Bărbații Berbec în relații – Ce trebuie să știți • Astrologie

by Horoscop Urania
Bărbații Berbec în relații – Ce trebuie să știți • Astrologie

Trecerea dincolo de etapa de întâlnire ocazională implică aflarea despre obiectivele relației unui bărbat Berbec.

Descoperirea modului în care funcționează, ceea ce este important pentru el și înțelegerea motivelor din spatele comportamentului său vă vor ajuta să vă îndrumați către un angajament fericit, pe termen lung.

Fiecare relație romantică are înalte și coborâșuri, provocări și triumfuri, așa că ar fi naiv să ne așteptăm ca o legătură cu un bărbat Berbec să fie foarte diferită.

Există o modalitate de a înțelege mai bine un bărbat Berbec și de a fi conștient de semnele pe care un bărbat din Berbec te folosește. Aceasta implică a afla mai multe despre modul în care semnul său stelar îi modelează personalitatea.

Energia masculină dominantă a lui Marte – planeta conducătoare a Berbecului – îi modelează acțiunile și atitudinile. Acest lucru vă oferă o perspectivă asupra modului în care un bărbat Berbec „face” relațiile.

Nu te vei plictisi niciodată

Bărbații Berbec sunt semne de foc conduse de o nevoie nesățioasă de aventură și emoție.

Ele satisfac aceste nevoi în diferite moduri, dar toate tind să implice schimbarea lucrurilor.

Puteți garanta că întâlnirea cu un bărbat Berbec nu va fi niciodată plictisitoare. Îmbrățișați și bucurați-vă de a avea un partener romantic imaginativ și deschis la minte, deoarece recompensele ar trebui să echilibreze dezavantajele acestei caracteristici.

Uită de duminicile liniștite, tund curtea. Ați putea să campați sălbatic într-un weekend și să învățați să faceți parașutism în weekend-ul următor!

Cu toate acestea, deși este dornic, un bărbat Berbec nu este întotdeauna pregătit corespunzător. Sper doar să uite cortul și nu parașuta!

Secretele simple pe care le poți folosi pentru a seduce și a-ți păstra bărbatul Berbec (funcționează ca prin farmec)

El este loial atunci când este pe deplin angajat

Semnul Berbec are legături atât de puternice cu berbecul, încât bărbații născuți sub acest semn sunt adesea etichetați ca fiare desfăcute, nebune de sex, fără morală.

Credem că aceasta este o imagine incredibil de nedreaptă a bărbaților Berbec. Acum, nu putem nega că bărbații din Berbec le place să flirteze și că ar putea duce asta mai departe dacă se ivește ocazia, dar nu sunt în niciun caz trișori.

Bărbații Berbec în relații angajate nu ar visa să fie infidel. Indiciul aici este cuvântul angajament.

Știm că bărbații Berbec iubesc noile experiențe, așa că poate dura mai mult decât ți-ai dori să ajungi la stadiul exclusivist, dar odată ce modul iubit este activat, el va fi la fel de loial ca Lassie, câinele.

Totul poate fi o competiție

Când vine vorba de ceva competitiv, bărbații Berbec par să-l apuce cu ambele mâini, mânați de dorința puternică de a câștiga. Acest lucru nu ar trebui să fie surprinzător, deoarece Berbecul este un semn de foc guvernat de Marte, planeta căldurii și energiei brute.

Relația ta cu un bărbat Berbec poate beneficia de acest aspect al personalității sale. La urma urmei, nevoia de a fi cel mai bun duce la performanțe grozave la serviciu și în dormitor.

Bărbații Berbec trebuie să fie liderul haitei. Uneori, natura competitivă supradezvoltată a bărbaților Berbec poate provoca și probleme în relație.

S-ar putea să se străduiască să-și diminueze impulsul de a fi cel mai bun și să evite să meargă cap la cap cu tine, dar ego-ul unui bărbat Berbec este mândria și bucuria lui! Fiți pregătiți pentru câteva sesiuni intense de jocuri de masă.

Un mic truc pentru a smulge inima bărbatului tău Berbec?… chiar dacă este rece și distant…

Are nevoie de puțină independență

Cei care nu înțeleg psihicul Berbecului pot presupune că nevoia lor de independență îi face parteneri nesiguri sau infidel. Este atât de păcat pentru că această dorință este mai mult despre a fi singur decât în ​​căutarea unui nou însoțitor.

La fel ca și alte semne de foc, bărbații Berbec abordează viața ca o tornadă care se îndreaptă spre câmpie. Ei riscă în mod constant să se epuizeze, așa că un spațiu personal pentru a lăsa creierul să se oprească este esențial pentru ei.

Este aproape imposibil pentru un bărbat Berbec să îndeplinească această nevoie chiar și atunci când este în preajma familiei sale cele mai apropiate, așa că nu-și lua personal ocazional plimbări cu bicicleta sau excursiile de pescuit.

Pofta de ceva timp solitar nu este un semn că el este nemulțumit de relația ta; este vorba despre reîncărcarea bateriilor pentru a-l alimenta prin următoarele câteva provocări.

Vei fi susținut întotdeauna

Fiecare are ideile lui despre cum arată relația ideală. Dacă a ta include să ai un partener pe care te poți baza pentru a te sprijini în orice fel, atunci o întâlnire apropiată cu un bărbat Berbec ar putea fi exact ceea ce ai nevoie.

Bărbații Berbec sunt uneori acuzați că sunt destul de vechi în relațiile romantice și, în multe privințe, este adevărat. Fiind un astfel de semn competitiv înseamnă că de obicei este dornic să preia conducerea și să ia decizii mai degrabă decât sugestii. Căutați semnele unui bărbat Berbec care vă place în secret.

Totuși, vrea bine. Aranjarea unei întâlniri la cină într-un restaurant flash și obținerea cecului sunt semne că acest bărbat Berbec este îndrăgostit de tine, chiar dacă poate părea mai degrabă că preia controlul.

El te va sprijini și în alte moduri, deoarece bărbatul dedicat Berbec este extrem de loial și chiar capabil să fie destul de sensibil.

Acest truc ciudat este singura modalitate de a atrage un bărbat Berbec.

El va fi adesea nerăbdător

Satisfacția întârziată nu este o expresie pe care majoritatea bărbaților din Berbec o consideră demnă de timpul lor. Este pur și simplu prea departe de abordarea lor „smash n grab” asupra vieții.

Bărbații Berbec vor decide ce vor în toate aspectele vieții și vor merge fără să se mai gândească. Frecvența este ceea ce alții etichetează nerăbdare, un bărbat Berbec îl vede ca concentrare, impuls și realizare.

Această abordare a lumii înseamnă că bărbații din Berbec în relații pot părea uneori necugetate, așa că nu-ți lua la inimă dacă te grăbește să alegi fie o pizza, fie o întâlnire cu cafea.

Bărbatul Berbec se bucură de a fi incredibil de ocupat, ceea ce se poate transforma în supraîncărcare. Adevărul este că adesea nu acordă mult timp preocupărilor minore, preferând să jongleze cu sarcinile mai importante de pe ordinea de zi.

Munca este o prioritate majoră

Berbecii sunt cameleonii zodiacului când vine vorba de viața lor profesională. A fi inteligent, carismatic, muncitor, motivat, cu performanțe mari înseamnă că le sunt deschise o mulțime de domenii.

Munca este atât de importantă pentru bărbatul Berbec, deoarece are vise și ambiții mari, împreună cu o dorință puternică de a fi mai bun decât toți ceilalți. Desigur, are farmecul de a face un membru grozav al echipei – mai ales când are un rol principal.

Bărbații Berbec sunt adesea grozavi în orice carieră care implică vânzări sau promoții, deoarece acestea exploatează natura lor competitivă. Pe de altă parte, trăsăturile negative ale unui bărbat Berbec includ o nevoie copleșitoare de a fi cel mai bun, ceea ce poate duce la un echilibru slab între viața profesională și viața privată.

Un bărbat Berbec va fi un furnizor excelent într-o relație, dar munca îi va domina adesea programul până când se stabilește corespunzător.

Bărbatul tău Berbec este dureros de distant? Reaprinde-ți dragostea.

Probabil că va fi imprevizibil

Poate că combinația dintre dorința lui de aventură, atitudinea nerăbdătoare și nesiguranța bine ascunsă îi face uneori imprevizibili pe bărbații din Berbec. Acest lucru poate face pentru unele relații romantice dificile dacă nu ești bine pregătit.

Multe pot fi explicate sau scuzate luând în considerare influențele astrologice asupra unui semn, dar asta nu poate merge decât atât de departe. Crearea granițelor într-o relație cu un bărbat Berbec poate fi necesară atunci când vine vorba de imprevizibilitate.

În primele etape ale întâlnirilor, bărbații Berbec sunt renumiți pentru că joacă teren, dar acesta nu este un secret. Obiceiurile lor romantice imprevizibile încă urmează un anumit format. Cu toate acestea, a face planuri care sunt tăiate și schimbate la întâmplare este inacceptabilă.

Mantra pentru o relație de succes cu un bărbat Berbec posibil imprevizibil și, implicit, de încredere, este să stabilească limite clare în problemele care rup negocierile.

El poate fi prea șef

Bărbații Berbec sunt faimoși pentru că sunt indivizi stăpâni, așa că este inevitabil că vor fi la fel în relații. Acest lucru poate părea ca un tip de comportament dominator sau controlant, dar aceasta este rareori intenția reală.

Înțelegerea caracteristicilor tipice ale bărbatului Berbec care conduc această abordare a vieții este vitală pentru o relație sănătoasă și fericită cu o cizme bossy! Totuși, ceea ce înveți poate fi o surpriză.

Amintiți-vă, bărbații Berbec sunt foarte încrezători, ceea ce înseamnă că rareori se îndoiesc de ei înșiși. Îți vor spune următoarea mișcare pur și simplu pentru că sunt siguri că este cea potrivită. Sunt direcți și hotărâți, ceea ce se poate manifesta ca fiind mai degrabă stăpâni.

Nerăbdarea este un alt factor, pentru că pentru un Berbec, totul este să fie primul. Într-o relație, un bărbat Berbec vă va împinge pe amândoi să vă atingeți obiectivele, chiar dacă asta presupune să lătrați instrucțiuni și să împărțiți sarcini. Ceea ce un bărbat Berbec vrea să audă este că lucrezi la lucruri.

Folosește aceste secrete pentru a-l face pe bărbatul tău Berbec să te iubească (funcționează ca prin magie)

Îi place să fie impulsiv

Fiind primul și cel mai tânăr semn din zodia Berbec, bărbații parcurg o linie fină între dorința de a fi lider cu orice preț și nevoia copilărească de a-și satisface instantaneu dorințele.

Aceste îndemnuri conflictuale creează impulsivitate, o trăsătură care poate avea atât rezultate pozitive, cât și negative pentru o relație. Imaginați-vă bărbatul Berbec adult ca un om cu o sută de planuri aleatorii în minte și mijloacele de a face ceva să se întâmple.

La fel ca berbecii cu coarne ascuțite pe care îi reprezintă semnul lor, bărbații Berbec își lasă adesea capul în jos și se îndreaptă înainte fără să planifice sau să se gândească la consecințe.

Există puține șanse să te plictisești de un bărbat Berbec în viața ta, așa că de ce să nu te relaxezi și să te bucuri de experiență? Atâta timp cât vă puteți ajusta așteptările pentru a se potrivi cu abordarea lui, totul va fi bine.

Sursa

Citește și

1 comment

Anonim 13 februarie 2024 - 17:05

Adaugă anunțul pe ZappAds ca să vinzi mai repede. Caută pe google ZappAds, înregistrează-te și postează anunțul! E gratuit luna asta și îți promovează anunțul în toate grupurile facebook și pe google! Dacă vrei și un venit suplimentar online, tot ZappAds e soluția. Înregistrează-te și găsești detalii în cont.

Lasă un comentariu

Te rugăm deblochează Adblocker-ul!

Dragă cititorule, reclamele sunt blocate! Publicitatea este esențială pentru susținerea și îmbunătățirea continuă a conținutului nostru.