Boli de inimă-Atacuri în astrologie și remedii

Atacul de cord-Boala de inimă în astrologia vedica:-

Prin Astrologia Vedică, calculul poziționării planetelor în Horoscop atât în ​​diagrama Lagna (diagrama D1) cât și în diagrama Navamsa (diagrama D9). Boala de inimă apare din cauza eșecului sau malpraxisului sângelui în sistemul cardiovascular. Disfuncția vaselor de sânge duce la insuficiență cardiacă sau accident vascular cerebral. Funcționarea anormală și pomparea sângelui prin artere și vene duc la acest tip de insuficiență a organelor cardiace. Vorbește cu astrologul pentru a găsi remedii eficiente pentru probleme legate de inimă în horoscopul tău.

Casa a 4-a și a 6-a în horoscopul nostru sunt considerate case prin care se poate vedea și verifica starea medicală și bunăstarea unui nativ.

Plasarea malefica a Jupiter în horoscop sau influența malefică a lui Jupiter asupra Ascendentului (Lagna) provoacă creșterea grăsimilor, colesterolului, bilirubinei și uneori poate duce la infarct

Diagrama D9 joacă, de asemenea, un rol major, împreună cu plasarea planetară D1, pentru a vedea sănătatea și averea cuiva.

boli de inimă în astrologia medicală

Planetele din astrologia vedica responsabile pentru anumite afectiuni medicale, insuficienta de organ si boli de inima:-

În cea mai mare parte, Soarele, Marte și Luna sunt responsabile de problemele cardiace. Jupiter este responsabil pentru problemele hepatice și renale. Venus este responsabilă pentru problemele din părțile private. Saturn este responsabil pentru migrenă și durere prin oase. Rahu este responsabil pentru boli cronice de lungă durată. Nakshatra planete precum Soarele, Luna, Marte și Jupiter joacă, de asemenea, un rol semnificativ în afișarea șanselor de recuperare a bolilor de inimă.

În caz de boală cardiacă sau insuficiență cardiacă:

Soarele:- Soarele este principala planetă care este responsabilă pentru disfuncția inimii, deoarece Soarele reprezintă sufletul inimii și controlează sistemul de guvernare funcțional intern al inimii.
Luna:- Luna controlează și guvernează sistemul de flux sanguin din inima noastră și are control asupra apei și fluidelor din corpul nostru.
Marte: – Marte guvernează țesutul muscular din corpul nostru și controlează mușchii inimii. De asemenea, controlează măduva osoasă a corpului nostru.
Jupiter:- Jupiter are control asupra organelor precum ficatul și, de asemenea, asupra arterelor și venelor din inima noastră.
Rahu:- Un accident vascular cerebral brusc al inimii din cauza tensiunii arteriale sau a insuficienței de organ se întâmplă din cauza lui Rahu.
Semnul zodiacal Rac în Graficul Rasi joacă, de asemenea, un rol semnificativ în bolile de inimă, dar depinde de ce planetă este plasată în zodia Rac în Horoscop sau în ce casă se încadrează semnul Rac conform Ascendentului Nativului.

Casa care este responsabilă pentru bolile de inimă în harta natală sunt următoarele:

Ascendentul Lagna din Casa 1:- Lagna sau casa 1 controlează funcțiile generale ale corpului I și sănătatea unui individ, inclusiv inima.
Casa a 4-a în D1 (diagrama Lagna) și casa a 4-a în (diagrama D9 Navamsa) guvernează inima și organele și funcțiile legate de inimă.
Casa a 6-a în diagramele D1 și D9 este casele bolii pe termen scurt sau lung depind de plasarea planetei în casa a 6-a, precum și de plasarea lordului 6 în diagrama D1 și D9.
Casa a 8-a:- Această casă reprezintă moartea în diagrama D1. Moartea survenită de orice boală scurtă sau lungă guvernată de casa a 8-a. Medicația și suferința pot fi văzute din casa a 8-a. Bolile care sunt imposibil de vindecat sunt văzute din casa a 8-a.

Combinație planetară și stăpânire care semnifică boala cardiacă în horoscopul unui individ: –

Amplasarea planetelor malefice precum Saturn în casa a 4-a sau plasarea Soare, Luna Marte cu putere slabă în casa a IV-a oferă șansa de apariție a bolilor de inimă. Al 4-lea lord în casa a 3-a, casa a 6-a, casa a 8-a, casa a 12-a oferă șanse de atac de cord.

Plasarea domniei casei a 4-a din Lagna (diagrama D1) în diagrama Navamsa (graficul D9) joacă, de asemenea, un rol crucial în definirea bolilor de inimă. Dacă orice planetă care este plasată în casa a 4-a în diagrama D9 joacă, de asemenea, un rol cheie pentru a semnifica vremea, problema cardiacă va fi pe termen lung sau pe termen scurt.

De exemplu: – Soarele este al patrulea lord în D1 (diagrama Lagna) și plasat în casa a 6-a sau a 8-a în diagrama D9 indică multe posibilități de boli de inimă și medicamente pe termen lung.

Un alt exemplu: – Luna este al 4-lea domn în diagrama D1 și Luna este plasată în casa a 4-a sau în casa a 12-a în zodia Scorpion sau Capricorn, apoi poate duce la probleme de inimă după vârsta fragedă.

Plasarea lui Rahu sau Marte sau Saturn în casa a 6-a în D1 sau D9 poate duce la inimă dacă al 6-lea lord este în casa a 4-a sau Soarele și Luna joacă un rol malefic în Horoscop.

De exemplu: – dacă într-o hartă natală individuală, Saturn se află în casa a 6-a cu Rahu și Soarele este casa a 4-a în semnul Scorpion cu Luna indică atac de cord și operație cardiacă în viața acelui individ.

O altă combinație semnificativă este că, dacă Soarele, Luna și Marte sunt împreună în casa a 4-a, atunci va duce la probleme cardiace și probleme de inimă care pot fi tratate numai prin medicamente.

De asemenea, dacă Saturn și Rahu sunt adiacente Soarelui sau Lunii în diagrama natală din diagrama D1, atunci poate duce la insuficiență cardiacă.

De exemplu: – Luna sau Soarele sunt plasate în casa a 4-a în diagrama D1, iar Saturn este în casa a 3-a, iar Rahu este în casa a 5-a, deci face nativ boli de inimă.

Un alt exemplu: – dacă Luna și Marte sunt plasate în casa a 4-a și Saturn în casa a 5-a și Rahu este în găina de casa a 3-a, de asemenea, duce la boli de inimă grave și afecțiuni medicale severe.

Dacă casa a 4-a este oricum în diagrama D1 sau în diagrama D9 este afectată de Rahu, Saturn sau Marte, atunci ar duce la atac de cord sau alte probleme de inimă în viață în anii mijlocii de viață.

Moartea poate apărea și prin infarct dacă Soarele și Luna sunt slabe și malefice în diagramă și Rahu sau Marte este în casa a 8-a. Dacă Jupiter sau Venus se află în casa a 4-a cu Luna, atunci vă va salva de orice probleme majore de sănătate sau probleme cardiace. Soarele din prima casă îl salvează și pe nativ de orice boală cardiacă majoră.

Remedii astrologice pentru boli de inima:

În fiecare zi, între orele 5-6 dimineața, dă apă lui Dumnezeu Soarelui. Dumnezeul Soarelui îți va da putere și te va sprijini în sănătate. Vei fi salvat de bolile de inima.

Recitarea zilnică a Aditya Hrudayam stotram va proteja fiecare ființă umană de bolile de inimă.

Închinați-vă planetei casei a cincea. Dacă planeta din casa a 5-a este în casa a 6-a sau în casa a 8-a, atunci apar probleme cu inima.

Sursa articolului

  • Facebook

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :