Cele 3 zodii care sunt cele mai norocoase îndrăgostite pe 13 septembrie 2022

A fi norocos în dragoste poate fi definit doar de individ; unii cred că norocul vine sub formă de angajament și devotament, în timp ce alții văd norocul ca fiind capabil să comunice bine cu persoana pe care o iubim.

Uneori, norocul apare atunci când ambele părți doar cad de acord cu ceva care le afectează viitorul împreună, iar alteori, norocul este să știi că, în această relație, suntem în siguranță și în siguranță.

Nu vă faceți griji, așa mulți percep conceptul de noroc.

Securitatea este semnificativă în moduri pe care majoritatea oamenilor nici măcar nu le ia în considerare, deoarece, pentru unii, implică faptul că viitorul lor este stabilit și că nu este nimic de care să vă faceți griji.

Și deși acest lucru este ideal, multora dintre noi ne place foarte mult ideea de a crede că avem un viitor fericit și fericit pe care să-l petrecem alături de persoana pe care o iubim.

În această zi, 13 septembrie 2022, vom avea un astfel de tranzit care să ne ajute să atingem acest sentiment de securitate și stabilitate și acel tranzit este Luna în Taur.

În timp ce Taurul este, uneori, asociat cu atitudini încăpățânate sau moduri leneșe, acesta este momentul în care atributele bazate pe Taur funcționează pentru noi.

Odată cu intrarea lunii noastre în Taur, nu suntem tentați să ieșim din zonele noastre de confort și, pentru unele semne, ne simțim deosebit de norocoși doar să știm că, în acest timp, suntem în siguranță.

Nimeni nu ne înșală și nimeni nu minte. Tranzitul de astăzi ne permite să ne relaxăm și să ne bucurăm de ideea că viața cu persoana cu care suntem este bună. Fără amenințări, fără pericol.

Citiți mai departe pentru a afla horoscoapele pentru Taur, Fecioară și Pești și ce face ca 13 septembrie 2022 să fie o zi în care sunt cei mai norocoși în dragoste.

1. Taur

Te simți mai bine ca niciodată în legătură cu relația în care te afli, Taur, iar cu Luna în zodia ta, te simți ca acasă.

Nu ești unul care are nevoie de dramă grea sau acțiuni extreme când vine vorba de dragoste, de fapt, îți dorești să te simți în siguranță; zilele asumării riscurilor s-au terminat pentru tine, cel puțin în ceea ce privește dragostea, iar modul în care simți astăzi este că tu și partenerul tău sunteți obligați spre glorie. Acesta este tot ce ți-ai dorit vreodată și te simți mai mult decât norocos; se simte promițător.

Simți că acesta este punctul culminant al tuturor intențiilor tale. Funcționează și poți să chicoti în tăcere pentru că știi că este.

Chiar și prietenii observă asta despre tine și partenerul tău, așa că nu fi surprins dacă cineva îți spune așa ceva astăzi: „Uau, sunteți perfecți împreună!” Adevarul? Da, sunteti. Ești un Taur inteligent, răbdător și echilibrat, iar dragostea este destinul tău.

Publicitate Ești pregătit pentru o relație? Faceți clic aici pentru a obține claritate cu o lectură psihică!

2. Fecioara

Veți primi azi o lovitură de la partenerul dvs., pentru că, dintr-un anumit motiv, este într-o dispoziție deosebit de hilară. Levitatea era ceea ce aveai nevoie, deoarece lucrurile pe frontul de acasă păreau să fi căpătat tonuri grele și știi cum se întâmplă asta: dacă devine greu, devine tensionat și sincer, nu mai ești pregătit pentru anxietate.

Vrei pace, liniște, râsete și lumină, iar în timpul Lunii în Taur, amândoi vă simțiți destul de confortabil unul în jurul celuilalt.

Parcă cineva a aruncat un întrerupător care v-a permis amândoi să opriți greul, astfel încât să puteți face loc schimbării.

Amândoi doriți ca parteneriatul dvs. să dureze pentru totdeauna și asta înseamnă că amândoi trebuie să participați la eforturile pentru ca acest lucru să fie așa.

Ceea ce vă place amândoi mai mult decât orice este ceea ce aduce Luna în Taur: bucurie, râsete și o abordare mai ușoară a aproape orice.

3. Pești

Acum că ai discutat despre ideea de a rămâne împreună, permanent, cu persoana ta, te afli acum în fața ideii unui viitor, petrecut alături de ei. Te face să te simți nervos? Da, puțin, dar este o provocare în care crezi că merită să investești.

Ai încredere în partenerul tău și este o problemă dificilă, mai ales în timpul Lunii în Taur, cu toate acestea, acest tranzit are capacitatea de a ne prelua temerile și neîncrederea înnăscute și de a le răsturna, astfel încât să putem vedea lucrurile dintr-o perspectivă diferită.

Astăzi este o astfel de zi pentru tine și vei descoperi că aproape de nicăieri, vei vedea ideea de angajament și „permanență” ca pe un lucru bun și nobil; ceva pentru care să te străduiești. Și de ce nu, vă puteți întreba.

Energia Taurului lucrează pentru a vă aduce pe cei doi împreună în pace și în siguranță. Niciunul dintre voi nu vrea să zguduie barca, deoarece amândoi vă recunoașteți unul în celălalt oportunitatea perfectă pentru fericirea romantică.

RELATE: 5 tipuri puternice de încredere de care fiecare relație are nevoie dacă vrei să dureze

Sursa articolului