Cât de realistă ești, în funcție de zodia în care te-ai născut

by Horoscop Urania
Cât de realistă ești, în funcție de zodia în care te-ai născut

Află cum vă influențează zodia starea de spirit și câte de realistă sunt în funcție de semnul care-ți patronează viața.

La început vei avea aceste picioare bine înfipte în pământ, însă vei da ușor, ușor, că, datorită spiritului său creativ, acesta. se va pierde în idei și va ajunge să se încurce singur. Spiritul aventuros îl face pe acesta să se piardă în lumina necunoscută lui până atunci și în vise care de multe ori nu sunt foarte realiste.

Iubește ordinea și disciplina, iar viața lui urmărește drumul doar după principii realiste. Nu are mai deloc tendința să se piardă în visare și așteaptă dovezi realiste atunci când se da un exemplu sau se spune o poveste. Nativul Taur iubește siguranța, ceea ce oferă un simt crescut al proprietății pentru că astfel el poate deține control absolut asupra tuturor lucrurilor din jurul lui.

Nativul Gemeni tinde adesea să se afle la intersecția dintre visare și realitateo dată cu picioarele pe pământ, altă dată începe să zboare. Iubește să socializeze și este foarte sensibil așa că nu te mire dacă, atunci când stai de vorbă cu el, îi fuge mintea dintr-o dată la „cai verzi pe pereți”. Cu toate că-și impune adesea să-și facă ordine în viață, tot de atâtea ori se pierde în dezordine.

Nativul Rac este de cele mai multe ori într-o stare de meditație și se pierde în propria sa imaginație. Este introvertit și cel mai bine se simte în propriul cămin. Putem spune că este una dintre cele mai visătoare pentru că personalitatea creativă a acestuia îi permite să se piardă ușor într-o lume paralelă.

Nativul Leu nu se pierde în visare pentru că are nevoie să controleze realitatea pentru a-și putea câștiga prestigiul de care are atâta nevoie. Este ambițios și dorește foarte mult să urce cât mai sus pentru a avea parte de stima celor din jur. Își folosește creativitatea doar pentru a calcula noi metode de reușită prin care să-și arate adevărată valoare.

Este una dintre persoanele adânc ancorate în realitate și ghidează acțiunile după propriile rațiuni. Pentru aceasta, realitatea ce o înconjoară este un spațiu ce trebuie calculat și ordonat în funcție de rezultatul acțiunilor sale. Are un simt important al datoriei și este obiectivul în acțiunile sale. Atunci când ordinea îi este dată peste cap, devine critică și foarte atentă la detalii.

„Cu un picior pe pământ și cu unul în aer” – cam așa poate fi caracterizat nativul acestor zodii. Deși este o persoană care pune accent pe rațiune, tinde adesea să se lase condusă de sentimente. Nu poate trăi singură și este dependentă de prezența celorlalți, ceea ce adesea o face să se depărteze de realitate.

Este hotărât, tenace și evereverent, dar uneori pentru aceste caracteristici nativul Scorpion uită de fapt ce a început să facă și unde dorea inițial să ajungă. Dorința lui de a se face remarcat de unul singur îl face adesea gelos pe reușitele celorlalți. Este permanent într-o continuă mișcare și uită adesea că ziua are doar 24 de ore în care să se poată desfășura.

Nativul Săgetător este pasionat de aventură și iubește independența. Consideră adesea că realitatea îl limitează, iar rațiunea îi îngustează terenul pe care poate să exploreze la nesfârșit. Optimismul este numele său mic și poate deveni extrem de arogant din cauza acestuia. Îi place să-și urmeze instinctul și nu are nevoie de dovezi solideatâta timp cât se poate baza pe ceea ce-i dictează mintea.

Nativul Capricorn culege din tot ceea ce i se dă doar esențialul. Realitatea și rațiunea stau la baza vieții lui. Consideră că în viață trebuie să-ți urmezi idealurile și, pentru a face față să devină realitate, trebuie să iei în calcul tot ceea ce ai în față și să nu te bazezi pe fantezii și lucruri reale. Cum s-ar spune „ce-i în mână, nu-i minciună”.

„Oare unde-i Peter Pan?” este una dintre întrebările frecvente care-l macină pe nativul Vărsător. Deși uneori este cu capul în nori și parcă nu poți lega două vorbe cu el, când te aștepți mai puțin s-ar putea să devină foarte rațional. Când va pica în extrema realității, el va face lucruri care îl vor ajuta să se facă remarcat. Din cauza modului său contradictoriu de gândire, Vărsătorul are tendința să stea în balanță atunci când trebuie să discearnă între adevăr și fantezie.

Nativul Pești este unul dintre cele mai visătoare persoane pe care o poți întâlni. Este o fire creativă și boemă, lăsându-se adesea purtată de fantezii și vise. Crede cu tărie în ceea ce-și dorește și îi este mult mai ușor atunci când primește sfaturi de la ceilalți. Din cauza firilor sale visătoare, aceasta poate avea tendința să se închidă în propria „carapace”, astfel ferindu-se de răutățile celor din jur.

Foto: PR

Sursa

Citește și

Lasă un comentariu

Te rugăm deblochează Adblocker-ul!

Dragă cititorule, reclamele sunt blocate! Publicitatea este esențială pentru susținerea și îmbunătățirea continuă a conținutului nostru.