Horoscop Urania

Afla ce iti rezerva viitorul!

6 zodii raționale care gândesc de două ori înainte să acționeze – Horoscop > Astrologie

Să gândești de două ori înainte de a reacționa e mai mult un talent decât o abilitate.

Pentru mulți dintre noi, impulsul de a reacționa fără a gândi este destul de puternic. Avem tentația de a nu lua în calcul circumstanțele și de a nu cântări situația astfel încât să luam cea mai bună decizie.

Din fericire, există unele semne zodiacele raționale capabile să respire adânc, să numere până la zece și abia apoi, când tensiunea a dispărut, să reacționeze. Cu ajutorul astrologiei putem afla care sunt acești oameni.

Gândește-te la un moment în care te-ai enervat cu adevărat. Ai acționat imediat și, dacă da, care au fost consecințele acțiunii respective? Ai spus vorbe pe care le-ai regretat? S-au stricat relațiile? Există o mulțime de lucruri negative care se pot întâmpla dacă reacționezi impulsiv și la nervi. Dacă așteptăm cât e necesar pentru a ne calma, împiedicăm emoțiile să preia controlul și ne permitem să analizăm mai bine situația.

6 zodii raționale care gândesc de două ori înainte să reacționeze

Taur

Taurul stăpânește foarte bine arta de a nu reacționa impulsiv și exagerat, dar asta nu înseamnă că nu își mai pierde cumpătul din când în când.

Când se întâmplă ceva care în mod normal l-ar face să fie extrem de furios, el stă o clipă și se concentrează asupra respirației, apoi vine cu un plan care să-l ajute să obțină cel mai bun rezultat posibil. Odată ce e calm, acționează ghidat de autocontrol absolut și neutralitate. Nimeni nu ar vrea să-l enerveze cu adevărat, pentru că se poate ajunge și în această situație.

Fecioara

Înainte ca Fecioara să reacționeze și să dea frâu liber unor emoții și comportamente negative, ea tinde să-și scrie gândurile. Ar putea fi o listă cu posibile strategii utile situației respective sau punctele bune și rele ale diferitelor acțiuni. Ceea ce scrie nu e la fel de important ca faptul în sine de a scrie, care îi oferă șansa de a se liniști, de a-și colecta gândurile și de a acționa rațional, nu impulsiv. S-ar putea să revină mai târziu asupra a ceea ce a scris pentru a vedea dacă presupunerile ei au fost corecte, ce a învățat din situație și dacă a acționat într-un mod sănătos.

Fecioara face din orice un prilej de a învăța.

Pești

Dacă Peștii nu ar da frâu liber sentimentelor lor, s-ar putea ca după un timp să explodeze. De fapt, le-ar fi imposibil să nu reacționeze exagerat dacă nu ar spune ce simt în momentul situației stresante. Așadar, Peștii își exprimă sentimentele și încearcă să o facă într-un mod cât mai sănătos, sperând că toate persoanele implicate vor da dovadă de înțelegere. Peștii caută, de asemenea, soluții mai creative decât să-și dezlănțuie furia și să se comporte ca niște copii. Poate că, în loc să se certe cu cineva, mai bine propun o activitate solicitantă, astfel încât fiecare să scape de frustrări și agresivitate. Spre exemplu paintball sau squash.

Gemeni

Gemenii tind să fie mai degrabă raționali decât impulsivi, așa că știu importanța de a ajunge la calm înainte de a reacționa. Ei practică meditația și alte tehnici de relaxare, cum ar fi yoga și exerciții de respirație profundă.

Ei știu că stresul dăunează nu numai organismului, ci și relațiilor. Gemenii încearcă să găsească problema de bază care ar putea determina amplificarea situației stresante. Odată ce au identificat acest factor negativ, Gemenii știu că nu trebuie să reacționeze la el, ci să meargă direct într-un loc liniștit și relaxant.

Capricorn

Capricornul este simbolul oamenilor înțelepți, maturi și sensibili, așa că reacțiile impulsive nu sunt ceva ce îl caracterizează. Știe că acestea fac mai mult rău decât bine. Este prudent din fire și încearcă să nu facă ceva ce va regreta cu siguranță mai târziu. Capricorul tinde să facă un pas înapoi atunci când se confruntă cu o situație tensionată și să o privească logic. Cum o poate îmbunătăți? Dacă nu poate face nimic, cea mai bună soluție este să iasă din ecuație. Dacă cel mai bun mod de ajuta este să nu facă nimic, atunci Capricornul va ști instinctiv să facă asta.

Leu

Leul este adesea în prim-plan în orice situație.

Oamenii se uită la el pentru a vedea ce face și cum se poartă. El știe cât de important este să nu reacționeze exagerat sau impulsiv. Gândindu-se întotdeauna de două ori înainte de a reacționa, nu numai că îi oferă ocazia de a se liniști, dar își poate amâna reacția până când e sigur că e cea corectă. Este întotdeauna bine să fie calm, nu numai pentru el, cât și pentru cei care îl privesc. Leul va mai și greși, dar niciodată în prezența oamenilor.

 


Sursa

Da LIKE paginii Horoscop Urania si afli primul cand public horoscopul tau!

Abonează-te si vei primi horoscopul saptamanal pe email.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

HOROSCOP URANIA

Salut. Poti primi stiri de la mine si pe Facebook.
Trebuie doar sa dai LIKE paginii mele!

Close this popup

Horoscop Urania

Da LIKE acum!