Horoscop Urania

Afla ce iti rezerva viitorul!

6 zodii care sunt atât de puternice încât pot trece peste absolut orice în viață – Horoscop > Astrologie

Există anumite semne zodiacale care pot depăși orice obstacol care apare în calea lor. Sunt atât de puternice!

Puterea minții este o artă, o practică, iar arta de a fi puternic mental tinde să favorizeze anumite semne zodiacale. Nu, acești oameni nu sunt mai deștepți, dar se pot descurca mult mai ușor în situații limită, în situații copleșitoare decât alții.

 

Săgetător

Datorită faptului că Săgetătorul trăiește în interiorul propriei minți non-stop, acesta cunoaște foarte bine terenul puterii mintale. Procesează bine informațiile și are multe mecanisme diferite de a face față stresului sau problemelor de viață.

Dacă Săgetătorul are o cumpănă sau o problemă serioasă, știe cum să o rezolve sau să o depășească, și, de regulă, o face fără fanfară, ci în privat.

 

Berbec

Berbecul are nervii tari și va supraviețui oricărei situații limită. De asemenea, va prospera în urma greutăților cu care se confruntă. Deși este foarte puternic la corp, fizic, asta nu este nimic în comparație cu resursele lui mentale.

Leu

Leul poate orice! Dacă își pune ceva în minte, sarcina e ca și îndeplinită.

Leul are o rezistență mentală incredibilă și va rezista testului timpului cu priceperea lui. Cei născuți sub acest semn zodiacal au făcut multe lucruri uimitoare în viața lor, iar majoritatea acestor realizări sunt mai degrabă mentale decât fizice.

 

Scorpion

Trebuie să ai putere mentală pentru a fi atât de sadic. Și, Scorpionul e într-adevăr sadicul zodiacului. Este cât se poate de adevărat că se bucură de suferința altora.

Dar, pentru a putea să te bucuri de durerea altora e nevoie de rezistență mentală și abilitatea de a ocoli sentimentele umane și de a intra cu adevărat în natura inumană a faptului de a fi pur și simplu rău și dur față de ceilalți. Acest lucru presupune talent, iar Scorpionul este un semn talentat.

Taur

Taurul este hotărât și puternic, mintea lui fiind pregătită pentru orice. Este foarte adevărat că este încăpățânat și puternic, iar această reputație a obținut-o pentru că e tupeist și destul de ferm în viață.

Rac

Racul este un meditator, gânditor, planificator, designer și organizator excelent. Știe cum să facă lucrurile, chiar dacă își dă seama din a doua încercare. El și-a perfecționat mintea astfel încât să fie foarte puternic. 

 

 


Sursa

Da LIKE paginii Horoscop Urania si afli primul cand public horoscopul tau!

Abonează-te si vei primi horoscopul saptamanal pe email.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

HOROSCOP URANIA

Salut. Poti primi stiri de la mine si pe Facebook.
Trebuie doar sa dai LIKE paginii mele!

Close this popup

Horoscop Urania

Da LIKE acum!