Cele 3 zodii ale căror relații se destramă în timpul sextilului Lunii Saturn pe 12 septembrie 2022

Când o relație se destramă, există multe aspecte ale motivelor pentru care.

Și în timp ce multe dintre aceste motive sunt personale și foarte specifice, există și cauze externe, una dintre ele fiind starea influenței cosmice din acea zi.

Astăzi, suntem influențați de un astfel de tranzit și acesta va avea un impact final asupra relațiilor care urmau să se dizolve, iar acel tranzit este luna sextil Saturn.

Când o relație se destramă, de obicei nu este o surpriză și, la un nivel profund de temut, știam că va veni.

Aceste lucruri pur și simplu nu se destramă fără niciun motiv, iar noi, oamenii, suntem destul de perspicace în ceea ce privește ceea ce înțelegem chiar înainte ca lucrurile să se prăbușească. Pentru unele semne ale zodiacului, astăzi este ziua în care totul începe să aibă sens, într-un mod teribil, trist, inevitabil.

Astăzi este ziua în care mulți dintre noi vom vedea sfârșitul relației noastre.

Când avem Luna sextil Saturn, avem viziuni clare asupra limitării. Asta înseamnă că știm că anumite lucruri nu pot continua. Când ne dăm seama că propria noastră dragoste este în pericol, ni se prezintă și ideea ce să facem pentru a o remedia, astfel încât să nu coboare.

Acolo intervine Saturn sextil lunar; ne face să știm că este timpul să ne despărțim de acea iluzie. Astăzi, romanțele mușcă praful, așa cum sunt menite să facă.

Astăzi nu oferă nicio speranță pentru remedierea acestor relații și, dacă ne înțelegem cu asta ca realitate, putem continua cu restul vieții noastre, în pace.

Trei semne zodiacale ale căror relații se destramă în timpul sextilului lunar Saturn pe 12 septembrie 2022:

1. Gemeni

Numai tu știi ce ai avut de îndurat în relația ta și doar tu vei ști profunzimea emoției pe care o vei simți când se va termina, dar un lucru este sigur: se va termina.

La un anumit nivel, anticipați că va veni alinare; Lucrurile pur și simplu nu puteau merge așa cum mergeau și unul dintre voi a trebuit să declare fie un sfârșit, fie promisiunea unei schimbări pozitive care va urma.

În timpul sextilului lunar Saturn, nu veți mai dori să vă păcăliți; știi că asta trebuie să se termine și, sincer, simți că acum este o chestiune de „cu cât mai devreme, cu atât mai bine”. De ce să aștepți?

Odată ce ai în minte bug-ul care îți spune că nu numai că vei supraviețui despărțirii, ci că vei prospera în următorul segment al vieții tale, vei dori să accelerezi sfârșitul cu atât mai mult. Faceți față, Gemeni; această relație trebuie să se încheie. Astăzi îți oferă rezistența și curajul să treci cu bine.

Publicitate Ești pregătit pentru o relație? Faceți clic aici pentru a obține claritate cu o lectură psihică!

2. Balanță

Deși despărțirea nu este ușoară pentru nimeni, pare să fie puțin mai ușoară pentru tine decât pentru majoritatea. Poți să faci asta, și o vei face, și la ce se referă asta ești tu, ieșind din angajamentul tău.

Te-ai promis acestei persoane care pare să aibă foarte puțin respect pentru conceptul de angajament și, având în vedere această cunoaștere, nu vei avea nicio problemă să-i aduci inevitabilul sfârșit.

Sunteți susținut de energia universală, iar în timpul sextilului lunar Saturn, această energie vă va conduce către un loc în care nu mai puteți privi înapoi. Veți pune sfârșitul în mișcare cu câteva cuvinte și, odată ce vor fi rostite acele cuvinte, tot ce va fi este impulsul înainte.

Tu ești forța lui Saturn astăzi; întruchipează sensul limitării, așa cum tu, însuți, pur și simplu te-ai săturat. Este timpul să treceți mai departe și să ascultați apelul.

3. Pești

Această zi nu vă aduce vești fericite, deoarece știți ce trebuie să aibă loc și, desigur, trebuie să fiți cel care vă pune capăt parteneriatului. Lucrurile nu au mai funcționat de ceva vreme și amândoi știți că acesta nu este un mod de a trăi o viață.

A trecut atât de mult că fiorul a dispărut, de fapt, nu există alte emoții decât ideea că, să sperăm, sfârșitul acestei relații nu va fi prea traumatizant. Sunteți împreună de mult timp, nu va fi ușor, dar se va întâmpla.

În timpul sextilului lunar Saturn, vezi că trebuie făcut un sacrificiu pentru ca voi doi să mergeți mai departe și că sacrificiul este, desigur, relația voastră.

Este în regulă, se întâmplă ca oamenii să ajungă adesea într-un impas în viața lor amoroasă, care le cere să fie atenți. În acest caz, atenția pe care trebuie să vă concentrați este cum să faceți acest lucru cu grație și fără prea multă dramă atașată. Se poate face și se va face.

Sursa articolului