Horoscop Urania

Afla ce iti rezerva viitorul!

Cele mai bune trăsături de personalitate ale bărbaților, în funcție de zodia lor – Horoscop > Astrologie

Berbec(21 martie – 20 aprilie)

Este entuziasmat de viață și pune 100% suflet în tot ce se implică.

Bărbatul Berbec are spiritul și determinarea unui războinic. Are o personalitate puternică și curajoasă. Poate fi o sursă de inspirație și foarte motivant datorită optimismului și bucuriei sale pentru viață. Curajul Berbecului îl ajută să treacă prin unele dintre cele mai grele momente din viață. El folosește acel curaj pentru a-și ajuta prietenii și familia în perioadele grele. Berbecul trăiește în prezent și este foarte spontan. El e capabil să transforme o situație plictisitoare într-una incitantă. E mereu în căutare de provocări.

Taur(21 aprilie – 21 mai)

Bărbatul Taur este puternic și previzibil.

Este adeptul unui mod de viață simplist și preferă ca lucrurile să rămână așa cum sunt. Este o persoană călduroasă, grijulie și iubitoare. De asemenea, este de încredere și poți conta întoteauna pe el atunci când ai nevoie de ceva. Bărbatul din Taur este foarte răbdător, practic și independent. El continuă cu ceea ce începe. Este extrem de sensibil și loial față de cei din viața sa și este afectuos, protector și generos cu cei dragi.

Gemeni(22 mai – 21 iunie)

Bărbatul din zodia Gemeni este foarte prietenos și vorbăreț, iar principalul său scop în viață este să obțină informații și să le dea mai departe.

Este energic, extrem de adaptabil și entuziast în tot ceea ce face. Este aventuros, dar preferă aventurile care implică stimulare mentală. Gemenii sunt extrem de inteligenți și curajoși. Ei depun mult efort în relațiile lor, valorifică intelectul, sunt flexibili și iau lucrurile pe măsură ce vin.
 

Rac(22 iunie – 21 iulie)

Racul are o natură grijulie și sensibilă.

El este foarte protector față de cei din viața sa și îi prețuiește. Racul apreciază încrederea mai mult decât orice. Este extrem de loial față de cei pe care îi iubește și crede foarte mult în intuiția sa. El are capacitatea de a-i face pe oameni să se simtă iubiți și să se simtă bine cu ei înșiși. Racul este tenace și plin de resurse și, în general, foarte bine echilibrat în viața sa.

Leu(22 iulie – 22 august)

Bărbatul Leu este curajos și carismatic.

El depune tot efortul necesar pentru a-și atinge obiectivele. Leul se va arunca cu capul înainte, fără ezitare. Nu se teme să vină cu idei noi și să-și asume riscuri, motiv pentru care acest semn este un lider excelent. Este înțelept, deștept și neînfricat. Este foarte recunoscător pentru lucrurile din viața sa și pentru ceea ce fac oamenii pentru el.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Bărbatul Fecioară este grijuliu, blând și amabil.

Este practic, orientat spre muncă și tinde să aibă abilități excelente de comunicare. Bărbatului din zodia Fecioară îi place ordinea și stabilitatea. Are o puternică abilitate de a analiza și judeca oamenii cu exactitate. El este sincer și loial față de cei pe care îi iubește și se lasă ghidat de minte, nu de emoții. De asemenea, are tendința de a pune nevoile alora deasupra alor sale. Este unul dintre cei mai muncitori oameni.

Balanţă(23 septembrie – 22 octombrie)

Bărbatul Balanță este arătos, calm și blând.

Acesta este foarte atent și își ia timpul necesar pentru a lua cele mai bune decizii cu privire la orice. El este capabil să vadă situațiile din diferite puncte de vedere sau perspective. Se înțelege cu toată lumea și este considerat echilibrat, sociabil, grațios și sofisticat. Este plin de compasiune și are grijă de sentimentele altora și face tot ce poate pentru a evita să rănească pe cineva.

Scorpion(23 octombrie – 21 noiembrie)

Scorpionul este perspicace și foarte atent atât la cei din jur, cât și la mediul care îl înconjoară.

Este inteligent și are cunoștințe vaste. El este pasional, curajos și un prieten loial. Nu se lasă prins în dramele meschine și are, de asemenea, o intuiție puternică. El are o forță și o intensitate incredibile, atât din punct de vedere mental, cât și fizic.
 

Săgetător(22 noiembrie – 21 decembrie)

Bărbatul Săgetător este curios, aventuros și iubește să exploreze lucruri noi.

În general, este entuziast și pasionat de tot ce începe sau de interesele sale. De asemenea, este protector și generos cu timpul său și are o dragoste pură pentru viață. Este corect, are o minte deschisă și vrea să învețe constant. Pentru el cunoașterea este esențială și îi place să călătorească, să viziteze locuri noi și să cunoască oameni noi. Bărbatul din această zodie este generos și idealist, cu un simț dezvoltat al umorului.

Capricorn(22 decembrie – 19 ianuarie)

Bărbatul Capricorn este bine organizat și capabil să facă multe pe cont propriu.

Este ambițios, sârguincios și foarte serios în ceea ce privește atingerea obiectivelor sale. Este responsabil, ia decizii solide și este răbdător, de încredere și practic. El își prețuiește familia și prietenii și este atașsat de cei care fac parte din viața sa.

Vărsător(20 ianuarie – 18 februarie)

Bărbatul Vărsător este original și ambițios.

El va fi obiectiv și imparțial în majoritatea situațiilor. Este plin de compasiune și are o minte deschisă, independent și puternic, dar și foarte dedicat și implicat în tot ceea ce își propune. El vrea să fie diferit de restul și este extrem de progresist, artistic și independent.

Pești(19 februarie – 20 martie)

Bărbatul Pești este sensibil și grijuliu față de ceilalți.

El este atent și deschis în ceea ce privește emoțiile și sentimentele sale. Are o minte extrem de creativă și o imaginație bogată. Este amabil, empatic, blând și intuitiv. De asemenea, este cel mai romantic semn din întreg zodiacul. Îi pasă de ceea ce cred alții despre el, astfel încât comportamentul sau acțiunile sale se pot schimba frecvent.
 


Sursa

Da LIKE paginii Horoscop Urania si afli primul cand public horoscopul tau!

Abonează-te si vei primi horoscopul saptamanal pe email.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

HOROSCOP URANIA

Salut. Poti primi stiri de la mine si pe Facebook.
Trebuie doar sa dai LIKE paginii mele!

Close this popup

Horoscop Urania

Da LIKE acum!