Horoscop Urania

Afla ce iti rezerva viitorul!

Cele 3 zodii cu cele mai bune horoscoape sâmbătă, 6 august 2022

Pe măsură ce Luna se transformă în Săgetător aventuros, ea aduce o sete reînnoită de viață și asigurându-vă că o trăiți la maxim.

Săgetătorul este căutătorul și este, de asemenea, călătorul lumii.

Este posibil să nu puteți decola astăzi într-o călătorie internațională, dar energia favorizează un fel de evadare.

Dacă nu poți să evadezi din oraș sau să mergi într-un loc nou pentru a stinge acel spirit de aventură, poți face asta chiar acasă, angajându-te într-o rutină nouă și diferită.

Astăzi va trebui să aibă o nouă energie infuzată în ea, așa că nu vă fie teamă să lăsați treburile sau sarcinile de weekend pentru mâine.

Cu cât de intensă a fost energia actuală, astăzi este mai mult despre joacă și bucurie decât să faci schimbări substanțiale, nu că s-ar putea să nu te găsească oricum, dar nu trebuie să fie ceva pe care depui efort să cauți.

Venus în Rac și Neptun în Pești sunt, de asemenea, activi cu Luna Săgetător, făcând aceasta o zi pe care să o petreci alături de cei pe care îi iubești visând cum să-ți petreci ziua sau chiar unde va fi următoarea ta aventură.

Conversațiile antrenante vor fi favorizate, la fel ca și încercarea de ceva nou, așa că un nou loc de luat masa pentru brunch sau cină ar putea fi, de asemenea, exact ceea ce ți-ai dorit.

A trăi viața la maximum nu înseamnă doar să te bucuri de aventurile pe tărâmuri îndepărtate, ci să faci din fiecare zi una, în timp ce îmbrățișezi pe deplin oriunde te-ai afla, experimentând tot ceea ce are de oferit.

Energia cosmosului va începe să se încălzească din nou pe măsură ce vă îndreptați spre săptămâna viitoare, așa că profitați de azi și pur și simplu permiteți-vă să urmați chemarea de a face ceva diferit și ceea ce găsiți este lucrul din care aveai nevoie să ieși cu adevărat. propria rutină.

Semnele zodiacale cu cele mai bune horoscoape pentru sâmbătă, 6 august 2022

1. Săgetător

Luna care călătorește astăzi prin semnul tău îți amintește despre toate promisiunile pe care le-ai făcut singur și pe care poate le-ai uitat sau în care ai încetat să mai inspiri speranță. Ești marele filozof al zodiacului și, ca atare, cauți mereu un sens mai mare în viața ta. Luați ziua de azi pentru a ajunge la inima sensului vostru final. Simți că te-ai neglijat pe tine însuți sau ți-ai permis să devii mai important.

Asta pentru tine este esențial astăzi, nu pentru a lua decizii importante, ci doar pentru a-ți aminti cum este când îți asculți propria inimă și urmărești ceea ce îți aduce cea mai mare bucurie. Făcând acest lucru, te vei întări pentru orice schimbări vor avea loc pe măsură ce astrologia acestei luni progresează.

Poate părea că aveți multe de înțeles, dar astăzi nu trebuie să mutați niciun munte, ci doar bucurați-vă de priveliște. Când Luna se află în semnul tău zodiacal, poți să simți mai mult din emoțiile tale și să înțelegi nu doar deciziile trecute sau să îți dai seama de alegeri viitoare, ci pur și simplu să ajungi la o mai bună înțelegere a propriului tău sine.

Pentru că cauți mereu, uneori uiți că cel mai mare atu pe care îl ai este propria ta busolă internă. Oferă-ți puțin timp de liniște și puțină aventură și lasă-ți răspunsurile să vină astăzi.

Publicitate Dragostea s-ar putea să îți spună numele. Obțineți o predicție precisă astăzi. Faceți clic aici pentru a obține 10 minute pentru 1,99 USD!

2. Cancer

Adevărul a fost o parte deosebit de importantă din viața ta recent. Atât adevărul pe care îl vorbești, cât și al celor din jur. Astăzi, Venus în Rac se întâlnește cu căutătorul adevărului din Săgetător, deoarece se unește cu Luna, oferindu-ți un reamintire că adevărul nu este doar puternic, ci și dragoste.

În timpul zilei, fă-ți timp să te concentrezi asupra a ceea ce îți aduce bucurie și asupra modului în care poți să-ți arăți cel mai bine dragostea prin orice ai alege să faci. O aventură pentru tine te va face să mergi la spa sau să faci o plimbare în natură. Oricare ar fi, amintește-ți că nu poți doar să te alegi astăzi, ci și că ajungi să te iubești și pe tine însuți.

Ați făcut o mulțime de muncă provocatoare recent atunci când este vorba de a vă expune și de a păși în propriul adevăr. Ai reușit să treci prin provocări și chiar prin unele frângeri de inimă, dar timpul tău vine și astăzi este un pas mare în aventura ta spre a te trata așa cum ai nevoie de ceilalți. Acest lucru stabilește tonul pentru toți ceilalți din viața ta și devine o mare parte a acelui adevăr pe care îl vei incorpora mai mult în viața ta pe măsură ce progresezi.

În acest moment, meriți mai multe lucruri care să-ți aducă fericire decât lacrimi. Nu poți controla ceea ce s-a întâmplat în trecut, dar poți controla cât de bine îl depășești și poți vedea că tu și viața ta vei fi mai bine din cauza tuturor. Odată ce te iubești pe tine însuți, nu mai urăști ceea ce te-a ajutat să ajungi în acel punct.

3. Pești

Neptun în Pești se aliniază astăzi cu Luna, aducându-ți aminte de cât de importante sunt visele tale cu adevărat pentru tine și viața pe care o creezi. Pestii si visele merg mana in mana.

Chiar dacă alții îți spun că capul tău este în nori și că trebuie să gândești mai logic, cel mai mare dar al tău este lumea pe care o poți crea în imaginația ta. Totuși, fiecare vis are nevoie de împământare și pentru ca asta să se întâmple trebuie să te asiguri că îți dai timp să ieși din ceea ce simți că trebuie să faci și să-ți creezi timp pentru ceea ce vrei să faci.

Astăzi ar fi ziua perfectă pentru a merge cu mașina, cu prietenii sau chiar cu cineva special. Pierde-te intenționat. Nu ține cont de altă destinație decât direcția în care bate vântul. Amintește-ți că cea mai bună viață este aceea care se simte ca o poveste de dragoste fără sfârșit.

S-ar putea să te fi simțit blocat în visele tale în ultima vreme de parcă te-ar conduce pe calea greșită. Este timpul să înveți să ai din nou încredere în tine și asta începe cu puțin timp pentru a te juca pur și simplu și a renunța la griji, chiar dacă doar pentru o zi. Făcând acest lucru, îți vei reaprinde propria credință în tine, care atunci când vine vorba de a transforma visele în realitate, va face toată diferența.

Sursa articolului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.