Cea mai norocoasă zi a anului pentru fiecare semn zodiacal în 2022

Care este cea mai norocoasă zi a anului pentru fiecare semn zodiacal în 2022?

După câțiva ani grei, există un lucru de așteptat cu nerăbdare și aceasta este cea mai norocoasă zi a anului. și, din fericire, există câte unul pentru fiecare semn zodiacal în astrologie.

Anul acesta va oferi o schimbare binevenită a energiei, ceea ce înseamnă că urmează mai multe zile uimitoare decât cele grele.

Cu multe dintre tranzitele dificile pe care le-am avut în ultimii doi ani, îndepărtându-se unul de celălalt, și anume pătratul Saturn Uranus și conjuncția Saturn Pluto, lucrurile se vor simți cu adevărat mai ușoare în acest an.

Acest lucru este ajutat de Jupiter și în Pești pentru cea mai mare parte a anului minus o scurtă perioadă în Berbec.

Jupiter este planeta norocului și a abundenței, așa că în Pești, totul ar trebui să fie mai iubitor, armonios și ca și cum ar fi un flux benefic în el.

Deși există întotdeauna câteva tranzite provocatoare în fiecare an, faptul că Saturn nu joacă un rol atât de important în viețile noastre înseamnă că vom simți mai puține restricții în general, ceea ce înseamnă, de asemenea, că anul acesta norul COVID-19 în care am fost cu toții ar trebui să înceapă. să ușureze și.

Este cu adevărat un nou început, deoarece Nodurile Axei Eclipse sunt setate să se schimbe și aducând o energie mai intimă și mai întemeiată.

Deși fiecare an este un an nou, există ceva cu totul diferit despre 2022, care este probabil să îl facă cel mai bun de până acum.

Cea mai norocoasă zi a anului pentru fiecare semn zodiacal în 2022:

Berbec

Cea mai norocoasă zi: 24 mai

Rareori ai o problemă în a iniția ceva nou, dar această zi îți oferă ceva special. În timp ce Jupiter tranzitează pentru scurt timp semnul zodiacal în acest an, sporindu-vă abundența și posibil noi oportunități, pe 24 mai ai Marte și Luna aliniate și în semnul tău zodiacal.

Această rară conjuncție triplă a tuturor celor trei planete din zodia ta înseamnă că vei primi undă verde pentru a merge înainte într-un mod mare. Jupiter reprezintă norocul, Marte este totul despre pasiune și motivație, în timp ce Luna deține secretele tuturor sentimentelor noastre, așa că cheia pentru astăzi este să ne asigurăm că acțiunea pe care o întreprindeți în exterior este în concordanță cu sentimentele pe care le aveți în interior. .

Taurul

Cea mai norocoasă zi: 25 octombrie

Cu Nodurile Axei Eclipsei ale Lunii care intră în semnul tău zodiacal împreună cu Scorpionul, este setat să fie un an de amintit. Nodurile Lunii reprezintă o finalitate a lecțiilor învățate și libertatea de a ne urmări în cele din urmă soarta. Deci, în timp ce această energie va fi în joc în următorii doi ani, 25 octombrie îți oferă Eclipsa de Soare în Scorpion care îți luminează a șaptea casă a relațiilor.

Eclipsele de Soare reprezentând mai degrabă schimbări externe decât interne, înseamnă că aceasta va fi o zi importantă în relațiile voastre romantice, aducând fie o logodnă, fie posibilitățile unei iubiri de durată.

zodia Gemeni

Cea mai norocoasă zi: 20 iunie

O mare parte din tine și acel sentiment că ai o zi grozavă este să poți nu doar să comunici bine, ci și să fii auzit cu adevărat de cei din jurul tău. Noroc pentru tine că ai energie 20 iunie se aliniază astfel încât să fie momentul perfect pentru a avea acea conversație importantă, a începe un nou proiect sau a fi în ochii publicului.

Mercur, planeta care guvernează comunicarea noastră, va fi într-un sextil pozitiv și benefic pentru Jupiter, planeta căreia îi place să extindă tot ceea ce atinge, aducând un sentiment de magie. Având în vedere că nodurile axei Eclipse s-au mutat de pe semnul zodiacal, sunteți, de asemenea, gata să aveți un an mai calm și mai întemeiat. Una peste alta, aceasta este o zi pentru a vă pune amprenta asupra lumii!

Cancer

Cea mai norocoasă zi: 13 noiembrie

În această zi, veți fi complet în elementul vostru, deoarece există un trigon mare de apă cu Soare, Mercur și Venus. Gândiți-vă la acesta ca pe un dar suprem pentru viața voastră și chiar și relațiile voastre, deoarece Luna va fi, de asemenea, în semnul vostru zodiacal.

Soarele reprezintă acțiunea, în timp ce Mercur și Venus ne arată abilitățile de comunicare și relațiile 13 noiembrie este setat să fie unul de care vă amintiți de ceva timp.

Gândiți-vă la acest lucru ca la un punct de creație, cu atât de multă acțiune în zodiile de apă anul acesta datorită lui Jupiter și Nodurilor, este timpul să nu lăsați trecutul în urmă, ci să pășiți cu adevărat în viitorul dvs., care probabil include și o nouă iubire.

Leu

Cea mai norocoasă zi: 28 iulie

Pe măsură ce sărbătorești astăzi o Lună Nouă în zodia ta, formând un trigon la Jupiter în Berbec, îți amintește de puterea noilor începuturi. Acesta este un moment excelent pentru a începe ceva nou, dar și pentru a începe să recunoașteți cu adevărat puterea pe care o au sentimentele tale în viața ta.

Deoarece Soarele este conducătorul zodiei tale, de obicei nu trebuie să acționezi cu privire la ceea ce contează cel mai mult pentru tine, ci în ceea ce privește 28 iulie ar putea prinde rădăcini o nouă apreciere și valoare pentru sentimentele tale. Acest lucru te-ar ajuta să-ți urmezi nu doar inima, ci și sufletul.

Fecioară

Cea mai norocoasă zi: 2 martie

Aceasta este o zi în care îți vei aminti de puterea iubirii. În timp ce Luna Nouă în Pești îți va activa a șaptea casă a relațiilor, punând în lumină acea zonă a vieții tale, va fi, de asemenea, un memento că trebuie să te iubești la fel de profund ca și un partener romantic.

Lua 2 martie ca o oportunitate de a revărsa har și iertare asupra ta la fel de mult pe cât ai făcut-o pentru cei pe care îi iubești și care nu s-au comportat întotdeauna ca cel mai bun sine. Dar nu totul este vorba despre munca pe cont propriu, deoarece există și un aspect sexy între Marte și Venus, iubitorii cerești care sunt cunoscuți pentru că aduc pasiune și dragoste în viața noastră. Acest lucru va face ca ziua de 2 martie să fie o zi mare în ceea ce privește viața ta romantică, doar nu uita că meriți același fel de dragoste pe care o oferi.

Balanta

Cea mai norocoasă zi: 19 octombrie

Pe 19 octombrie Venus se alătură Soarelui în semnul tău zodiacal, determinându-te să profiti la maximum de viața pe care ai creat-o. Totul ar trebui să se simtă mai bine și mai vesel. Cu Soarele care reprezintă sinele tău exterior și Venus despre dragoste și plăcere, este cu adevărat o zi pentru a te asigura că nu ești blocat în spatele unui birou lucrând până târziu.

Există, de asemenea, un trigon pozitiv între Venus și Marte mai târziu în cursul zilei, ceea ce ar putea semnifica că orice probleme în curs sau conversații în relații vor găsi o soluție pașnică și echilibrată. 19 octombrie este o zi pentru a fi cu adevărat tu însuți și pentru a te asigura că același echilibru pe care îl cauți în viață este ceea ce aduci și în orice interacțiuni sau relații pe care le ai.

Scorpionul

Cea mai norocoasă zi: 25 ianuarie

25 ianuarie reprezintă o schimbare în modul în care comunicați și vă prezentați pentru dvs., ceea ce înseamnă că servește și pentru a începe un mod cu totul nou de a vă prezenta alții. Semnul tău zodiacal este vechiul conducător al lui Marte, care urmează să intre în Capricorn astăzi pentru următoarele două luni, ceea ce înseamnă că vei vedea că aceste trăsături încep să apară în viața ta.

Ceea ce ți-ai dorit nu este doar o zi sau două de bunătate, ci o schimbare de lungă durată; acesta este începutul. Marte în Capricorn este ambițios, dar și întemeiat, face pașii necesari înainte oricât de descurajanți și se angajează să manifeste orice își propune.

Acest lucru înseamnă lucruri mari pentru viața ta, dar afectează și relațiile tale, deoarece Marte guvernează pasiunea și chiar sexul, ceea ce înseamnă că, dacă ai păstrat lucrurile obișnuite cu cineva, așteaptă-te ca ea să devină mult mai serioasă.

Săgetător

Cea mai norocoasă zi: 17 august

Cu atât de mult din acest an centrat pe cariera ta și chiar pe viața de acasă, nu ai simțit că ai apucat să-ți deschizi aripile atât de mult cum îți place de obicei. Nu înseamnă că va fi totul monoton, deoarece ați observat o creștere extinsă în aceste două sectoare, dar înseamnă că îți dorești acea libertate și explorare pe care doar călătoriile le pot aduce.

17 august aduce noua energie a lui Venus care se mută în a noua casă, activând toate lucrurile legate de călătorie și aventură. Aceasta este o zi grozavă pentru a vă planifica vacanța anuală în timpul sau pentru a vă asigura că vă planificați din timp, astfel încât să vă puteți bucura de lumea dincolo de biroul dumneavoastră.

Capricornul

Cea mai norocoasă zi: 25 septembrie

Când te simți bine în carieră, te simți bine în viață. Nu că relațiile tale personale sau romantice nu sunt importante pentru tine, dar ai nevoie de temelia care poate veni doar din a avea o relație benefică și productivă cu cariera ta.

Anul acesta se pregătește să fie unul în care vei face progrese mari în acea zonă, dar punctul culminant este rezervat pentru 25 septembrie, când Luna Nouă în Balanță îți luminează a zecea casă a carierei, muncii și ambiției. Așteptați-vă ca o nouă propunere să treacă de minune, o mărire de salariu, o promovare sau chiar o altă oportunitate legată de muncă de a lua forma 25 septembrie.

Înseamnă, de asemenea, că, dacă ai fost în exces recent și ai petrecut mai mult timp la birou, vei simți, de asemenea, un echilibru mai mare (și mai puțin vinovat) că ai plecat mai devreme pentru a petrece timp cu prietenii sau cu un partener romantic.

Vărsător

Cea mai norocoasă zi: 6 martie

Relațiile romantice sunt întotdeauna un drum dificil pentru tine. Oricât de mult îți dorești un parteneriat, nici nu te deranjează să fii singur sau chiar să ai un aranjament netradițional în viața ta amoroasă. Deși a face alegerile pe care trebuie să le faci este întotdeauna calea corectă, uneori partea grea vine în a avea un partener care dorește același lucru și te sprijină.

Nimic din toate acestea nu va mai fi în joc 6 martie ceea ce înseamnă că nu numai că vor fi artificii, ci și setul unui nou început în sectorul relațiilor din viața ta. Pe 6 martie, Venus și Marte formează o conjuncție la exact zero grade Vărsător, reprezentând un nou început puternic în viața ta romantică. Așteptați-vă la orice, de la declarații de dragoste până la o logodnă sau o conversație despre mutarea împreună. Ai făcut treaba, acum este timpul pentru recompensă!

Pești

Cea mai norocoasă zi: 26 aprilie

În timp ce întregul an este setat să fie unul uimitor, datorită faptului că Jupiter vă ocupă semnul zodiacal pentru o mare parte a anului, astăzi vă oferă un cadou special, deoarece are loc un eveniment o dată în viață. Pe 26 aprilie Luna, Jupiter, Neptun și Venus vor forma o conjuncție în semnul zodiacal, aducând nimic mai puțin decât posibilități uimitoare pentru calea vieții și relațiile tale.

Energia din jurul acestei zile va servi la îmbunătățirea oricărei relații romantice pe care o aveți în viața voastră sau la întâlnirea cu cineva nou. De asemenea, servește pentru a vă extinde viața în general, aducând probabil opțiuni și căi pe care nu le-ați crezut niciodată posibile. Astăzi este una care probabil îți va schimba direcția întregii vieți!

Sursa articolului

  • Facebook

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :