Horoscop Urania

Afla ce iti rezerva viitorul!

Cele 3 zodii cu horoscoape săptămânale aspre, 8 – 14 august 2022

Ne așteaptă o săptămână interesantă, una care ne începe prin a ne încerca răbdarea și se încheie cu stimularea celor mai mari temeri ale noastre.

Suntem la cheremul tranzitelor, deoarece ne aruncă ca niște jucării de joacă. Din fericire, nu suntem jucării și ne descurcăm puțin.

Oh, să fii o ființă umană. Nu este deloc o sarcină ușoară și, totuși, suntem în continuare pradă emoțiilor, fricilor și suspiciunilor noastre zilnic. Săptămâna aceasta ne va pune cu siguranță în pasul nostru, dar vom supraviețui, așa cum facem întotdeauna. Fără griji pentru asta.

Principalii noștri jucători în conferința de negativitate din această săptămână vor fi:

Marte pătrat Saturn, Venus opoziție Pluto (niciodată un semn bun pentru îndrăgostiți), opoziție Lună Venus (da, mai multe probleme pentru îndrăgostiți), Venus în Leu (așa este, jocurile de putere și egomania îndrăgostiți care vin imediat…) și opoziția Lună Mercur (sărută la revedere comunicare bună).

Cu alte cuvinte, dacă ești într-o relație de dragoste, cel mai bine este să accepți că nu fiecare zi este o lună de miere.

Pe măsură ce avansăm în săptămâna, ne vom amesteca în conversații tulburătoare cu oamenii cărora le pasă.

Ne vom confrunta, de asemenea, cu niște vise zdrobite ici și colo, când ne dăm seama că aceasta poate să nu fie săptămâna în care lucrurile merg așa cum ne-am dorit.

Dacă aceasta este săptămâna în care credeam că ne va „schimba viața, atunci trebuie să luăm în considerare că schimbarea care urmează să aibă loc poate să nu fie cea mai bună. Stai în picioare, semne. Nu există nimic pe care să nu ne putem descurca împreună.

Pentru Berbec, Leu și Scorpion, 8 – 14 august 2022 implică horoscoape săptămânale brute:

1. Berbec

S-ar putea să faci fără să vrei să devii în centrul atenției în această săptămână, luptând pentru ceva în care crezi.

Nu aveai nicio intenție să te concentrezi. De fapt, ai vrut ca problema ta să primească atenție, nu tu. Cu toate acestea, știți cum sunt oamenii; au nevoie de un punct focal, iar semenii fac cele mai bune ținte în ceea ce privește oamenii.

Și astfel, vei urmări cum bunele tale intenții se transformă în emisiunea „Let’s get Berbec”, cu tine ca vedetă principală. Vei descoperi că va trebui să te aperi pe tine și ideile tale în fața unor oameni care nici măcar nu te cunosc.

Publicitate Dragostea s-ar putea să îți spună numele. Obțineți o predicție precisă astăzi. Faceți clic aici pentru a obține 10 minute pentru 1,99 USD!

Deși acesta este adesea un joc pe care-l place să joci pentru că știi că câștigi întotdeauna, această săptămână este diferită. Nu există niciun „câștig” în această săptămână; există doar acţiune redundantă. Îți vei arunca mâinile în sus și vei pleca la un moment dat, deoarece toată chestia asta te va plictisi în bucăți.

2. Leu

Deoarece acesta este sezonul tău de „zi de naștere”, nu ești pregătit pentru nimic altceva decât să trăiești o viață frumoasă în care toată lumea te iubește și te respectă. Și de aceea, prietene, săptămâna aceasta va fi grea pentru tine. Se pare că nimănui chiar îi pasă dacă este ziua ta sau a lor; Ceea ce fac oamenii în această săptămână este să distrugă planurile și să împiedice progresul.

La început, vei încerca să-ți dai drumul lui Buddha prin lucruri, simțind că ar fi cel mai bine să prefaci iluminarea ca o cale de ieșire. Totuși, răbdarea ta va fi încercată până la un asemenea punct, încât ego-ul tău se va extinde atât de mult încât în ​​cele din urmă, ca un balon, vei izbucni.

Nu există câștiguri în această săptămână și, dacă ziua ta de naștere cade în acest timp, știi că este în regulă; nu poți face oamenii să te iubească și să te respecte – nu în această săptămână. Îți vei avea ziua la soare, Leo. Pur și simplu nu va cădea în această săptămână.

3. Scorpionul

La fel ca și Leu, vei fi împins dincolo de limita ta pentru răbdare. Se pare că aproape toată lumea din viața ta, la serviciu, acasă, străinii de pe stradă… toți par să aibă o agendă care include să te deranjeze până te sperii. Desigur, chiar nu există nicio agendă, deoarece a te gândi că asta ar fi paranoia, dar ești predispus la paranoia și, dacă a existat vreodată o săptămână pentru a o scoate la iveală, este săptămâna aceasta.

Bun venit în clubul paranoiei, Scorpion. Tranzitele te-au așteptat. Ceea ce ai putea face pentru a te ajuta este să ignori oamenii, să le ignori modurile negative și agresive și să te bucuri de un timp singur.

Chiar dacă te simți paranoic când ești singur, cel puțin nu vei avea alții în cazul tău care să te împingă să faci lucruri pe care nu vrei să le faci. Acest lucru va trece, dar progresul său va fi la fel de plăcut ca trecerea unei pietre la rinichi. Succes și ne vedem săptămâna viitoare.

Sursa articolului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.