Horoscop Urania

Afla ce iti rezerva viitorul!

6 zodii care se bazează întotdeauna pe alții. Nu fac nimic de unele singure! – Horoscop > Astrologie

Cuplurile de lungă durată au tendința de a se dezvolta într-un fel de stare de dependență, în care le e aproape imposibil să se gândească că lucrurile pot fi făcute și pe cont propriu! Același lucru se poate întâmpla și pe plan profesional!

Există oameni care nu vor accepta ajutorul altora. Aceștia sunt cei care conduc, care își cară toate pungile, folosesc propria cheie pentru a deschide ușa în timp ce își echilibrează pungile și, dacă cineva se oferă să îi ajute, îi resping. Ceilalți se bazează foarte mult pe cei din jurul lor: partener de viață, colegi, familie și prieteni. Unii dintre ei practic fug de orice responsabilitate și se bazează complet pe ajutorul și sprijinul celorlalți, oricât de nesimnificativă ar fi sarcina respectivă.

  • 6 zodii care se bazează întotdeauna pe alții și motivele pentru care o fac:

 

 

Fecioară

Nimeni nu își pune baza în alții mai mult decât o Fecioară. Într-un fel, atunci când vine la tine să îți ceară ceva, vei fi fericit să o ajuți.

De ce? Pentru că, din anumite motive, Fecioara tinde să fie foarte, foarte iubitoare cu cei care o susțin. Este ciudat să crezi că semnul perfecțiunii ar dori ajutor din partea altcuiva, însă, din fericire, nevoia ei de a fi perfectă nu necesită să fii perfect și tu.

Leu

Leul dorește atenție și prosperă astfel, de aceea trebuie să fii acolo. Nu există spectacol fără audiență, iar tu ești publicului lui. Leul se bazează pe tine pentru a face legăturile. Nu îți va cere bani sau să faci ceva în locul lui. Îți va cere să fii prezent, să fii acolo pentru el și să îi îl asiguri că totul va fi în regulă. În principal, are nevoie de sprijin emoțional din partea ta.

 

Capricorn

Cea mai mare dorință a Capricornului este să se vadă cu treaba terminată și executată cu succes. Drept urmare, tot ceea ce își dorește și are nevoie este munca în echipă. Capricornul lucrează în echipă și se bazează foarte mult pe munca pe care un grup de oameni o face pentru a servi interesului său. Nu trebuie ignorat faptul că acest nativ este întotdeauna șeful, în orice situație. În calitate de lider, are nevoie de alții care să îi sprijine poziția, astfel încât va profita de fiecare persoană implicată pentru a-și atinge obiectivele.

Rac

Racul nu consideră că se bazează pe alții, el crede că îi implică pe alții și le oferă posibilitatea de a se face utili. Racul este o persoană prietenoasă, își dorește ca toată lumea să facă parte din afacerile și planurile sale și e în natura lui să ceară ajutor, fără ezitare.

Racul nu crede că profită de tine, el crede că îți oferă șansa de a trăi o experiență nouă care te va ajuta în viață.

 

Taur

Deși Taurul este un semn hotărât, puternic și cu o gândire independentă și creativă, acesta este și un semn foarte vulnerabil și sensibil. Are nevoie de aprobare și asistență în aproape tot ce face, fie că este vorba de carieră sau de dragoste. Nu are nicio jenă să ceară ajutor și, deși ar prefera să o facă singur, are tendința de a cere și a doua părere, sfaturi și un nou mod de a face lucrurile. Se bazează foarte mult pe familie pentru sfaturi de încredere.

Vărsător

Vărsătorului îi este frică de singurătate, așa că ar face orice pentru a avea pe cineva în jurul lui.

Vărsătorul se bazează foarte mult pe cei care le pot obține lucruri gratuite, cum ar fi invitații la spectacol sau alte astfel de beneficii. Adevărata problemă este că Vărsătorul nu arată niciodată recunoștință: ia de la prieteni și nu spune niciodată mulțumesc. Acest semn detestă dependența, dar este cel mai dependent dintre toate. 

 

 


Sursa

Da LIKE paginii Horoscop Urania si afli primul cand public horoscopul tau!

Abonează-te si vei primi horoscopul saptamanal pe email.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

HOROSCOP URANIA

Salut. Poti primi stiri de la mine si pe Facebook.
Trebuie doar sa dai LIKE paginii mele!

Close this popup

Horoscop Urania

Da LIKE acum!