Cele mai bune moduri de a comunica cu un Scorpion • Astrologie

by Horoscop Urania
Cele mai bune moduri de a comunica cu un Scorpion • Astrologie

Comunicarea cu Scorpionul este complicată. Ca totul despre acest semn, comunicarea Scorpionului este condusă de emoții.

Sunt intelectuali și intuitivi, totuși starea lor de spirit dictează stilul lor de comunicare.

Oamenii născuți sub acest semn pot fi direcți și aserți, dar iubesc misterele. Fii autentic, dar împărtășește ghicitori pe care să le rezolve Scorpionul.

Scorpionului îi place să fie alături de oameni flirtatori, care sunt seducătoare și vulgare. Nu trebuie să fii inhibat atunci când comunici cu Scorpionul.

Oamenii născuți sub acest semn sunt cei mai intrigați atunci când nu oferi prea multe informații deodată. Păstrați Scorpionul să ghicească, iar ei vă vor răspunde.

Vorbește în Ghicitori

Scorpionul este aprins de enigme. Sunt încurajați de oameni care vorbesc ocazional în ghicitori. Evitați să faceți acest lucru în mod constant, sau îl puteți frustra pe Scorpion.

Cu toate acestea, dacă folosiți ocazional ghicitori pentru a vă condimenta comunicarea, un Scorpion vă acordă atenție. Sunt ademeniți de alegorii și de comunicarea misterioasă.

Când vrei să tachinezi un Scorpion, vorbește vag. Păstrați-i să ghicească și nu fiți prea direct în privința dorințelor voastre. Fă-i să pună întrebări pentru a-ți dezlega dorințele mai profunde.

Lasă-l pe Scorpion să dorească mai mult și folosește suspansul strategic. Scorpionul poate fi intrigat dacă ești jucăuș și ambiguu. Nu utilizați niciodată această strategie în ceea ce privește chestiuni serioase, păstrați ghicitori pentru subiecte jucăușe.

Fii Flirty

Un alt mod de a comunica cu Scorpionul este să fii cochet. Persoanele nascute sub acest semn vor gesturi romantice picante. Flirtul cu Scorpionul este un drum lung. Pot fi defensivi, dar a fi flirtați le scade inhibițiile.

Scorpionul răspunde bine la insinuările romantice. Le place să fie tachinați jucăuș, dar evită să critice acest semn. Scorpionul poate fi receptiv la oamenii care folosesc dublul sens pentru a-și transmite mesajele.

Flirtul cu un Scorpion este una dintre cele mai bune modalități de a dezarma oamenii născuți sub acest semn. Arătați-le că aveți simțul umorului și aduceți romantism și seducție în conversație.

Stilul de comunicare al Scorpionului este cochet și intens. Sunt carismatici și trebuie să fie alături de alții care își împărtășesc latura romantică și jucăușă. Nu fi prea serios când vorbești cu un Scorpion.

Comunicarea unei femei Scorpion este cea mai bună atunci când cochetezi cu cineva născut sub acest semn. Poți emoționa o femeie Scorpion dacă ești tachinată și romantică.

Fii cinstit

Onestitatea este esențială la Scorpion. Oamenii născuți sub acest semn sunt flexibili dacă nu cred că îi înșeli. Dar dacă ești duplicitar, Scorpionul se oprește.

Nu vor mai avea încredere în tine niciodată dacă acest semn te prinde într-o minciună. Scorpionul vrea să fie alături de oameni cinstiți și autentici. Dacă ești clar, îl poți face pe Scorpion să te poftească.

Fii direct cu Scorpionul. Evitați să aveți o agendă ascunsă. Dacă te joci cu acest semn, Scorpionul se lovește. Ei presupun ce este mai rău și nu vor tolera să fie mințiți.

Problemele de comunicare cu Scorpionul provin adesea din cauza oamenilor care ascund lucruri de acest semn. Dacă nu ești clar și transparent, Scorpionul sare la concluzii. Ei presupun ce este mai rău dacă ești necinstit.

Comunicarea dintre Scorpion și Capricorn este în mod natural directă și sinceră. Aceste semne respectă dorința lor de autenticitate. Capricornul poate fi, de asemenea, concis.

Păstrați-i să ghicească

Scorpionul are nevoie de un partener imprevizibil care zguduie lucrurile din când în când. Oamenii născuți sub acest semn comunică dacă îi ții să ghicească.

Fă Scorpionul să lucreze pentru atenția ta. Nu fi prea disponibil. Puteți atrage un Scorpion să fie mai receptiv dacă nu exagerați. Una dintre cele mai mari greșeli pe care le fac oamenii în relații este să dezvăluie prea multe și prea devreme.

Dar dacă îl ții pe Scorpionul pe marginea scaunelor lor, poți obține mai multă atenție de la acest semn. Oamenii născuți sub acest semn pot fi atenți la tine dacă îi faci să sape sub suprafață pentru a ajunge la miezul problemelor tale.

Comunicarea cu un bărbat Scorpion este cea mai bună dacă nu exagerați. Fă-ți un bărbat născut sub acest semn să te întrebe pentru a ajunge la inima dorințelor tale. Scorpionii trebuie să fie cu oameni misterioși.

Dacă vrei să știi cum să vorbești cu un bărbat Scorpion, păstrează-ți mesajul misterios. Bărbații Scorpion iubesc intrigi. Sunt secretoși și se bucură de o comunicare enigmatică.

Fii un minimalist

Poți face un Scorpion dornic să comunice cu tine dacă ești un minimalist. Păstrând comunicarea scurtă și concisă, ademeniți un Scorpion să acorde atenție.

Persoanele născute sub acest semn sunt concentrate. Sunt niște gânditori profundi care nu vor să fie distrași de detalii străine. Când Scorpionul comunică cu cineva, se așteaptă la mesaje clare.

Fii clar cu privire la punctele tale de discuție. Când ai o conversație despre chestiuni serioase, fii direct cu Scorpionul. Trebuie să fii dispus să renunți la mesajul tău și să ajungi la obiect.

Fii susținător și liniștitor dacă vrei să știi cum să comunici cu o femeie Scorpion. Scorpionii iubesc validarea și încurajarea, dar nu vor să fie blocați de prea multe informații.

Taurul și Scorpionul în pat se pot excita unul pe celălalt pentru că sunt opuse. Scorpionul preia un indiciu din stilul de comunicare al Taurului. Sunt minimalisti care nu-și exagerează ideile.

Sunt Seducătoare

Scorpionul are un stil de comunicare natural seducător. Persoanele născute sub acest semn vor să fie cu tine dacă ești ademenitoare și excitantă. Dacă faci insinuări erotice, poți intriga un Scorpion.

Oamenii născuți sub acest semn pot fi dornici să comunice cu oameni cărora nu le este frică să-și etaleze natura sexuală. Nu trebuie să fii reținut și inhibat să comunici cu un Scorpion.

Scorpionii comunică folosind referințe sexuale. Se plictisesc dacă comunicarea ta este prea uscată și previzibilă. Faceți comentarii și glume sexuale, iar un Scorpion este atent.

Scorpionii sunt adesea acuzați că au minți murdare pentru că le place să vorbească pe pernă. Pot fi dornici să depășească limitele și să comunice despre fanteziile lor sexuale.

Procentul de compatibilitate Taur și Scorpion depinde de comunicarea lor. Ei pot lucra în cuplu dacă își depășesc obstacolele de comunicare. Taurul poate fi inhibat și declanșează apărarea Scorpionului.

Sunt influenți

Comunicarea Scorpionului este influentă. Au un impact fascinant asupra celorlalți. Când Scorpionul îți vorbește, s-ar putea să simți că ești sub vrajă.

Scorpionul este incantator si te poate face sa te simti hipnotizat. Persoanele născute sub acest semn au o influență asupra celorlalți și transmit autoritate. Sunt obișnuiți să-i domine pe alții.

Oamenii născuți sub acest semn se așteaptă să fii de acord cu ideile lor. Mesajele și comunicarea lor dau adesea tonul prietenilor și iubiților lor.

Comunicarea proastă a omului Scorpion provine din egocentrism. Sunt defensivi și se pot închide rapid. Concentrați-vă pe a fi influenți fără a domina un Scorpion.

Fii dinamic

Scorpionul nu vrea să vorbească cu cineva monoton. Trebuie să fii dinamic pentru a atrage pe cineva născut sub acest semn. Folosește diferite tonuri de voce pentru a captiva Scorpionul.

Persoanele născute sub acest semn pot vorbi cu gesturi elaborate. Ei manifestă entuziasm și entuziasm în stilul lor de comunicare. Scorpionilor le place să fie în preajma oamenilor expresivi.

Ei transmit energia lor intensă în comunicarea lor. Scorpionii pot șopti un minut și pot ridica vocea în altul. Ei comunică adesea ca și cum ar fi jucat pe o scenă.

Fii persuasiv

Puteți apela la un Scorpion dacă împărtășiți darul acestui semn pentru a fi persuasiv. Nu te confrunți niciodată direct cu un Scorpion. Persoanele născute sub acest semn trebuie să se simtă în siguranță.

Trebuie să simtă că dețin controlul. Dar dacă ești convingător și știi cum să-ți folosești punctele de discuție pentru a îndruma un Scorpion către ideile tale, poți câștiga devotamentul acestui semn.

Scorpionii sunt sensibili la a fi controlați sau manipulați. Niciodată să nu fii prea puternic. Învață să convingi Scorpionul făcându-i să creadă că ideile tale sunt ideile lor.

Scorpionul trebuie să fie alături de cineva care știe importanța utilizării comunicării subtile pentru a-și exprima punctul de vedere. Nu te certa niciodată cu un Scorpion. Se dublează și te fac să regreti că ai fost încăpățânat.

Dar poți apela la acest semn încăpățânat dacă îi uşurezi să-ți vadă perspectiva. Oamenii Scorpion pot fi mai receptivi la comunicarea persuasivă, dar subtilă.

Ține-te de fapte

Când discutați chestiuni serioase cu un Scorpion, rămâneți la fapte. Scorpionii pot merge într-o groapă de opinii și argumente. Dacă nu poți să-ți susții declarațiile, Scorpionul nu te va lua în serios.

Persoanele născute sub acest semn nu se tem să-și verifice prietenii și cei dragi în timpul unei conversații. Nu li se pare nepoliticos să cerceteze ce le spui dacă nu se adună.

Puteți evita argumentele inutile cu un Scorpion dacă vă concentrați pe informații faptice. Spuneți clar când împărtășiți opinii. Oamenii Scorpion vor să se ocupe de informații obiective.

Evitați manipularea

Nu manipulați niciodată un Scorpion. Jocurile minții le dezactivează. Deși Scorpionul este un maestru manipulator, ei nu pot accepta strategiile pe care le folosesc asupra altora.

Scorpionul este înșelător și strategic. Ei joacă jocuri mintale cu alții, dar devin indignați dacă cineva le dă un gust din medicamentul lor. Scorpionul trebuie să fie în preajma unor oameni clari și direcți.

Dacă manipulezi un Scorpion, inteligența și intuiția lor garantează în cele din urmă că își dau seama. Ei nu vor tolera să fie cu cineva care nu este sincer.

Sursa

Citește și

Lasă un comentariu

Te rugăm deblochează Adblocker-ul!

Dragă cititorule, reclamele sunt blocate! Publicitatea este esențială pentru susținerea și îmbunătățirea continuă a conținutului nostru.