii Horoscop Urania si afli primul cand public horoscopul tau!

Abonează-te si vei primi horoscopul saptamanal pe email.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

HOROSCOP URANIA

Salut. Poti primi stiri de la mine si pe Facebook.
Trebuie doar sa dai LIKE paginii mele!

Close this popup

Horoscop Urania

Da LIKE acum!