Ce vrea un om Rac să audă • Astrologie

by Horoscop Urania
Ce vrea un om Rac să audă • Astrologie

Sunt multe lucruri pe care un bărbat Rac vrea să le audă de la persoana iubită. Are nevoie de multă liniște și cuvinte amabile.

Bărbații cu cancer sunt incredibil de sensibili. Cu cât arăți mai mult că ai încredere și îți pasă de el, cu atât va aprecia mai mult să te aibă în preajmă.

Limbajul iubirii unui bărbat Rac tinde să fie timpul de calitate, dar îi place și să audă cuvinte de afirmare de la oamenii la care ține! Dacă îți pasă de el, trebuie să-i spui.

Bărbatul tău Rac vrea să audă că ai încredere în el și că ai nevoie de el. Vrea să știe că este important pentru tine și că apreciezi cu adevărat ceea ce face pentru tine.

Complimentează-ți bărbatul Rac ori de câte ori este posibil și exprimă-ți recunoștința cu voce tare! El va aprecia fiecare cuvânt bun pe care i-l spui, iar acele cuvinte amabile îl pot ajuta să-l liniștească atunci când se simte deprimat.

A exprima muțumire

Când bărbatul tău Rac face ceva pentru tine, mulțumește-i! Omul tău Rac nu așteaptă neapărat recunoștință, dar o va aprecia totuși.

Bărbații cu cancer fac multe pentru oamenii la care țin. Unii sunt profitați și dau mult mai mult decât primesc.

S-ar putea să nu-ți poți întoarce imediat fiecare favoare pe care omul tău Rac ți-a făcut pentru tine, dar poți, cel puțin, să-i spui cât de recunoscător îi ești!

Spune-i bărbatului tău Rac că îi ești recunoscător ori de câte ori gătește pentru tine sau face ordine prin casă. Dacă ești bolnav și el are grijă de tine, mulțumește-i.

Bărbatul tău Rac vrea să știe că lucrurile pe care le face pentru tine nu trec neobservate. Exprimă recunoștință chiar și pentru cele mai minore lucruri pe care le face. El va aprecia!

Omul tău Rac este dureros de distant? Reaprinde-ți dragostea.

Asigurați-L

Femeia ideală pentru un bărbat Rac îi poate oferi sprijin emoțional și liniștire ori de câte ori are nevoie. Dacă bărbatul tău Rac pare trist sau dacă se îndoiește de dragostea ta pentru el, spune-i cât de mult îți pasă.

Să-l liniștiți și să-i spuneți unui bărbat Rac cum vă simțiți cât mai des posibil vă va ajuta mult. Bărbații cu cancer devin uneori nesiguri, iar asigurarea verbală a sentimentelor tale îl va face să se simtă mult mai bine.

Dacă bărbatul tău Rac face comentarii auto-depreciatoare, închide-le! Amintește-i cât de uimitor și talentat este. Probabil că uneori gândește lucruri negative despre sine, așa că amintește-i de aspectele pozitive.

Dacă bărbatului tău Rac crede că nimănui nu-i pasă de el, reamintește-i că așa faci. Asigura-l de dragostea ta ori de cate ori este nevoie. Asigură-te că știe că vei fi mereu alături de el și că îți pasă cu adevărat de el.

Spune-i că este important

Când un bărbat Rac te iubește, vrea să se simtă important pentru tine! Spune-i că este și îl vei face să se simtă grozav.

Nu presupune că bărbatul tău Rac știe că este vital pentru viața ta. Chiar dacă face multe pentru tine, s-ar putea să se simtă neimportant dacă nu-i spui cât de important este.

Spune bărbatului tău Rac să știe cât de esențial este. Dacă el este sursa ta principală de sprijin, spune-i asta! Dacă face lucruri pentru tine pe care nimeni altcineva nu le va face, spune-i cât de mult prețuiești asta!

Cunoașterea gusturilor și antipatiilor bărbatului tău Rac îl va face să se simtă important, dar nu presupune doar că știe cât de important este pentru tine. Îi poți arăta că îți pasă în multe feluri, dar trebuie să îi spui și lui.

Aceasta este greșeala numărul 1 pe care o fac femeile cu un bărbat Rac…

Complimentează-l des

Barbatului tau Rac ii va placea cand ii oferi complimente sincere. Dacă știi ce-ți place la el, bărbatul tău Rac se va simți iubit și apreciat!

Unii bărbați Rac au o stimă de sine scăzută. A auzi câteva complimente, în special despre ceva despre care este nesigur, va crește semnificativ stima de sine a bărbatului tău Rac.

Dacă e un bucătar bun, spune-i asta! Complimentează fiecare masă pe care ți-o face. Nu presupune doar că știe că îți place mâncarea lui. Trebuie să-i spui că faci!

Dacă bărbatul tău Rac se tunsește nouă sau se prezintă la o întâlnire într-o ținută nouă, complimentează-l și spune-i că ai observat.

Nu trebuie să treceți peste bord sau să oferiți laude false, dar nu vă abțineți. Dacă îți place ceva la bărbatul tău Rac, anunță-l imediat! Îl va face să se simtă grozav, indiferent cât de mic este complimentul.

Spune că ai nevoie de El

Să-i spui unui bărbat Rac că îl iubești îl va face întotdeauna să se simtă fericit. Să-i spui că ai nevoie de el îl va face să se simtă și mai mulțumit.

Bărbatul tău Rac știe că poți avea grijă de tine dacă este nevoie, dar vrea și să simtă că ai nevoie de el în preajmă. Vrea să simtă că este esențial în viața ta, nu doar pe cineva pe care îl poți înlocui cu ușurință.

Când bărbatul tău Rac se simte necesar, se va simți mai în siguranță în relația ta. Nu vrea neapărat să te bazezi pe el pentru orice, dar îi va plăcea să știe că ai nevoie de el în preajmă.

Dacă există anumite lucruri doar el poate face pentru tine, spune-i asta. Asigură-te că știe că ți-ar fi dor de el dacă ar fi plecat și că i-ai observa absența!

Bărbatul tău Rac vrea să se simtă special. Vrea să știe că nu poți să găsești pe altcineva doar la o pălărie. Spune-i că ai nevoie de el și se va simți iubit.

Acest truc ciudat este singura modalitate de a atrage un bărbat Rac.

Spune-i secretele tale

Dacă vrei o relație solidă cu un bărbat Rac, deschide-i și spune-i secretele tale. Fii vulnerabil și spune-i lucruri pe care nu le împărtășești cu nimeni altcineva.

Acesta este cel mai bun mod de a te apropia de bărbatul tău Rac. Dacă ești o persoană secretă, probabil că te va face să te simți mai bine să ai cel puțin o persoană cu care poți împărtăși totul!

Dacă îi spui bărbatului tău Rac ceva ce nu i-ai spus niciodată nimănui, spune-i asta. Asigură-te că știe ce mare lucru este asta pentru tine. El vă va păstra secretele, iar voi doi vă veți apropia mai mult decât oricând.

Să vorbești cu un bărbat Rac și să-ți împărtășești secretele cu el va fi de fapt incredibil de ușor. Bărbații Rac sunt buni să-i facă pe ceilalți să se simtă confortabil în preajma lor și nu ar trebui să fie o provocare să-ți împărtășești secretele unui bărbat Rac pe care îl iubești și în care ai încredere.

Spune că ai încredere în el

Stilul de comunicare al unui bărbat Rac este sensibil și empatic. Este un mare ascultător și îi va plăcea să audă că ai suficientă încredere în el pentru a-i împărtăși detalii intime din viața ta.

Unul dintre semnele unui bărbat Rac are sentimente pentru tine este că va avea încredere în tine cu lucruri în care nu are încredere în nimeni altcineva. Se va simți iubit când îi vei spune că ai încredere în el în schimb.

Nu presupune doar că bărbatul tău Rac știe cât de multă încredere ai în el. Trebuie să-i spui în mod explicit!

Dacă ai încredere în bărbatul tău Rac care te va ajuta cu anumite treburi sau proiecte în care nu ai încredere în nimeni altcineva, spune-i asta. Dacă ai încredere în el cu informații pe care nu le-ai spus nimănui, asigură-te că știe.

Barbatul tau Rac poate incepe sa se simta nesigur in relatia ta daca crede ca nu ai incredere in el. Spune-i că da, și se va simți mai bine.

Omul tău Rac nu comunică cu tine? Iată trucul pentru a-ți readuce cancerul.

Exprima-ti dorintele

Când bărbatul tău Rac te iubește, vrea să știe cât mai multe despre tine. Un lucru pe care vrea să-l știe sunt toate dorințele și fanteziile tale interioare.

Bărbatul tău Rac vrea să știe cum să te mulțumească. Daca iti plac anumite lucruri in dormitor, spune-i! El va face tot posibilul să-ți ofere ceea ce îți dorești.

Bărbatul tău Rac vrea să-ți cunoască speranțele și visele. Care sunt obiectivele tale? Ce vezi pentru viitorul tău? Vrea să audă totul despre asta!

Dacă vrei ceva de la bărbatul tău Rac, el vrea să audă despre asta. Dacă ai nevoie de ceva de la el, vrea să știe și el!

Să-i spui bărbatului tău Rac totul despre dorințele tale îi va arăta că ai încredere în el. Fie că vorbești despre o fantezie sexuală sau îi spui despre dorințele tale pentru viitoarea nuntă, el vrea să audă.

Spune că Îl apreciezi

A spune: „Te apreciez”, îl va face întotdeauna pe bărbatul tău Rac să se simtă iubit și prețuit. Este obișnuit să facă lucruri și să nu fie observat sau apreciat, așa că va fi bucuros să audă că tu îl apreciezi.

Spune-i că îi apreciezi zâmbetul și capacitatea de a te face să râzi. Spune-i cât de mult apreciezi lucrurile mărunte pe care le face și pentru tine.

Nu aprecia în liniște aspectul frumos al bărbatului tău Rac sau talentele lui. Spune-i cât de atrăgător este! Spune-i că îi apreciezi gustul excelent pentru muzică sau afinitatea lui pentru planificarea nopților de întâlnire.

Barbatul tau Rac te va anunta mereu ce apreciaza la tine, asa ca intoarce-ti favoarea. Vă va apropia pe cei doi și îl va ajuta să se simtă mai în siguranță în relația voastră.

Sursa

Citește și

Lasă un comentariu

Te rugăm deblochează Adblocker-ul!

Dragă cititorule, reclamele sunt blocate! Publicitatea este esențială pentru susținerea și îmbunătățirea continuă a conținutului nostru.