Ce fac zodiile atunci când încetează să-și mai iubească partenerul – Horoscop > Astrologie

Berbec(21 martie – 20 aprilie)

Ești impulsiv și iei decizii mari în funcție de starea ea. În timp ce spontaneitatea poate fi grozavă într-o relație, atunci când începi să-ți pui la îndoială dragostea pentru persoana de lângă tine, acționând impulsiv poate crea ceva extrem de urât.

S-ar putea să decizi să te ridici și să pleci fără niciun avertisment pentru partenerul tău atunci când simți că nu îl mai iubești.

Taur(21 aprilie – 21 mai)

Din fericire pentru partenerul tău, ești o persoană foarte practică. Vei analiza lucrurile foarte bine înainte de a lua orice decizie pripită. Ai putea chiar crea o listă cu avantaje și dezavantaje dacă relația ta te îngrijorează serios.

Nu se va termina rău, deoarece vei comunica sincer și deschis.

Gemeni(22 mai – 21 iunie)

Din păcate, ești o persoană incredibil de indecisă. Așa că, nu vei fi niciodată sigură dacă il mai iubești sau nu pe cel de lângă tine. Într-o zi, totul poate să fie perfect, iar în următoarea să îți pui la îndoială relația.

Așa că, chiar dacă vei începe să simți că nu îți mai iubești partenerul, nu te vei simți suficient de sigură ca să faci ceva în această privință. 

Rac(22 iunie – 21 iulie)

S-ar putea să simți că nu îți mai iubești partenerul sau că sentimentele pentru acestea încep încet, încet să dispară, dar ești atât de loială iubitului tău, încât nu vei dori să-l părăsești sau să-l rănești în vreun fel.

Chiar dacă asta înseamnă propria ta nefericire!

Leu(22 iulie – 22 august)

Foarte ușor îți vor dispărea sentimentele pentru persoana de lângă tine. Ești îngâmfat/ă când vine vorba de relații și acționezi mereu ca și când poți avea mai mult. Cu această mentalitate, iubirea se pierde rapid.

Îți vei părăsi partenerul/a și-ți vei petrece tot restul vieții căutând mereu ceva mai bun.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Ești o persoană orientată spre carieră, una care nu lasă nimic să stea în calea succesului ei. Deci, când vine vorba de relații și dragoste, ele ocupă mereu locul al doilea pe lista ta de priorități.

Mentalitatea ta este că relații vin și pleacă, dar cariera ta este pentru totdeauna. Foarte ușor te detașezi de persoana de lângă tine sau de relația ta.

Balanţă(23 septembrie – 22 octombrie)

Ești genul de persoană care se desparte de partenerul ei printr-un mesaj. Urăști confruntările mai mult decât orice pe lume, așa că nu vei o ceartă mare sau un scandal uriaș.

Vrei doar să se termine și să se termine rapid și simplu. 

Scorpion(23 octombrie – 21 noiembrie)

Din cauza temperamentului tău și a tendinței spre agresivitate atunci când te enervezi, ești obligat/ă să pleci atunci când începe cearta.

Pe măsură ce dragostea dispare, vei începe mici certuri cu partenerul tău până când în cele din urmă vei arunca totul în aer și vei pleca.

Săgetător(22 noiembrie – 21 decembrie)

Ești genul de persoană care îi spune partenerului său că doar iei o pauză, chiar dacă nu ai intenția de a te întoarce.

Când sentimentele încep să dispară, îți vei da imediat seama de asta. Dar, nu vrei să-ți dezamăgești partenerul și vei spune orice, chiar dacă asta înseamnă să faci promisiuni deșarte.

Capricorn(22 decembrie – 19 ianuarie)

Te vei pregăti mult pentru momentul în care îi vei spune partenerului tău că nu îș mai iubești, deoarece te aștepți la cea mai urâtă reacție.

S-ar putea chiar să dai înapoi de câteva ori și să-ți fie mult mai greu să pleci decât ai crede.

Vărsător(20 ianuarie – 18 februarie)

Să-ți faci bagajele și să pleci în miezul nopții fără urmă este singura cale prin care te poți vedea scăpat/ă.

Ești mereu pe fugă din punct de vedere emoțional și, când sentimentele încep să dispară, faci ceea ce știi cel mai bine: fugi. 

Înscrie-te AICI

Pești(19 februarie – 20 martie)

Sentimentele tale pentru o persoană dispar foarte repede, deoarece întotdeauna încerci să scapi de realitate. Ești atât de prins/ă în visele tale, încât ai uiți că partenerul tău este o ființă umană reală cu sentimente și că a-l părăsi va avea un efect major asupra lui.

Dar, în urma nevoii tale de aventură, nu te vei mai gândi la acest aspect.


Sursa

  • Facebook

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :