Ce fel de partener sunt ei? • Astrologie

by Horoscop Urania
Ce fel de partener sunt ei?  • Astrologie

Căsătoria cu Săgetător nu este o perspectivă la începutul unei relații. Persoanele născute sub acest semn pot întârzia să se angajeze.

Se căsătoresc târziu în viață și nu sunt soți domestici. Săgetătorul trebuie să fie alături de cineva care îi înțelege nevoia de spațiu.

Dacă inima ta este hotărâtă să te căsătorești cu un Săgetător, s-ar putea să ai o surpriză. Săgetătorul nu este un partener de căsătorie convențional. Sunt imprevizibili și independenți.

Ca soț, Săgetătorul este pasionat, dar distant. Ei ascund emoțiile și pot fi motivați și muncitori. Săgetătorul are nevoie de un partener activ.

Sunt generoși, dar pot fi obsedați de sine. Săgetătorul nu vrea să-și piardă independența și libertatea.

Sălbatic

Săgetătorul este sălbatic și energic. Ei nu stau acasă când sunt căsătoriți. Săgetătorul poate fi deschis să încerce orice. Pot fi excitabili și sunt predispuși la izbucniri de pasiune sau furie.

Persoanele născute sub acest semn pot fi neconvenționale. Nu sunt soți tradiționali. Au o latură zgomotoasă și nu se stabilesc niciodată, chiar și atunci când sunt căsătoriți.

Săgetătorul nu este interesat să devină îmblânzit atunci când este căsătorit. Au nevoie de drama și aventura pentru a continua. Săgetătorul își dorește un soț care să-i țină cu atenție. Ele nu sunt controlate de convențiile sociale.

Oamenii născuți sub acest semn pot fi pasionați. Sunt îndrăzneți și curajoși. Oamenii născuți sub acest semn vor să se extindă dincolo de limitări și să ignore restricțiile.

Deși vârsta de căsătorie a Săgetătorului este mai târziu în viață, oamenii născuți sub acest semn nu se liniștesc odată cu vârsta. Nu își seamănă niciodată ovăzul sălbatic și își mențin o personalitate luxuriantă și lipsită de griji.

Oamenilor Săgetător le place petrecerea chiar și atunci când sunt căsătoriți. Pot fi sălbatici și pot duce un stil de viață neobișnuit. Oamenii născuți sub acest semn vor să fie liberi, chiar și atunci când sunt căsătoriți.

Aceștia se comportă tineri și sunt zbuciumați. Un Săgetător căsătorit poate fi generos și afectuos. Dar sunt hedonisti și au o latură luxuriantă și dezinhibată.

Imprevizibil

Când Săgetătorul este căsătorit, ei nu devin de încredere. Își păstrează stilul surprinzător și necontrolat. Săgetătorul poate fi neregulat. Ei urmează o logică numai ei înțeleg.

Oamenilor născuți sub acest semn nu le place să fie deslușiți de alții. Vor să te țină în suspans. Când crezi că înțelegi ce va face Săgetătorul în continuare, te șochează.

Acest semn este imprevizibil. Săgetătorul nu respectă tradițiile familiei și își stabilește propriile reguli pe măsură ce merg. Un Săgetător căsătorit are nevoie de la fel de multă emoție și dramă ca și zilele lor singure.

Compatibilitatea căsătoriei cu Săgetător este cea mai bună cu persoanele născute sub semne de foc și aer. Au nevoie de parteneri care să se potrivească cu natura lor imprevizibilă sau să înțeleagă de ce nu se stabilesc.

Predicția căsătoriei unui Săgetător poate fi cea mai bună dacă partenerul lor poate înțelege nevoia de schimbare a acestui semn. Dacă soția lor este prea tradițională sau are nevoie de consecvență, vor fi dezamăgiți.

Obsesiv

Săgetătorul poate trece prin faze care îi fac să pară obsedați de diverse hobby-uri și interese. Sunt alimentați de pasiuni care îi determină să depășească obstacolele.

Oamenii Săgetător nu sunt la fel de fixați ca Berbecul sau Scorpionul, dar pot fi consumați de pasiunile lor. Ei rămân distanți în relații, dar pot fi obsedați de muncă și alte proiecte.

Săgetător se scufundă impulsiv când este entuziasmat. Persoanele născute sub acest semn pot fi concentrate în mod singular. Sunt ambițioși și vor să-și urmeze inimile, chiar dacă par să pună familia și alte relații în spate.

Cea mai bună potrivire pentru o femeie Săgetător poate fi cineva care le înțelege natura obsesivă. Ei trec prin faze de a fi fixați pe tine și apoi acționează indiferenți.

Săgetătorul este fixat pe succes. Ele pot fi mistuite de pasiunile lor. Vor să fie lăsați singuri de multe ori pentru a-și urmări interesele. Săgetătorii pot deveni îngusti la minte atunci când au un scop în minte.

Quijotic

Săgetătorul nu se așteaptă la o poveste de poveste în căsătorie. Dar sunt idealiști și romantizează viitorul familiei lor. Sunt chijotici și pot părea nerezonabile.

Nu poți convinge un soț Săgetător să nu dea ideile lui grandioase. Adesea par să aibă capul în nori. Ei pot fi vrăjiți de fantezii și nu reușesc să-și îndeplinească treburile și alte chestiuni banale.

Nu vă așteptați ca un soț Săgetător să stea acasă făcând treburi. Au lăsat vasele să se îngrămădească și își pierd urma bugetului. Ei evită să se ocupe de problemele zilnice care sunt prea plictisitoare.

În schimb, Săgetătorul se gândește la planuri. Își plănuiesc vacanțe și visează să înceapă o afacere de familie. Ei lasă munca murdară de a pune împreună piesele mondene soțului lor și altei familii.

Partenerul de căsătorie al Săgetătorului trebuie să fie dispus să stea alături și să-și susțină idealurile înalte. Oamenii născuți sub acest semn pot fi visători care nu iau în considerare limitările înainte de a se scufunda într-un proiect.

Fie că este o căsătorie de dragoste a unui Săgetător sau un parteneriat aranjat, persoanele născute sub acest semn se pot simți închise atunci când sunt într-o relație angajată. Săgetătorul se simte copleșit.

Vizionar

Săgetătorul vrea să creeze o utopie acasă. Sunt vizionari care se străduiesc să-și potrivească stilul de viață cu idealurile lor. Ei sunt ocupați în fiecare seară a săptămânii și adesea fac voluntariat sau servesc în comitete.

Săgetătorul poate fi un vizionar care are intenții grandioase pentru căsnicia și familia lor. Ei nu vor să trăiască o viață obișnuită. Simțul lor al scopului și misiunii îi ghidează pe oamenii născuți sub acest semn.

Săgetătorii își înrolează soțul și familia în misiunea lor de a depăși limitele. Persoanele născute sub acest semn pot fi imaginative. Vor să fie cu un soț care se ridică la înălțimea așteptărilor lor.

Cu cine ar trebui să se căsătorească un bărbat Săgetător? Bărbații născuți sub acest semn pot fi cel mai bun potrivire pentru persoanele cu o toleranță ridicată la haos. Trebuie să fii pregătit să acționezi din impuls și să-ți urmezi instinctele dacă Săgetătorul este soțul tău.

Oamenii Săgetător în căsătorie sunt deschiși să exploreze idei noi. Sunt progresiste și iubesc expansiunea și schimbarea. Ei vor să fie la vârful schimbării sociale.

Activ

Un Săgetător căsătorit menține un stil de viață activ. Ei merg în excursii la schi și fac frecvent drumeții sau cu bicicleta pe distanțe lungi. Uneori se bucură de aceste activități cu soțul lor.

Cu toate acestea, Săgetătorul poate merge singur. Nu sunt întotdeauna interesați să fie în compania soțului și familiei lor. Soțul unui Săgetător trebuie să fie pregătit să se țină ocupat.

Persoanele născute sub acest semn sunt active și energice. Sunt atletici și vor să se provoace fizic. De asemenea, sunt implicați în numeroase comitete și cluburi.

Oamenii Săgetător țin un program complet. Adesea își exagerează și nu pot urmări cu ușurință numeroasele întâlniri. Soții Săgetător sunt rareori acasă și le place să fie pe drum.

Procentul de compatibilitate al unui Săgetător este cel mai mare în cazul persoanelor iubitoare de libertate. Sunt independenți și au nevoie de un soț activ care să mențină un program încărcat și să evite să fie lipicios.

Generos

Oamenii Săgetător pot fi generoși. Ei dăruiesc și le place să-și laude partenerul și prietenii. Oamenii Săgetător pot fi deschiși și dăruitori.

Sunt materialiști și își pot răsfăța pe cei dragi. Când Săgetătorul este căsătorit, își tratează soțul și familia cu tot ce e mai bun. Ei folosesc cadouri scumpe și continuă să-și arate dragostea tratându-și soțul cu întâlniri.

Își surprind soțul cu cadouri fără motiv. Săgetătorul nu face unghiuri atunci când oferă cadouri soției lor. Nu economisesc cheltuieli pentru a-și trata soțul cu o vacanță de vis sau bilete la muzical lor preferat.

Soțul unui Săgetător poate fi frustrat de cât de lipsit de griji este acest semn. Oamenii născuți sub semnul Săgetător pot fi independenți și distante, dar folosesc surprize și cadouri pentru a compensa distanța lor emoțională.

Întâlnirea cu un bărbat Săgetător căsătorit nu este neobișnuită. Bărbații născuți sub acest semn se abat adesea de la căsniciile lor. Pot fi poliamoroși și pot dori să fie într-o căsătorie deschisă.

Oamenii Săgetător pot oferi și vor să arate că le pasă făcându-i pe alții să se simtă răsfățați. Își arată dragostea cumpărându-și soțului orice doresc. S-ar putea să te simți singur atunci când un Săgetător lucrează, dar lucrează pentru a-ți permite să-ți ofere un stil de viață de lux.

Ambiţios

Oamenii Săgetător sunt ambițioși. Când sunt căsătoriți, nu își lasă visele deoparte. Ei petrec ore îndelungate la serviciu și le ia zile întregi pentru a se chinui cu invenții, artă sau muzică.

Sunt investiți în realizarea muncii lor de dragoste și proiecte alimentate de pasiunile lor. Oamenii Săgetător se așteaptă ca soțul și familia lor să înțeleagă pur și simplu nevoia lor de a reuși.

Oamenii născuți sub acest semn pot fi dornici să rămână în fața jocului. Tânjesc la succes și pot fi neliniștiți până când își ating obiectivele. Nu te aștepta ca un Săgetător să se concentreze asupra ta atunci când ești căsătorit.

Ei continuă să-și urmărească visele de faimă și avere. Săgetătorii pot lipsi odată căsătoriți pentru că au pe cineva care să țină focul casei aprins în timp ce cuceresc lumea.

Săgetătorul poate fi popular și poate fi viața petrecerii. Au o viață socială activă și pot avea succes în cariera lor. Când Săgetătorul este căsătorit, ei lucrează de două ori pentru a menține acești doi factori.

Sursa

Citește și

Lasă un comentariu

Te rugăm deblochează Adblocker-ul!

Dragă cititorule, reclamele sunt blocate! Publicitatea este esențială pentru susținerea și îmbunătățirea continuă a conținutului nostru.