Horoscop Urania

Afla ce iti rezerva viitorul!

Cel mai urât lucru pe care ți-l poate spune un bărbat, în funcție de zodia ta – Horoscop > Astrologie

Berbec(21 martie – 20 aprilie)

„Calmează-te!”

Când partenerul tău sau oricine altcineva îți spune să te calmezi, acest lucru te face și mai furioasă și te supără și mai tare. Pe moment, energia ți se stochează undeva forțat și te oprește din a fi tu. Dar, când acel sentiment trece, devii impulsivă și faci lucruri destul de prostești. Nu suporți să auzi acele vorbe, e ca și cum cineva ar turna benzină peste ceva ce e deja în flăcări.

Taur(21 aprilie – 21 mai)

„Ea este sexy.”

Dacă ești afară cu el și îți arată o altă femeie și spune că este atrăgătoare, știi că va exista o explozie majoră de gelozie. Și asta se va întâmplă chiar dacă tu ești cea care i-a adus în discuție aspectul. În opinia ta, partenerul tău nu ar trebui să comenteze niciodată fizicul altei femei în afară de tine, chiar dacă el încearcă să întoarcă scenariul și să spună că nimeni nu e la fel de sexy ca tine.

Gemeni(22 mai – 21 iunie)

„Ce prostie ai spus!”

Dacă partenerul tău îndrăznește să spună că ceva ce ai zis nu a fost genial, amuzant sau chiar ambele, e ca și cum te-ar înjunghia direct în inimă. Te mândrești cu inteligența și cu abilitatea ta de a folosi cuvintele, de aceea chiar și o critică inofensivă te poate face să îți ieși din minți.

 

Rac(22 iunie – 21 iulie)

„Descurcă-te singură!”

Ți-a luat atât de mult timp să ai încredere în el, iar acum spune lucruri de genul asta. Practic te rupe în două! Ai crezut că, împreună cu el, te afli într-un loc sigur și îți poți exprima sentimentele. Ai crezut că te poți baza pe ajutorul lui, dar spunându-ți să te descurci de una singură îți trădează orice urmă de încredere și confort.

Leu(22 iulie – 22 august)

„Nu arăți chiar atât de bine.”

Dacă nu ești în cea mai bună formă a ta și el îți spune asta, nu te vei simți mai bine. Iar dacă te simți grozav și el tot spune asta, atunci s-a terminat! Te mândrești cu aspectul tău fizic și cu personalitatea ta și nu poți suporta să îți spună ceva negativ despre tine, mai ales dacă nu i-ai cerut sau nu ți-ai dorit părerea lui în primul rând.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

„De ce nu putem fi și noi ca ei?”

Când partenerul tău compară relația voastră cu cea a altui cuplu, e dezastru. Te face să crezi că este ceva în neregulă cu voi doi și vei intra în modul analitic complet. Te întrebi obsesiv dacă el râvnește în secret la acea relație. Dacă ar fi simțit că lipsește ceva, ar fi trebuit să îți spună înainte pentru a putea rezolva problema. Acum, simți că este prea târziu și că se poate ajunge la despărțire.

Înscrie-te AICI

 

Balanţă(23 septembrie – 22 octombrie)

„Nu îmi plac prietenii tăi.”

Când cineva, în special cineva care pretinde că te iubește, spune că nu îi plac prietenii tăi, doare. Prietenii tăi fac parte din viața ta și sunt foarte importanți pentru tine și, mai ales, te fac să fii cine ești. Dacă nu îi place de ei, înseamnă că nu te place pe tine.

Scorpion(23 octombrie – 21 noiembrie)

„Fosta mea…”

Nimănui nu-i place când persoana cu care este amintește constant despre fostele iubiri și relații, mai ales dacă sunt descrise ca fiind perfecte în toate modurile. Tu ești geloasă, așa că ce alt motiv mai bun ca acesta poate genera o mare ceartă? Dacă îi place atât de mult de fosta lui iubită, de ce nu este încă cu ea? În plus, dacă vorbește despre ea, înseamnă că nu apreciază pe deplin persoana pe care o are acum în viața sa, adică pe tine. Îți dorești toată atenția și, cu siguranță, nu vrei să concurezi cu o fostă parteneră.

Săgetător(22 noiembrie – 21 decembrie)

„Ești nebună!”

Nimeni nu vrea să i se spună vreodată că e nebun. Nu este frumos, banalizează problemele de sănătate mintală și este respingător. Dacă îndrăznește să spună acest lucru, e afară din viața ta!

Capricorn(22 decembrie – 19 ianuarie)

„Părinții mei nu te plac.”

Ești visul oricărui părinte, ești muncitoare, de încredere, ambițioasă și disciplinată. Și, în plus, încă mai ai simțul umorului. Dacă părinții lui nu te plac, atunci e posibil ca nici el să nu te placă cu adevărat. Nici nu știi cum să rezolvi această problemă, deoarece ai făcut totul bine și te doare să auzi astfel de vorbe.

Vărsător(20 ianuarie – 18 februarie)

„Ești exact ca mama ta.”

Îți iubești mama, este grozavă, dar te mândrești cu faptul că nu ești ca ea. Este conservatoare, rigidă, în timp ce este o mamă perfectă și unică. Când un bărbat îți spune că ești exact ca ea, începi să îți pui la îndoială întreaga viață și tot ceea ce reprezinți. Nu îți pică deloc bine să auzi aceste vorbe.

Pești(19 februarie – 20 martie)

„Ai prea multe probleme.”

Știi că ești o fire sensibilă, chiar instabilă emoțional, dar asta nu înseamnă că nu ești uimitoare și minunată. Când un bărbat îți spune că ai ceva probleme, el indică că nu îi place ceva la tine sau mai multe lucruri la tine. Nu este susținător sau iubitor și te face să te simți rău pentru că ești un suflet sensibil.

Dezavantajele căsătoriei cu el, în funcție de zodia lui
 


Sursa


Da LIKE paginii Horoscop Urania si afli primul cand public horoscopul tau!

Abonează-te si vei primi horoscopul saptamanal pe email.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *