Horoscop Urania

Afla ce iti rezerva viitorul!

Ce dezvăluie faza lunii sub care te-ai născut despre personalitatea ta

Personalitatea ta în faza lunii este determinată de faza lunii în care te-ai născut.

Amplasarea lunii în momentul nașterii tale oferă o înțelegere mai profundă a trăsăturilor tale de personalitate și a motivului pentru care funcționezi așa cum faci.

Luna trece prin opt faze, inclusiv Luna Nouă, Primul Sfert, Primul Sfert, Gibosul în creștere, Luna Plină, Gibosul în descreștere, Al treilea sfert și Luna balsamică.

Pentru a determina faza lunii în care te-ai născut, folosește un calculator de diagramă natală care ia în considerare fazele lunii.

Trăsături de personalitate în faza lunii

LEGATE: Cele 8 faze ale Lunii și cum vă pot afecta mintea și corpul

Lună nouă

Luna Nouă este prima fază a ciclului lunar și una care este sinonimă cu introspecția și noi începuturi.

Cei născuți în timpul Lunii Noi sunt aventuroși și deschiși să încerce lucruri noi. Sunt gânditori și au o intuiție puternică.

Dacă te-ai născut în timpul Lunii Noi, uneori poți deveni un știe-totul. Ai pareri mari si te asiguri ca toti cei din jurul tau le cunosc mereu. Ești pasionat, uneori din vină. Dacă cineva nu este de acord cu tine, îl eviți pentru că îl crezi că greșește și, în mintea ta, să greșești pur și simplu nu este în regulă.

Dacă te-ai născut în timpul Lunii Noi, este dincolo de „modul tău sau autostrada”. Pentru tine, este mai degrabă „în felul tău sau ieși din vedere”.

Prima Semilună

Prima Semilună este faza de „plantare a semințelor” a ciclului lunar și este asociată cu creșterea.

Dacă te-ai născut în această fază, ești optimist și productiv. În timp ce ești deschis la aventură și încerci lucruri noi, ești mai puțin spontan decât cei născuți sub Luna Nouă. Îți place să-ți faci timp și să faci planuri înainte de a acționa.

De asemenea, ai probleme în a recunoaște când te înșeli. Ești obsedat să ai dreptate și chiar și atunci când știi că s-ar putea să nu ai, găsești o modalitate de a dovedi că ai dreptate.

Primul sfert de lună

Primul sfert de lună este un timp de acțiune.

Cei născuți sub Primul Sfert de Lună pot descoperi că sunt mereu în căutarea unor modalități de a se dovedi. Ai mult potențial și ai o voință puternică.

Cu toate acestea, aveți și tendința de a fi un ciudat al controlului. Trebuie să fii responsabil de tot sau nu ești fericit. Îți este greu să ai încredere în oameni pentru a face lucrurile corect.

Luna gibosă în creștere

Luna gibosă în creștere este aproape complet plină, iar cei născuți în această fază tind să aibă o conștiință de sine ridicată.

Dacă te-ai născut în timpul Lunii Gibboase în Cerere, ești concentrat pe a te îmbunătăți pe tine și lumea folosind talentele și abilitățile tale înnăscute.

Publicitate Dragostea s-ar putea să îți spună numele. Obțineți o predicție precisă astăzi. Faceți clic aici pentru a obține 10 minute pentru 1,99 USD!

Cu toate acestea, ai tendința de a fi un martir. Dacă te-ai născut în timpul Lunii Gibboase în Cerere, într-o secundă vei încerca să-i ajuți pe toți cei din jurul tău, dar apoi îi vei face pe toți să se simtă vinovați pentru asta mai târziu, pentru că vei face să pară că în timp ce ești acolo pentru toată lumea. , nimeni nu este niciodată acolo pentru tine.

Lună plină

Luna Plină este mare, strălucitoare și plină de putere.

Dacă te-ai născut în timpul lunii pline, ești energic și extrem de încrezător. Există o carismă la tine care îi atrage pe toată lumea.

Dar, așa cum o Lună Plină este complet iluminată pe o parte, ea adăpostește și o parte întunecată. La fel ca Luna Plină, te lupți cu partea ta întunecată cu tendința de a fi supraemoțional și supradramatic. Nu știi întotdeauna cum să ții aceste două lucruri în frâu.

Luna gibosă în descreștere

Luna gibosă în scădere este o perioadă de educație.

Cei născuți în timpul unei Luni gibboase în scădere sunt lideri născuți în mod natural, cu un talent pentru comunicare.

Cu toate acestea, ai și tendința de a încerca să schimbi oamenii în ceea ce crezi că ar trebui să fie. Crezi că îi ajuți, dar într-adevăr îi faci doar să se întrebe dacă sunt sau nu suficient de buni așa cum sunt. Dacă te-ai născut în timpul Waning Gibbous, îți dorești să faci din această lume un loc mai bun și crezi că ai totul înțeles, dar nu știi. Diferențele sunt ceea ce face lumea mare și forțarea oamenilor să se conformeze dăunează. Uneori, oamenii trebuie să-și găsească propria cale și ar trebui să le lași.

Al treilea sfert de lună

Cel de-al treilea sfert de lună este un punct de cotitură, deoarece punctele libere încep să se rezolve singure și afacerile s-au încheiat.

Ca atare, cei născuți în această fază a lunii sunt extrem de loiali și independenți și ar putea avea dificultăți să renunțe la trecut.

În dezavantaj, uneori independența ta devine egoism.

Semiluna în descreștere

Ultima fază a ciclului lunar, Semiluna în scădere, cunoscută și sub denumirea de Lună balsamică sau Lună întunecată, este un timp de reflecție.

Dacă te-ai născut în timpul Lunii Balsamice, ai o perspectivă foarte unică asupra vieții, iar alții te văd ca fiind înțelept și de succes.

Cu toate acestea, ai tendința de a fi retras. Treci prin viață căutând răspunsuri și, odată ce obții ceea ce ți-ai dorit de la o anumită persoană, ai tăiat acea persoană din viața ta, pentru că pentru tine, ea și-a îndeplinit deja scopul.

Acest articol a fost publicat inițial la Thought Catalog. Retipărit cu permisiunea autorului.

Sursa articolului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.