Cele 3 zodii cu horoscoape aspre pe 6 ianuarie 2023

by Horoscop Urania

Trei zodii vor avea horoscoape brute pe 6 ianuarie 2023 și există o mulțime de motive.

Ținând cont de faptul că trăim deja cu Mercur retrograd în momentul de față, trebuie să ne pregătim pentru mai mult de unde a venit, ca în Luna opusă lui Mercur… pentru victorie.

Nu va fi ușor astăzi și, pentru că nu suntem câini cu botul bine fixat pe gură, putem ști că aproape tot ceea ce spunem astăzi va fi interpretat greșit, lucru greșit și ofensator în moduri în care nu am vrut niciodată să le facă. fi.

Opoziție lunară Mercur: este ca un blestem asupra comunicării. Dacă ai intenții grozave, atunci mângâie-te pe spate pentru că le ții pentru tine, pentru că dacă te decizi să împărtășești „ideea ta minunată nouă” prietenilor sau colegilor, aproape că poți garanta că, cumva, acea idee măreață va intoarce-te pe tine.

Aceasta este ziua în care oamenii își poartă ranchiună unul față de celălalt și când nu găsesc o ranchiune pe care să o păstreze, o vor inventa. Oameni buni; sunt mereu acolo pentru a-și face viața mizerabilă. Sheesh.

Dar cu adevărat, acesta este pe Lună opus lui Mercur. noi, oamenii cu toate greșelile noastre, nu am putea produce acest tip de haos. Și să nu uităm că avem și lună plină în Rac, care practic asigură că orice s-ar întâmpla în această zi, o vom lua la inimă.

Totul pare personal astăzi, chiar și lucrurile care nu au nicio legătură cu viața noastră. Parcă magnetizăm negativitatea și o înghițim ca și cum ar fi o pastilă amară.

Cele 3 zodii cu horoscoape brute pe 6 ianuarie 2023:

1. Fecioara

Vorbind despre „pastilă amară”, se pare că vei „înghiți” destulă guf astăzi pentru a-ți dura toată viața. Ceea ce înseamnă aici este că s-ar putea să nu fii în stare să faci față unui alt „sfat pentru a face din acest an unul super-duper fericit!”

Falsa veselie a oamenilor din jurul tău îți devine nervos astăzi, în așa fel încât s-ar putea să nu te poți împiedica să le spui pe toate. Iar tu, fiind tu, în general, nu ai nicio problemă să spui pe nimeni.

În timpul opoziției cu Lună, Mercur, totul vă zgârie nervii, în special oamenii și țipăturile lor nesfârșite. Astăzi vei lua lucrurile greșit, aproape dacă doar aștepți ca cineva să-ți testeze răbdarea. Dacă vor cădea în capcana voastră Venus Fly, atunci vor trebui să suporte consecințele trecerii acelei linii.

2. Scorpionul

Fiind cât de spiritual poți fi, ai învățat să exersezi răbdarea… și bunătatea. Dacă ai avea drumul tău, ai fi pe drumul cel bun și nu ai lăsa niciodată acel Scorpion interior să iasă la suprafață.

Știi că există o latură a ta care poate fi răutăcioasă și urâtă și ai prefera să nu arăți acea parte lumii. Cu toate acestea, Luna opusă lui Mercur este aici pentru a vă arunca dorințele la pământ, care, la rândul său, va elibera Krakenul pe care îl țineți adânc în psihicul vostru.

Să o spunem astfel: astăzi scoate la iveală ce este mai rău din nerăbdarea ta și cel mai dur din critica ta. Pur și simplu găsești greșeli la toate și la toată lumea astăzi și, pentru că te simți și destul de „vocal”, le vei spune TOȚI ce simți pentru ei. Nu vei reține nimic și nu vei exprima totul și, cunoscându-te, cuvintele tale vor înțepa.

3. Pești

Zilele grele pentru tine înseamnă zile triste, deoarece nu ești alcătuit din ceea ce este nevoie pentru a suporta tranzite precum Mercur, opoziția lunii, când merg „rău” așa cum vor, astăzi. Astăzi s-ar putea să ajungi în situația în care cineva pe care-l iubești îți spune ceva fie crud, fie complet insensibil cu tine, iar scuza lui va fi: „Hei, eram doar amuzant!”

Nu au fost amuzanți și „gluma” lor nu te va face niciodată să râzi, de fapt, o iei foarte personal când această persoană vorbește pentru că ai încredere în ea și o iubești. Așa că, atunci când se prezintă brusc ca acest „joker-dușman”, vei fi șocat și surprins.

Felul în care te lovește acest tranzit este în ideea că tu ești victima, o caracterizare pe care o detesti; nu vrei să te simți ca o victimă, dar nu vei putea simți altfel după ce această persoană se va „întoarce” împotriva ta.

Sursa articolului

Citește și

Lasă un comentariu

Te rugăm deblochează Adblocker-ul!

Dragă cititorule, reclamele sunt blocate! Publicitatea este esențială pentru susținerea și îmbunătățirea continuă a conținutului nostru.