Cel mai periculos aspect al personalității fiecărei zodii

by Horoscop Urania
Cel mai periculos aspect al personalității fiecărei zodii

Nu toate formele de pericol sunt evidente, în special dacă vorbim despre cele emoționale. Dacă ai fost rănită în repetate rânduri de același tip de persoană, și întâlnești pe cineva care se încadrează în aceeași tipologie, știi deja că un pericol pentru tine. Speri ca lucrurile să fie diferite de această dată și îi dai o șansă, ori îi întorci spatele?

Dacă instictele îți spun că o anumită s-a asociată un pericol pentru tine, ar trebui să le asculți. Dacă ignori toate semnele care indică acest lucru, ar trebui să îți asumi responsabilitatea a ceea ce se va întâmpla. Cu toții suntem câteodată conduși de o formă de pericol, însă depinde în ce mod alegem să o folosim.

Cel mai periculos lucru la un berbec este impulsivitatea și izbucnirile emoționale imprevizibile. Dintre toate , Berbecii sunt cei mai predispuși să comită o crimă din pasiune. Reacționează imediat în momentele tensionate, iar câteodată îi rănește pe cei din jur atât prin cuvinte, cât și prin acțiuni. Berbecii nu gândesc întotdeauna înainte să reacționeze.

Cel mai periculos lucru pe care îl găsim la un Taur este încăpățânarea. Dacă au deja o opinie despre un anumit lucru, este aproape imposibil să le-o schimbi sau să convingi să recurgă la un compromis, ceea ce înseamnă că pot interveni în argumente agresive și certuri cu cei din jur. Deși îl poți enerva destul de greu, odată ajuns acolo, furia lui va exploda. Taurii au o personalitate foarte dominantă și vor face tot ceea ce este în putință pentru ca lucrurile să meargă după bunul lor plac.

Gemenii sunt foarte dezorganizați și nu vă puteți baza pe ei. Poate fi periculos să începi o conversație cu aceștia când te grăbești să ajungi într-un loc, pentru că nu va conta cât de mult vă puteți verifica telefonul sau câte multe semne dai că ai vrea să pleci. Dacă Gemenii vor să vorbească despre un anumit subiect, nu vor observa că trebuie să fii în altă parte.

au schimbări frecvente de comportament. Dacă îi rănești sau îi enervezi și atingi un punct sensibil, vor reacționa într-un mod foarte exagerat. Dacă sunteți convinși că nu ai suficient de mult respect sau atenție pentru sentimentele lor, vă vor deveni atât de repede din viața lor nici nu vă veți da seama. Sentimentele îi pot copleși, devenind instabil și iraționali.

Atunci când Leul face parte din grupul tău de prieteni, știi că trebuie să te confrunți cu atitudinea lor pasiv-agresivă. Vor rămâne în relații care nu au cea mai bună influență asupra lor. Par foarte puternici și curajoși în majoritatea timpului, dar au și o parte nesigură, în care simt constant nevoia de ajutor. Vor foarte multă atenție și vă va manipula pe celilalți pentru ao primi.

Cea mai periculoasă caracteristică a personalității unei Fecioare este mentalitatea lor. Dacă vor să facă rău unei persoane, vor duce la capăt ce și-au propus fără ca nimeni să afle, pentru că pot gândi totul în cel mai mic detaliu. Dacă suspectezi o Fecioară de crimă, ar trebui să știi că este foarte capabil să o fi comis.

Cel mai periculos lucru despre o Balanță este faptul că așcunse sentimentele, iar mai târziu, izbucnesc. Atunci când sunt pierd firea, fac lucruri pe care le vor regreta în scurt timp. Sunt capabile de căderi emoționale și de afirmare a unor lucruri către cei din jur pe care, în mod normal, nu le-ar spune.

sunt foarte răzbunători. Vor construi un plan perfect iar apoi vor aștepta oricât este nevoie pentru a pune în aplicare, iar victima să nu-l suspecteze în niciun fel. Scorpionul uită foarte rar persoane care i-au greșit, chiar dacă li se cer scuze în repetate rânduri. Deși sunt sensibili, acest lucru nu îi va opri să-i fac pe oameni să plătească dacă i-au rănit.

Săgetătorii te pot răni fără să aibă această intenție. Deși se gândesc că sunt doar sinceri, spunând ceea ce cred, nu sunt conștienți de răul pe care îl pot face cuvintele. Sunt foarte nerăbdători, dacă îi sfătuiești să o ia mai ușor, pregătește-te să suporte consecințele.

Lipsa empatiei este cel mai periculos lucru la un Capricorn. Uneori, Capricornii sunt reci și rigizi. Dacă ai nevoie de un împrumut, nu apela la un Capricorn, îți vor ține morală despre cum nu ar trebui să împrumți niciodată bani cuiva sau de la cineva.

Cel mai periculos lucru despre un Vărsător este incapacitatea lui de a vedea situația în întregul ansamblu. Dacă ceva sau cineva nu poate fi de ajutor atunci când Vărsătorul are nevoie, nu va fi interesat de el. Au tendința de a face decizii fără a lua în considerare consecințe pe termen lung. Vor rezultate imediate.

Cel mai periculos aspect al unui Pești este dependența – de la alcool, jocuri de noroc, medicamente sau mâncare. Peștilor nu suportă să li se interzică lucrurile, dacă au deja o dependență sau obiceiuri mai puțin sănătoase, vor continua să le ia în considerare. Nu vă impuneți condițiile, așa că asigurările-nu le sugerați ce ar trebui să facă, vei crea cu siguranță tensiunea.

Foto: PR

Sursa

Citește și

Lasă un comentariu

Te rugăm deblochează Adblocker-ul!

Dragă cititorule, reclamele sunt blocate! Publicitatea este esențială pentru susținerea și îmbunătățirea continuă a conținutului nostru.