Horoscop Urania

Afla ce iti rezerva viitorul!

7 zodii care nu au deloc încredere în ele. Balanța e în top! – Horoscop > Astrologie

Aceste zodii sunt atât de nesigure pe ele încât consideră că nu merită să li se întâmple lucruri bune!

Toată lumea are îndoieli din când în când, dar există oameni care sunt chinuiți de acest sentiment în permanență. Aceștia consideră că orice succes pe care l-au avut nu se datorează abilităților lor, ci pentru că au reușit să-i păcălească cumva pe ceilalți.

Acest fenoment psihologic este cunoscut sub denumirea de sindrumul impostorului. Persoanele care suferă de acest sindrom se tem că toate realizările lor se bazează pe pur noroc și că abilitățile lor nu au nicio legătură cu asta. Le este aproape imposibil să se bucure de succesul lor, acest lucru afectându-le modul în care evoluează. Cu toate acestea, există soluții pentru rezolvarea problemei. Aceste zodii trebuie să exerseze grija de sine, să-și arate compasiune și să-și enumere realizările pe hârtie pentru a le conștientiza cu adevărat.

 

 

Balanța

Balanței îi este greu să se bucure de propriul succes și să accepte laudele.

Ea este cea care respinde întotdeauna un compliment la un lucru bine făcut, spunând că e meritul altcuiva și că ea a avut doar un mic aport. Balanța minimalizează totul pentru că are probleme în a crede în ea, în talentele și abilitățile sale. Poate părea o superstiție, ca și cum dacă e mândră de ceea ce a obținut, norocul va dispărea.

Citește și: De ce sunt Fecioarele atât de atrăgătoare? 11 motive 

 

Capricorn

Capricornul muncește și gândește prea mult. E genul de persoană care tinde să continue și să depună timp și efort pentru ceva la care alți oameni ar fi renunțat demult. Există momente când Capricornul evită în mod intenționat să arate că are încredere în el pentru că nu dorește ca ceilalți să creadă că se laudă sau că e prea plin de el.

Leu

Leul nu-și dorește să fie în regulă sau bun, ci vrea să fie cel mai bun.

Dacă face totul mai bine decât oricine altcineva, nimeni nu-i va observa lipsurile, cel puțin asta crede el. Leul are un impuls extrem de puternic de a fi în frunte. Dacă Leul este într-un grup de alți oameni excelenți, el trebuie să iasă cumva în evidență. Oricât de sus ar ajunge, Leul va avea întotdeauna îndoieli secrete că nu e demn de acel loc sau poziție. El consideră că personalitatea lui captivantă i-a adus succesul mai degrabă decât orice fel de abilitate sau efort.

Fecioara

S-a spus de nenumărate ori că Fecioara are standarde imposibile, dar nimeni nu e mai predispus să sufere de sindromul impostorului decât cineva atât de perfecționist ca ea, care apoi se auto-pedepsește pentru că nu și-a îndeplinit sarcinile. Dacă Fecioara face ceva care nu iese perfect, ea îl consideră un eșec. Este un ciclu negativ care nu se sfârșește niciodată, care pune multă presiune asupra sănătății ei emoționale și stimei de sine.

 

Taur

Uneori, frica Taurului de eșec îl paralizează. Cu cât Taurul este mai bun într-un proiect sau în viață, cu atât stresul asupra lui este mai mare. Aștepările lui afectează tot ceea ce face. Ca oricine altcineva, Taurul își dorește să aibă mereu succes, dar îi este teamă că tot ceea ce a obținut ar putea dispărea într-o clipă.

Gemeni

Gemenii tind să se vândă pe ei înșiși pentru că se simt de parcă nu merită cu adevărat premiile pe care le-au obținut. Gemenii cred că au ajuns acolo unde au ajuns tocmai datorită personalității lor carismatice. Deși este adevărat că personalitatea lor este foarte atractivă și îi poate duce departe, asta nu înseamnă că ei nu au abilități și talente care le susțin farmecul. Gemenii ar trebui să aibă mai multă încredere în forțele proprii și să realizeze că succesul pe care l-au obținut e meritul lor.

Pești

Peștii se simt impostori tot timpul, mai ales când vine vorba de un lucru creativ pe care l-au făcut. Sigur, se pot preface că au încredere în ei și în abilitățile lor sau să facă să pară că e meritul lor, însă nu e ceea ce se întâmplă cu adevărat. În sinea lor, ei nu cred că sunt atât de buni, iar triumfurile și premiile pe care le-au primit au fost o greșeală sau noroc chior.

 

 


Sursa

Da LIKE paginii Horoscop Urania si afli primul cand public horoscopul tau!

Abonează-te si vei primi horoscopul saptamanal pe email.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

HOROSCOP URANIA

Salut. Poti primi stiri de la mine si pe Facebook.
Trebuie doar sa dai LIKE paginii mele!

Close this popup

Horoscop Urania

Da LIKE acum!