Horoscop Urania

Afla ce iti rezerva viitorul!

Cele mai mari defecte ale fiecărei zodii – Horoscop > Astrologie

Berbec(21 martie – 20 aprilie)

Ești extrem de nerăbdător și nu poți face față unei întârzieri.

Ești impulsiv și agresiv, deci nu suporți oamenii inactivi. Cu siguranță îți place să fii numărul unu și, prin urmare, trebuie să dai tot ce ai tu mai bun în munca ta. Ai nevoie de activitate constantă sau de concurență pentru a te simți bine. Cu toate acestea, trebuie să ții totul sub control chiar și atunci când ești într-o competiție, pentru că latura ta urâtă ar putea ieși la suprafață chiar în toiul ei.

Taur(21 aprilie – 21 mai)

Ești încăpățânat și nu faci compromisuri, ceea ce înseamnă că nu îi vei lăsa întotdeauna pe ceilalți să meargă pe drumul lor.

Ești posesiv cu oamenii din apropierea ta. Deci, trebuie să fii înconjurat de oamenii loiali în care să ai încredere. Acest lucru se întâmplă pentru a evita schimbări neașteptate sau neplăcute care te-ar putea declanșa.

Gemeni(22 mai – 21 iunie)

Ești unul dintre cei mai buni oameni din punct de vedere al zodiei.

Ești extrem de energic și entuziasmat de viață, dar asta poate însemna uneori și agitație sau nervozitate. Acest lucru duce la inconsecvență în tine și în acțiunile tale. De asemenea, ești dependent de oameni. Tu ai nevoie să crezi mai mult în convingerile tale și, astfel, ai putea învăța să stai singur și să te bazezi pe deciziile tale.
 

Rac(22 iunie – 21 iulie)

Ai o nesiguranță care poate duce la tot felul de probleme pentru sinele tău sensibil.

Acest lucru înseamnă, de asemenea, că nu poți face față criticilor. Gândirea ta poate deveni pesimistă, ceea ce duce la un comportament suspect, în care nu ai încredere în nimeni. Starea ta de spirit este schimbătoare și poți deveni manipulator față de ceilalți pentru a te simți mai sigur pe tine. Pentru a deveni mai sigur pe tine nu trebuie să îți dezvălui cu ușurință viața personală, dar trebuie să înveți să ieși din acea carapace tare.

Leu(22 iulie – 22 august)

Ai un ego care arde mai puternic decât soarele.

Uneori ești arogant și asta poate duce la inflexibilitate. Ești cunoscut pentru latura ta încăpățânată, ceea ce înseamnă, de asemenea, că întâmpini dificultăți în a înfrunta realitatea. O altă problemă este nevoia ta de validare prin aprobarea altora. Amintește-ți că nu ai nevoie și nu e bine ca atenția să fie întotdeauna asupra ta!
 

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Ai tendința de a supra-analiza și critica totul. Ia o pauză și învață să ignori din când în când detaliile.

Oamenii dragi, stima de sine și realizările tale ți-ar mulțumi pentru asta. Nu există ceva sau cineva perfect, iar mintea ta ar putea avea numeroase beneficii prin acceptarea adevărului. Nu totul se poate îndeplini după standardele tale incredibil de ridicate, dar știi asta, pentru că niciodată nu îți îndeplinești propriile standarde.

Balanţă(23 septembrie – 22 octombrie)

Uneori, trebuie doar să accepți că ai defecte și să înveți să trăiești cu tine însuți.

Nu te teme să trăiești ghidat de ceea ce crezi sau simți. Nu poți întotdeauna să faci pe plac tuturor, pentru că uneori îi vei răni și pe oamenii din jurul tău. Așadar, iartă-te pe tine așa cum îi ierți pe ceilalți.

Scorpion(23 octombrie – 21 noiembrie)

E greu, dar trebuie să înveți să ai încredere în oameni.

Trebuie să te deschizi mai mult și să-ți dezvălui adevărata față fără să te temi de consecințe. Nu totul sau toată lumea trebuie controlată. Lasă-te purtat de val și vei fi bine.

Săgetător(22 noiembrie – 21 decembrie)

Învață să te deschizi în fața celorlalți și să-ți menții relațiile.

Trebuie să te concentrezi pe găsirea acelor persoane care sunt în ton cu câtă atenție ești dispus să le acorzi. Apoi, trebuie să fii corect și să le acorzi atenția pe care o merită, pentru că nu totul este despre tine. Ești mult prea nerăbdător, egoist și singuratic.
 

Capricorn(22 decembrie – 19 ianuarie)

Trebuie să începi să privești partea plină a paharului.

Știi multe, dar ar trebui să te concentrezi mai mult pe înțelegere, deoarece înțelegerea și cunoașterea sunt două lucruri diferite. Acest lucru te va ajuta să fii mai respectuos și mai iertător. Este foarte important ce extragi din viață!

Vărsător(20 ianuarie – 18 februarie)

Ești rațional, dar și sentimentele sunt produse de creier și nu ar trebui ignorate.

Deci, trebuie doar să vrei să simți. Acest lucru te va ajuta să scapi de singurătate și să te conectezi corect cu ceilalți. Îți petreci atât de mult timp cu oamenii, dar nu îți faci niciodată timp pentru a-i cunoaște cu adevărat.

Pești(19 februarie – 20 martie)

Învață să ai încredere și să nu judeci după aparențe, după ceea ce simți la momentul respectiv.

Sentimentele nu sunt întotdeauna corecte și exacte. Învață să ierți pentru a nu fi un martir tot timpul. Astfel, nu vei mai fi speriat de trecut și vei învăța să accepți critici dacă înțelegi că este în regulă ca oamenii să aibă defecte.


Sursa


Da LIKE paginii Horoscop Urania si afli primul cand public horoscopul tau!

Abonează-te si vei primi horoscopul saptamanal pe email.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

HOROSCOP URANIA

Salut. Poti primi stiri de la mine si pe Facebook.
Trebuie doar sa dai LIKE paginii mele!

Close this popup

Horoscop Urania

Da LIKE acum!