Ce obsesii ai, în funcție de zodia în care te-ai născut!

by Horoscop Urania
Ce obsesii ai, în funcție de zodia în care te-ai născut!

În următoarele rânduri vă prezentăm câteva dintre obsesiile fiecărei zodii.

Impulsiv și nestatornic de felul său, acest nu se îndeletnicește cu activități care să-l plictisească. Astfel, una din obsesiile sale este shopping-ul și găsirea unor lucruri noi de făcut, în fiecare zi. Dușmanul lui cel mai mare este timpul, pentru că nu este suficient pentru toate activitățile sale. În relațiile cu celilalți, formează fixații și îi place ca lucrurile să fie făcute cât mai binede aceea poate fi insuportabil atunci când nu este servit stabilit.

Perseverența și statornicia sunt cele mai importante caracteristici ale acestei , care îl conduc adesea către obsesii grave. Este un semn zodiacal care se atașează foarte multe lucruri de vânzare materiale și dorește întotdeauna mai mult. Are nevoie de lux pentru a se simți confortabil în propria piele și acest lucru se poate transforma într-o obsesie. Atașamentul față de persoane dragi zone un alt punct obsesiv. Însă, posesivitatea provenită din echipa de schimbare este una dintre cele mai grave caracteristici ale acestor zodii.

Sunt persoane calme și stilate și putem afirmă cu încredere că Gemenii nu se enervează niciodată. Consideră că orice problemă poate fi rezolvată prin discuție și că supărarea este un lucru de prisos. Un defect al acestei zodii este obsesia pentru căile de comunicare. Se feresc de chestii rigide care să le impună un anumit tip de viață, pentru că iubesc libertatea și democrația.. Un minus al acestui semn zodiacal este faptul că nu te poți baza în totalitate pe ei. Din cauza spiritului liber sunt greu de convins să stabilească lucruri certe.

Acest semn zodiacal are nevoie de multă protecție. Una din obsesiile provine din această necesitate de protecție, de aceea fac frecvent o fixație pentru unul dintre părinți. Este o persoană care urmărește cu stricte planurile de viitor și în multe cazuri, aceasta tentat să sacrifice orice pentru a-și atinge idealurile. Este o fire schimbătoare și este influențată ușor de fazele Lunii. De asemenea, Racul este o persoană superstițioasă, însă preferă să nu afișeze prea mult acest lucru.

Conform numelui pe care îl poartă acest semn zodiacal, persoanele născute sub auspiciile acestora au o deosebită încredere în sine. Din acest motiv, aceștia au nevoie de toată atenția și aprecierea celor din jur. Obsesia Leilor se învârte în jurul propriei imagini. Simt nevoia constantă de a primi complimente și de aceea doresc poziții sociale în care să arate adevărata valoare. Când sunt jigniți sau trădați, aceștia recționează urât și se simt ofensați.

Acest semn zodiacal este urmărit de obsesii, poate nu dintre cele mai dificile, dar care, odată cu înaintarea în vârstă, devin insuportabile pentru cei din jur. Când vorbim de acest semn zodiacal, trebuie să remarcăm că Fecioarele au un spirit de observație foarte bine dezvoltat. Una din maniile acestora este curățenia, iubesc ordinea și lucrurile bine puse la punct. Economia este o altă obsesie a acestei zodii. Pentru a duce o viață liniștită, lucrurile care îi înconjoară și în care se avântă, trebuie să fie ordonate și bine plănuite.

Cu o personalitate inteligență, Balanța are nevoie de lucruri echilibrate în viața ei. Cu toate acestea, ea este o persoană destul de nehotărâtă. Acest lucru provine din faptul că dorește ca lucrurile să fie drept pentru toată lumea și să nu fie nimeni afectat de una dintre alegerile sale. Obsesia Balanței este nevoie de a-și păstra pacea interioară și armonia în viața de zi cu zi.

Perfecțiunea este cuvântul care îi călăuzește fiecare activitate a vieții. Din acest motiv, acest cuvânt devine și una dintre obsesiile specifice acestor zodii. Pe lângă acest lucru, Scorpionului îi place să dețină controlul și să manipuleze, din acest motiv sunt adevărați maniaci ai secretelor. Pentru a-și alimenta dorința de cunoștere, aceștia încerca să se documenteze tot timpul și să obțină câte mai multe informații despre ceea ce îi pasionează. O altă obsesie este dorința de fidelitate, așa că, dacă ai greșit vreodată, nu te aștepta să uite pentru că nu o va face și îți vei reproșa atunci când te aștepți mai puțin.

This zodie este plină de energie și iubește aventura. Una dintre obsiunile Săgetătorului o rezervărilor către locurile noi și ne de aventură. De asemenea, aceasta adoră să se plimbe în lumea bună și este un vânător de evenimente mondene. Când e vorba de persoana lui, acesta se lasă ușor influențat de alte persoane. Se vede o persoană extraordinară și are tendința să se poarte ca o persoană din înalta societate. Cu toate acestea pot trece ușor cu aceste probleme pentru că este persoana cu adevărat drăguță.

Dorința de a deține controlul este una dintre cele mai pregnante obsesii ale acestui semn zodiacal. Din acest motiv are tendința să impună celorlalți propria părere, fiind convins că el are dreptate. Este un bun strateg și se folosește acest lucru pentru a manipula cu ușurință situații în care se află. Scopul lui este de a-și asigura controlul asupra tuturor aspectelor din propria viață și de multe ori și a celor din jurul lui.

Contrastul este unul dintre cuvintele care descriu cel mai bine acest semn zodiacal. Vărsătorul este rebelul celor 12 semne zodiacale, revoluționarul care visează să schimbe lumea și să expună credințele fără nicio jenă. Pe de altă parte, Vărsătorul este un introvertit în căutarea celor mai bune soluții în rezolvarea problemelor care-l macină. Cu ceilalți este prietenos, dar este independent și nu-i place să fie contrazis. Cu toate acestea, el nu poate să părăsească mult timp și să fie ușor peste incidente cu ceilalți.

Visători și iubitori de viață, Peștii încă visează la o lume perfectă. Una dintre obsesiile lor este faptul că mai cred într-o lume mai bună. Găsesc ușor explicații când vine vorba de lucruri la care țin, dar în momentul în care sunt cerute explicații logice acești devin irascibili. Din cauza că sunt persoane emotive, aceștia au toane și schimbă dispoziția foarte ușor.

Foto: PR

Sursa

Citește și

Lasă un comentariu

Te rugăm deblochează Adblocker-ul!

Dragă cititorule, reclamele sunt blocate! Publicitatea este esențială pentru susținerea și îmbunătățirea continuă a conținutului nostru.