Horoscop Urania

Afla ce iti rezerva viitorul!

Cele 3 zodii care sunt cele mai norocoase în dragoste duminică, 7 august 2022

Astăzi ne aduce ziua „sărutului și machiajului” pentru a pune capăt tuturor celorlalte, ceea ce implică cu siguranță că lucrurile vor începe dur și vor ajunge amețitor de fericite și acoperite de săruturi.

Deci, ce ne aduce la margine pentru a ne face să ne trezim brusc și să ne oprim înainte de a merge prea departe? Este Venus vizavi de Pluto și este aici pentru a legăna barca, apoi pentru a o stabili.

Și de ce? Pentru că se poate. Ai sens pentru tine? Nu, nici eu.

Și totuși, cine se poate certa cu planetele gigantice atunci când sunt în opoziție.

Unii oameni se bucură de fapt de un comportament înflăcărat; vor alege în mod intenționat o ceartă cu partenerul lor doar pentru că se pot baza în mod previzibil pe tensiunea care în cele din urmă duce la calm. Cu alte cuvinte, pentru unele ființe umane cu anumite semne zodiacale, drama le face să prindă viață, iar amenințarea le însuflețește și mai mult.

Pentru cei care prosperă cu acest tip de emoție furioasă, astăzi este ziua voastră în dragoste, deoarece veți parcurge gama de emoții și toate vă vor duce la săruturi și împăcare.

Apoi, sunt aceia dintre noi care ar putea crede că acest tip de joc este lipsit de sens și periculos. De ce lupta? De ce să iei drumul giratoriu doar pentru a ajunge la lucrurile bune?

Pentru că unii oameni vor să lupte, de aceea. Este în natura lor. Au nevoie de dualitate, de dinamica de împingere și tragere pentru a-și menține viața amoroasă vie și bine. Și astfel, când opoziția lui Venus, Pluto, vine în oraș, anumite semne ale zodiacului sunt în al șaptelea cer. Pregătește-te să rrummble!

Iată cele trei zodii care sunt cele mai norocoase în dragoste duminică, 7 august 2022.

1. Berbec

De parcă ai putea refuza vreodată șansa de a te lupta cu un partener! Chestia cu tine este că găsești oportunități de a intra într-o competiție bună cu persoana iubită pentru aproape orice.

Când opoziția lui Venus, Pluto, este în casă, poți vedea o cale clară spre ceea ce vrei să te enervezi și este întotdeauna îndreptată către partenerul tău.

Partenerul tău este deja în stare de șoc și așteaptă în mod constant ca tu să-i scapi dintr-un motiv sau altul, iar tu nu dezamăgi, Berbec. Nu o faci niciodată.

În timpul opoziției lui Venus, Pluto, vei alege o luptă atât de devastatoare și dură încât, în mintea ta, va fi configurația perfectă pentru „sărutul și machiajul” care are loc imediat după.

Publicitate Dragostea s-ar putea să îți spună numele. Obțineți o predicție precisă astăzi. Faceți clic aici pentru a obține 10 minute pentru 1,99 USD!

Îți place această dinamică și plănuiești să o folosești din nou și din nou, dar în timpul acestui tranzit, tehnica ta push-pull va fi cu atât mai dură, făcând scena de „machiaj” cu atât mai pasională. Hei, fiecaruia a lui.

2. Leu

Mândria este întotdeauna ceea ce faci, Leu, și fiindcă ești prea mândru pentru a recunoaște asta, pur și simplu îți rămâi bine și te prefaci că te cunoști ca fiind „potrivit” în orice situație. În această zi, te vei simți din nou în mod deosebit „drept”, ceea ce va fi foarte plictisitor pentru tine, cu excepția cazului în care, desigur, poți spune altcuiva că greșește.

Apoi, creezi o dinamică. Ai dreptate, ei greșesc și, desigur, „ei” sunt partenerul tău romantic. Și de ce? Pentru că sunt aproape de tine.

Și voi veți lupta și vă certați, vă veți plânge și vă tremurați, vă veți cere eliberarea și vă veți întoarce din nou împreună pentru a face dragoste glorioasă în marele vostru palat, care este, desigur, micul vostru apartament. Opoziția lui Venus, Pluto, te pune în contact cu talentul tău de joc și se pare că partenerul tău nu este doar străin de această practică… și ei sunt pe deplin în ea.

3. Scorpion

Ceea ce face ca ziua de azi să se simtă norocoasă pentru tine este că se pare că ai controlul narațiunii astăzi, iar în ceea ce privește viața ta amoroasă, asta înseamnă că ceea ce spui, merge.

Îți place să te simți în control; ați putea spune chiar că vă place să dominați, motiv pentru care veți simți, de asemenea, dorința de a intra într-o luptă majoră cu partenerul dvs. astăzi, deoarece opoziția lui Venus, Pluto, este deosebit de bun în a pune oamenii în dezacord unii cu alții. Cu cât argumentul este mai puternic, cu atât aerul va deveni mai limpede după.

Știi unde se duce asta și îți place pasiunea pentru toate acestea. De fapt, atunci când o relație nu are pasiune, nu ai niciun interes. Așa că, pentru a menține lucrurile vii și interesante, începi lupte cu partenerul tău doar pentru a-l păstra interesant.

Ceea ce este previzibil aici este că lupta se va stinge în cele din urmă și veți ajunge amândoi să vă cazați unul în brațele celuilalt, epuizați și gata să „faceți totul mai bine”.

Sursa articolului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.