Horoscop Urania

Afla ce iti rezerva viitorul!

Cele 3 zodii cu horoscoape aspre, sâmbătă, 6 august 2022

Câștigăm ceva, pierdem ceva și totul este într-o zi de muncă. Astăzi, s-ar putea să vedem puțin mai mult din a doua jumătate a acestei fraze, deoarece avem câteva tranzite dificile de rezolvat. Este greu să ocoliți vibrația care vine împreună cu Moon sextil Pluto și, deși unii dintre noi o pot face și o vor face să funcționeze pentru noi, este o comandă grea, iar cei mai mulți dintre noi vor fi scurt.

Sextilul Luna Pluto lucrează asupra sentimentului nostru de auto-înșelăciune; este posibil să nu avem încredere în propriile noastre instincte în această perioadă și asta ar putea cauza probleme în viața noastră.

Pe 6 august, unii dintre noi se vor îndoi într-o asemenea măsură încât vom sfârși prin a anula ceva pentru care am muncit din greu pentru că doar pentru că frica preia controlul. Frica de respingere sau de a fi bătuți de râs ne duce exact acolo unde contează și în cele mai rele momente.

Să presupunem că plănuim să facem ceva de mult timp și că acum avem doar curajul să facem acest lucru. În acest caz, trebuie să fim foarte atenți în jurul sextilului Pluton al Lunii, deoarece acesta este tranzitul care ne-ar putea face să renunțăm.

Acolo devine o zi „rea”. Nu este atât teama de respingere, cât ideea că s-ar putea să cedem la sentimentul „ciudat” pe care îl avem, iar acest sentiment este prea inoportun pentru cuvinte.

Acesta NU este momentul potrivit să renunți la o logodnă și, din dragoste pentru tot ceea ce ai muncit atât de mult, încearcă să rămâi cu planul inițial. Nu te dezamăgi pur și simplu pe o bănuială; Bănuielile provin de la sextilul Lună Pluto astăzi și asta este o configurație pentru dezastru. Ai încredere în plan, nu în impuls.

Cele 3 zodii cu horoscoape aspre, sâmbătă, 6 august 2022

1. Taur

Ceea ce ești pe cale să faci astăzi este o întrerupere a unui angajament care a însemnat totul în lume pentru tine – dacă ai rămâne. Mai rău este că s-ar putea să nu fii sigur de ce te simți atât de negativ sau de ce te-ai răzgândit brusc.

Ceea ce este adevărat este că Moon sextil Pluto are un mod de a se juca cu emoțiile tale, iar astăzi te va pune la greu; simți că dacă mergi înainte, vei face o greșeală, iar acel mic sentiment instinctiv este suficient pentru a te retrage complet.

Știi că ceilalți depind de tine, dar nu poți să-ți duci la bun sfârșit finalul târgului, iar asta creează teamă în tine. Acum, te întrebi despre repercusiuni: vor fi toți supărați pe tine pentru alegerile tale și vor dori să „te facă să plătești?” Nu-ți face atât de mult griji, Taur. Gândește-te bine astăzi și nu acționa neplăcut.

Publicitate Dragostea s-ar putea să îți spună numele. Obțineți o predicție precisă astăzi. Faceți clic aici pentru a obține 10 minute pentru 1,99 USD!

2. Balanță

Ziua ta merge prost în clipa în care crezi că poți renunța la cineva căruia îi pasă de tine. Poate că nu ți-ar putea păsa mai puțin de această persoană și poate că a prins lipsa ta de interes pentru bunăstarea lor.

Nu știi că persoana pe care urmează să o tratezi ca un gunoi este o persoană strălucitoare, care se păstrează pe sine, care se iubește și este cu un pas înaintea ta. Pentru că Luna sextil Pluto nu este de partea ta, vei ști că ai fost murdar din timp.

Te-ai gândit că vei fi cel care va provoca „lovirea romantică”. Totuși, se pare că nu poți trece peste această persoană și, acum, că este inamicul tău jurat, s-ar putea să nu mai treci de nimeni. Aceasta este o zi „învață-ți lecția”, Balanță. Invata. Tratează oamenii cu respect.

3. Pești

Ceea ce s-ar putea să experimentați astăzi în timpul sextilului Lună Pluto este acest sentiment de a nu doriți să așteptați ca cineva să ia o decizie cu privire la viața ta. Tranzitele Pluto vin adesea cu probleme de control; în cazul tău, cineva din viața ta și-a asumat responsabilitatea de a lua decizii în locul tău.

Nu le-ai dat niciodată dreptul și totuși, le-ai lăsat să meargă înainte în acest fel, ca și cum ar fi lucrul implicit de făcut. În timpul sextilului Lună Pluto, îți vei da seama că ei nu au făcut ceea ce trebuia de la tine.

Nu este că ei fac intenționat un lucru greșit, dar nu sunteți voi, ceea ce înseamnă că nu au dreptul să facă alegeri grele pentru dvs. Acest lucru înseamnă, de asemenea, că trebuie să faci un pas și să preiei controlul pentru că, dacă nu o faci, același lucru va continua, la infinit. Preia controlul, Pești. Aceasta este, până la urmă, viața TA.

Sursa articolului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.