Cele 3 semne zodiacale care resping dragostea în timpul Lunii Square Pluto pe 13 septembrie 2022

Numărul norocos 13 se simte mai puțin norocos și mai agresiv în această zi, în septembrie. Dacă ne simțim ostili fără niciun motiv, este mai mult decât probabil din cauza tranzitului pe care îl avem deasupra capului, și anume, Luna pătrat Pluto, renumit pentru că a făcut ravagii în mintea ființelor umane de secole.

În timpul Lunii pătrate Pluto, simțim că totul este în criză și nu ne putem abține. Unul dintre cele mai comune lucruri pe care mulți dintre noi le vom experimenta în timpul pătratului Lunii Pluto este nevoia de a-i respinge pe fiecare din viața noastră din motive pe care nici măcar nu le știm.

Și astfel, respingerea este numele jocului de astăzi. Vom zbura de pe mâner către oamenii cu care suntem în relații și ne vom opri emoțional atunci când este nevoie să fim prezenți și implicați.

Cineva poate face greșeala de a încerca să ne aline durerea și, la rândul nostru, îi vom mușca capul, susținând că are motive ascunse și nu se poate avea încredere. Cu alte cuvinte, astăzi, mulți dintre noi vom ajunge să arătăm lumii că suntem într-adevăr o mizerie fierbinte.

Și să se știe: vom regreta că am tratat oamenii la fel de rău precum îi vom trata astăzi. Nu este ca și cum am fi inumani; suntem doar într-o dispoziție proastă, care ne fac să ne descurcăm ca pe niște nenorociți.

Respingem dragostea pentru că respingem toate lucrurile bune și de ce? Pentru că astăzi este ziua în care suntem atrași de întunericul din interiorul nostru. Energia Pluto face ca totul să se simtă ca o traumă; nu suntem mulțumiți în această zi și poate chiar facem toate eforturile pentru a ne asigura că nimeni altcineva nu este.

Trei semne zodiacale care resping dragostea în timpul pătratului Lunii Pluto pe 13 septembrie 2022:

1. Berbec

Ai tendința să-ți urmezi inima indiferent de ceea ce faci sau de câte probleme te bagă, pentru că dacă există un lucru care ești, este sincer cu tine însuți. Astăzi aduce acea onestitate în prim plan, dar odată cu ea vine și paranoia și agresivitatea ta; nu te simți în siguranță astăzi și din această cauză respingi orice seamănă cu securitatea.

Dragostea este ultimul lucru în care ai încredere astăzi și, dacă ți-o oferă cineva, nu numai că râzi în față, ci îl faci să se simtă rău chiar dacă crede că te-ar putea „păcăli” așa.

Pătratul Lună Pluto aprinde ceva în interiorul tău, care te face să simți că trebuie să te aperi ca și cum toți cei din jurul tău te atacă, ceea ce ei nu sunt. Astăzi, percepi iubirea ca instigare; dacă cineva îndrăznește să încerce să te iubească astăzi, îi vei lua dragostea și grija pentru tine și o vei arunca la pământ. Respins!

Publicitate Ești pregătit pentru o relație? Faceți clic aici pentru a obține claritate cu o lectură psihică!

2. Capricorn

Astăzi te face să simți că nu poți tolera o altă persoană și părerea, promisiunea sau provocarea ei. Oamenii sunt pe nervi astăzi ca treaba nimănui, iar în timpul Lunii pătrat Pluto, nu ai în tine să fii politicos.

De fapt, ideea de a fi nepoliticos și nepăsător cu sentimentele oamenilor pare eliberatoare. La urma urmei, nu ești politicos și grijuliu tot timpul?

Da, ești și știi ce? Ajunge la tine.

Vrei o rambursare; vrei ceva respect și chiar dacă s-ar revărsa peste tine din ceruri, l-ai respinge, pentru că astăzi nu îți permite să vezi nimic la fel de bun.

Totul este dușmanul tău astăzi în mintea ta și asta îți scoate în evidență nevoia de a pedepsi, ceea ce cu siguranță nu te va lăsa să câștigi niciun concurs de popularitate. Tu ești persoana de evitat astăzi, iar cei care se ridică în grătarul tău vor fi respinși complet pentru eforturile lor.

3. Pești

Schimbările de dispoziție nu sunt o surpriză pentru tine, Pești, iar astăzi, cu Lună pătrat Pluto ca influență principală, te vei afla din nou în prezența propriei tale dispoziții urâte și urât, și te va duce la noi culmi atunci când vine vorba. la paranoia, enervarea și incapacitatea de a vedea ceva ca merită în această zi. Vei insulta prietenii, vei doborî membrii familiei și vei face partenerul tău romantic să simtă că a luat o decizie proastă în alegerea ta ca partener.

Simți că, dacă au ajuns atât de departe, atunci trebuie să accepte că așa ești tu, dar așa ești, Pești, sau ești doar cineva care a fost absorbit inocent în gaura neagră care este pătratul Luna Pluto?

Este mai mult ca probabil cel din urmă, deoarece în general ești unul dintre cele mai amabile semne din zodiac. Cu atât mai mult motiv pentru care oamenii din viața ta vor fi șocați de comportamentul tău astăzi, pe măsură ce îi respingi pe toți, în stânga și în dreapta.

Sursa articolului