Ce fel de partener sunt ei? • Astrologie

by Horoscop Urania
Ce fel de partener sunt ei?  • Astrologie

O căsătorie cu Fecioara nu vine ușor. Oamenii născuți sub acest semn amână să se stabilească pentru a se asigura că au făcut alegerea corectă.

Odată căsătoriți, sunt devotați și credincioși pe viață. Fecioarele sunt parteneri practici.

Fecioarele caută căsătoria pe viață. Ei iau în serios această piatră de hotar și vor să evite să facă o greșeală.

Își fac partenerul să aștepte până când sunt siguri de tine. Dar atunci când o Fecioară se căsătorește, este devotată, persistentă și susținătoare.

Ei vă hrănesc obiectivele și se străduiesc să vă ajute să rămâneți sănătoși. Ei păstrează o gospodărie curată și ordonată și monitorizează finanțele familiei.

Loial

Fecioarele sunt parteneri loiali. Până când Fecioara este gata să se căsătorească cu tine, ea este pregătită să stea alături de tine toată viața. Ei fac din tine prioritatea lor principală și pot fi grijulii și credincioși.

Fecioarele nici măcar nu se uită la altcineva când sunt gata să se căsătorească cu tine. Nu trebuie niciodată să te întrebi dacă o Fecioară nu este adevărată. Sunt credincioși și au ochi numai pentru tine.

Te poți baza pe o Fecioară care va fi credincioasă și devotată. Fecioarele sunt semnul zodiacal cel mai puțin probabil să trișeze. Când vorbesc serioși în privința ta, Fecioarelor nu se gândesc să vadă pe altcineva.

Te poți baza pe un soț Fecioară care va fi sincer doar cu tine. Nu sunt interesați de haosul și drama creată de urmărirea pe cineva nou. Fecioarele sunt soții loiali care acordă prioritate familiilor și partenerilor lor.

Cu cine ar trebui să se căsătorească o femeie Fecioară? Femeile născute sub acest semn sunt o potrivire ideală pentru bărbații Rac sau Pești care aduc creativitate și căldură relației, dar le apreciază caracterul practic.

De protecţie

Fecioarele sunt soții protectori. Ei fac tot posibilul să te facă să te simți în siguranță. Își hrănesc partenerii și pot fi întemeiați și grijulii. Fecioarele sunt sincere și te ghidează să faci cele mai bune alegeri.

Ei nu se poziționează cu privire la instinctele lor de protecție așa cum ar face un Berbec sau un Săgetător. În schimb, Fecioarele sunt conștiincioase. Ele vă protejează interesele și vă împiedică să faceți greșeli care v-ar putea afecta sănătatea.

Le pasă de perspectivele tale de carieră și își folosesc natura protectoare pentru a-ți susține viața profesională. Ei pot fi hotărâți să te țină fericit și să te facă să te simți în siguranță.

Fecioarele cercetează pentru a se asigura că aveți cele mai bune resurse. Ei pot fi analiști harnici și pot găsi cele mai bune modalități de a rezolva problemele și de a-ți realiza visele.

Hrănirea

Fecioarele sunt parteneri de hrănire. Sunt stoici din punct de vedere emoțional, dar pot fi practic reconfortanți. Ei au grijă de nevoile dvs. și vă asigură că sunteți sănătos și în siguranță financiar.

Fecioarele sunt grijulii și se asigură că ești confortabil. Te poți baza pe o Fecioară pentru a observa când ești frig, obosit sau foame. Un soț Fecioară face tot ce poate pentru a se asigura că te simți bine.

Fecioarele sunt soții atenți. Sunt dornici să mulțumească și pot fi umili și grijulii în căsătorie. Vor să aibă grijă de tine și să găsească modalități de a-ți susține creșterea și ambițiile.

Compatibilitatea cu căsătoria Fecioarei este cea mai bună cu oamenii care își apreciază personalitățile practice și hrănitoare. Ele pot copleși semnele de aer și de foc, deoarece sunt prea previzibile.

Practic

Oamenii Fecioare sunt cu picioarele pe pământ. Sunt semne de pământ, făcându-i pe oamenii născuți sub acest semn să fie împământeniți și sensibili. Ca soți, pot fi sentimentali, dar nu sunt idealiști.

Au așteptări rezonabile și evită să se lase duși de fantezii. Fecioarele rămân cu picioarele pe pământ și pot fi calme într-o criză. Când ești căsătorit cu o Fecioară, ei dau sfaturi sensibile.

Ei evită să se emoționeze și pot fi atenți și precauți. Ei planifică pentru fiecare situație posibilă care ar putea apărea. Fecioarele sunt de ajutor și își folosesc abilitățile pragmatice pentru a rezolva problemele.

Horoscopul căsătoriei Fecioarei este cel mai bine cu semne care le apreciază consistența și fiabilitatea. Ei evită gesturile mărețe, dar sunt mereu alături de tine atunci când este nevoie.

Cu cine ar trebui să se căsătorească un bărbat Fecioară? Bărbații născuți sub acest semn sunt cea mai bună potrivire pentru femeile Taur și Rac care fac apel la natura lor romantică. Bărbații Fecioare ajută la semnele apei subterane precum Pești și Rac.

Viața de căsătorie a Fecioarei este departe de a fi captivantă. Oamenii născuți sub acest semn preferă nopțile liniștite acasă. Ei se stabilesc atunci când sunt căsătoriți și nu au nevoie de aventură și de o schimbare de peisaj.

Sănătos

Fecioarele sunt conștiente de sănătate. Ei pot fi obsedați de dietă și nutriție. Un soț Fecioara încearcă să te mențină sănătos și îți dă sfaturi cu privire la dietă și exerciții fizice chiar și atunci când nu îi ceri.

Fecioarele încearcă să fie de ajutor, dar obsesia lor pentru sănătatea perfectă le poate face să pară critice. Ei nu iau întotdeauna în considerare felul în care feedbackul lor îl face pe soțul lor.

Soții Fecioare cumpără alimente organice sau poate vegetarieni. Un soț Fecioara urmărește diferite moduri de a mânca curat și sănătos. Își încurajează soții și familiile să adere la stilul lor de viață sănătos.

Vârsta de căsătorie a unei Fecioare tinde să fie mai târziu în viață. Persoanele născute sub acest semn sunt deosebite cu privire la soții lor. Ei vor să fie alături de cineva care îi încurajează să se ridice la înălțimea lor și nu se deda cu obiceiuri nesănătoase.

Curat

Fecioarele sunt notoriu de îngrijite și curate. Persoanele născute sub acest semn fac cei mai ordonați soți. Sunt obsedați să-și păstreze casele curate și au cele mai bune obiceiuri de igienă din zodiac.

Fecioarele sunt critice față de oricine nu își împărtășește standardele de curățare. Au obiceiuri regulate de curățare și sunt oprite de case și mașini dezordonate.

Așteptați-vă ca un soț Fecioara să-și păstreze casa fără dezordine. Ei spală vasele imediat și nu lasă niciodată gunoiul să zăbovească. Fecioarele sunt sensibile la mirosurile neplăcute și nu tolerează oamenii care arată dezordonat.

Dacă ignori rutinele de igienă și de curățare, un soț Fecioara te va împinge ușor să te îndepărtezi de tine. Dacă ignori continuu ritualurile de curățare, poți jigni un partener Fecioara.

Cu cine nu ar trebui să se căsătorească o Fecioară? Fecioarele ar trebui să evite căsătoria cu Vărsătorul sau Berbecul. Semne ca acestea sunt prea spontane. Fecioarele au nevoie de soții consecvenți, ordonați, care să dedice timp pentru a menține o casă curată și ordonată.

Organizat

Pe lângă faptul că sunt curați, soții Fecioare sunt foarte organizați. Ei păstrează totul etichetat și îngrijit. Fecioarele nu au lăsat niciodată să se adune reviste și hârtii vechi pe blaturi.

Își păstrează birourile curate și știu întotdeauna unde le sunt lucrurile. Fecioarele sunt ordonate și își păstrează uneltele și gadgeturile de curățat ordonate și etichetate. Sunt eficienți și urăsc nevoia să caute lucruri.

Un soț Fecioara are o metodă pentru a realiza totul. Nu sunt neglijenți și evită să fie întâmplători și spontani. Sunt orientați spre obiective și se așteaptă ca soțul lor să-și împărtășească standardele de organizare și curățenie.

Soțul Fecioarei își organizează sertarul pentru șosete și își păstrează filmele și muzica catalogate. Ei păstrează numeroase foi de calcul pentru a-și urmări bugetele și problemele financiare.

Dacă ești fără griji, o Fecioară te poate ajuta să-ți organizezi actele. Dar nu vor tolera un soț care își încalcă rutinele organizate și plictisitoare. Ei devin frustrați dacă nu le urmați practicile metodice.

Fecioara căsătorită cu Fecioara este o potrivire solidă. Aceste două zodii știu să se mulțumească reciproc în căsătorie. Nevoile lor sunt similare și nu intră unul sub pielea celuilalt.

Persistent

Fecioarele sunt persistente. Sunt semne de pământ încăpățânate care se țin de planurile lor și pot fi neclintiți atunci când mințile lor sunt hotărâte. Fecioarele nu renunță niciodată la obiectivele lor și îndepărtează obstacolele cu o determinare consecventă.

Fecioarele nu sunt subtile. Când un soț Fecioara vrea să faci ceva, te urmărește neobosit. Pot părea suprasolicitanți, iar unii îi acuză că sâcâie.

Nu te poți baza pe o Fecioară care uită un conflict. Ei nu renunță la o problemă până când nu este rezolvată după bunul lor plac. Fecioarele pot părea puternice, dar nu sunt agresive. Sunt încăpățânați și par împovăratori.

Statisticile căsătoriei Fecioarei pentru succes sunt ridicate. Odată ce o Fecioară se stabilește în sfârșit, și-a făcut timp să se asigure că ia decizia corectă. Sunt răbdători, dar respectă standardele lor înalte.

Solicitant

Fecioarele sunt surprinzător de exigente. Când te căsătorești cu o Fecioară, te poți aștepta ca ea să-și mențină comportamentul calm. Dar un soț Fecioară arată o altă latură a personalității lor.

Odată ce o Fecioară este căsătorită, stilul lor de viață este împletit cu soțul lor. Natura lor solicitantă și provocatoare iese la iveală. Fecioarele căsătorite sunt inflexibile. Ei insistă ca soțul lor să se alinieze la valorile lor.

Fecioarele pot fi mai insistente și mai exigente în căsătorie decât ca prieteni sau când se întâlnesc. Sunt mai îngăduitori și mai iertător cu prietenii a căror viață nu îi afectează direct.

Cu toate acestea, Fecioarele pot fi precaute și anxioase. Când sunt căsătoriți, vor ca partenerul lor să împărtășească standardele lor înalte de curățenie și stabilitate financiară. Sunt intoleranți la schimbările în rutina lor.

Autentic

Fecioarele sunt printre cei mai cinstiți și autentici soți pe care îi puteți găsi. O Fecioară căsătorită nu își schimbă personalitatea pentru a-și liniști partenerul. Ei sunt fideli cu ei înșiși.

Ei pot fi sinceri la o vină. Fecioarele nu își ascund părerile. Atunci când au idei nepopulare, nu se înăbușă pentru a se potrivi pe ceilalți. Fecioarele îți arată cine sunt, iar căsătoria nu le înăbușă personalitatea.

O Fecioară căsătorită își spune părerea și poate părea bruscă. Ei nu urmează grațiile sociale și sunt direct în privința ideilor lor. Când este căsătorită, o persoană Fecioară continuă să fie clară cu privire la așteptările lor.

Fecioarele nu au nimic de ascuns. Când te căsătorești cu o Fecioară, știi la ce să te aștepți și nu vei fi dezamăgit. Fecioarele nu promit ceea ce nu pot face, dar sunt soții loiali și devotați.

Cea mai bună predicție privind căsătoria Fecioarei este că acest semn își va îndeplini angajamentele. Îți spun exact ce pot face și își susțin cuvintele cu acțiuni, astfel încât să nu fii niciodată surprins.

Sursa

Citește și

Lasă un comentariu

Te rugăm deblochează Adblocker-ul!

Dragă cititorule, reclamele sunt blocate! Publicitatea este esențială pentru susținerea și îmbunătățirea continuă a conținutului nostru.