Horoscop Urania

Afla ce iti rezerva viitorul!

6 zodii care pot fi suflete pereche pentru zodia Vărsător – Horoscop > Astrologie

Toată lumea își caută sufletul pereche și, dacă ești Vărsător, te-ai putea întreba ce semn zodiacal este cel mai potrivit pentru tine!

Cele 6 semne zodiacale care sunt sufletele pereche ale Vărsătorului sunt: Berbec, Gemeni, Leu, Balanță, Săgetător, Vărsător. Acest lucru se datorează trăsăturilor lor de personalitate și compatibilității elementare.

Vărsătorul este unul dintre cele mai independente, dar iubitoare semne din zodiac. Deci, nu e surpriză faptul că atrage mulți potențiali parteneri.

Cu toate acestea, Vărsătorul este mai complex decât ai crede și va avea o relație amoroasă incredibilă doar cu anumite semne zodiacale

Fie că ești un Vărsător care își caută sufletul pereche sau cineva care este îndrăgostit până peste cap de un Vărsător, ar trebui să cunoști aceste compatibilități.

Iată care sunt cele 6 zodii care pot fi suflete pereche pentru Vărsător:

 

Gemeni

Atât Gemenii, cât și Vărsătorul sunt semne de aer care au talentul de a fi analitice în cel mai bun mod.

Ca iubiți, se vor bucura unul de compania celuilalt prin conversații analitice profunde despre orice și tot ce se află sub soare.

De asemenea, ambele sunt semne care adoră să exploreze lumea la nivel cultural și vor avea o relație plină de aventură și călătorii cu multe experiențe memorabile.

Ambele zodii trebuie să se concentreze pe onestitate și pe a fi sincere cu partenerul lor, chiar și atunci când le este foarte greu. Doar așa relația lor va prospera.

Săgetător

Deși atât Săgetătorul, cât și Vărsătorul se tem de angajament, această pereche are de obicei o relație foarte dedicată pe termen lung.

Ambele semne sunt, în mod natural, extrem de independente și vor contiua să respecte această trăsătură pe tot parcursul relației lor.

Chiar dacă ambii se simt confortabil făcând propriile lor lucruri, distracția cea mai mare e atunci când fac ceva împreună.

Energia și optimismul lor îi vor ajuta să treacă prin viață ca un cuplu fericit.

Nu vor întâmpina probleme în a se simți bine unul cu celălalt în viața de zi cu zi.

 

Balanță

Vărsătorul și Balanța sunt semne zodiacale deschise și aventuroase, ceea ce îi face să aibă o relație foarte interesantă.

Sunt capabili să depășească orice obstacol datorită atitudinilor lor nepăsătoare și comportamentelor optimiste.

Singura nepotrivire dintre cei doi ar putea fi nivelurile lor diferite de pasiune.

Balanța e cunoscută ca fiind un partener pasional și s-ar putea ca Vărsătorului să-i fie greu să țină pasul.

Aceasta nu va fi o problemă atât timp cât există o comunicare deschisă despre intimitate pe tot parcursul relației.

Vărsător

Crezi sau nu, nu este nimic neobișnuit să vezi două persoane născute în aceeași zodie având o relație sănătoasă și înfloritoare.

Datorită numeroaselor lor interese comune, nu rămân niciodată în pană de lucruri despre care să vorbească sau hobby-uri de care să se bucure amândoi.

Pentru că Vărsătorul pune mare preț pe independență, relația lor se va baza pe libertatea fiecăruia de a face propriile lucruri și de a oferi celuilalt spațiu fără ca cineva să fie deranjat.

Nivelul lor profund de empatie pentru ceilalți îi face să formeze un duo dinamic care se bucură de munca voluntară și de alte eforturi utile pentru comunitatea lor.

Leu

În această relație, opusurile se atrag.

Semnele zodiacale Leu și Vărsător nu ar putea fi mai diferite de atât, dar, într-un fel, fac relația să funcționeze.

În timp ce un Leu iubește să fie în centrul atenției, Vărsătorul iubește să fie cel care îi oferă acest lucru.

Când un Leu se simte apreciat, îi place să fie afectuos cu partenerul. Cei doi sunt extrem de diferiți, dar relația lor este perfectă.

Singura posibilă problemă ar putea fi faptul că amândoi sunt vulcanici, temperamentali, dar atât timp cât își gestionează cu tact dezacordurile, totul va fi bine.

Berbec

Berbecul și Vărsătorul sunt amândoi cunoscuți pentru simțul umorului, așadar relația lor se va baza pe râs și veselie constantă.

Această pereche se va asigura ca ambii să fie întotdeauna în cea mai bună dispoziție și, cu siguranță, energia lor umitoare va fi contagioasă pentru cei din jurul lor.

Chiar dacă Berbecul poate ajunge uneori să aibă stări urâte, Vărsătoarul își folosește abilitățile analitice și logica pentru a-l ridica de la pământ.

Înscrie-te AICI

 


Sursa


Da LIKE paginii Horoscop Urania si afli primul cand public horoscopul tau!

Abonează-te si vei primi horoscopul saptamanal pe email.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *