Cele mai rele 6 semne zodiacale (clasate de astrolog) • Astrologify

by Horoscop Urania
Cele mai rele 6 semne zodiacale (clasate de astrolog) • Astrologify

Cele mai rele semne zodiacale îți pot rupe inima și îți pot distruge spiritul. Când vei înțelege aceste semne periculoase, vei ști să stai departe.

Unele semne sunt rele doar atunci când sunt declanșate. Alții sunt periculoși tot timpul.

Filosofii se gândesc dacă răul este destinat la naștere sau un produs secundar al circumstanțelor. Dar astrologii înțeleg răspunsul la această întrebare.

Pentru unele semne, răul este a doua natură. Pentru alte semne, deconectarea emoțională și egoismul deschide calea pentru răul declanșat de circumstanțe.

Cele mai rele semne zodiacale sunt egoiste și controlante. Ei manipulează pe ceilalți și nu vă gândiți de două ori să vă folosiți vulnerabilitatea împotriva voastră.

1. Scorpion

Scorpionul este în fruntea listei dintre cele mai puțin rele semne zodiacale. Judecând după simbolul acestui semn, scorpionul, puteți înțelege de ce acest semn are o reputație atât de proastă.

La fel ca scorpionul, oamenii născuți sub acest semn au o înțepătură mortală. Își folosesc intuiția și darurile percepției pentru a-ți intra sub piele și a-ți înțelege dorințele secrete.

Când Scorpionul se simte amenințat, îți scot la iveală secretele și își folosesc cele mai mari temeri împotriva ta. Persoanele născute sub semnul Scorpionului pot fi hrănitoare, iubitoare și afectuoase.

Cu toate acestea, au o latură întunecată. Scorpionul este un semn de apă guvernat atât de Pluto, cât și de Marte. Conducătorii lor planetari sunt cele mai puternice două planete, una asociată cu războiul și cealaltă cu moartea și renașterea.

Scorpionul este semnul cel mai probabil să te susțină, dar te va submina și dacă se simte nesigur. Sunt sensibili și adesea proiectează frici și nesiguranțe asupra celorlalți.

Scorpionul poate fi unul dintre cei mai intelectuali semne și oameni care studiază. Aceștia se comportă ca niște detectivi, învățându-ți dorințele subconștiente. Scorpionul te poate citi ca pe o carte.

Sunt secretoși și își folosesc temerile și amintirile dureroase pentru a păstra controlul asupra ta. Când Scorpionul este supărat pe cineva, ei caută răzbunare.

Scorpionul nu este neglijent. Sunt periculoși pentru că iau o cale lentă și calculată pentru a se răzbuna. Îți subminează încrederea și sunt magistrali aprinși de gaz.

Scorpionul este una dintre cele mai periculoase semne zodiacale. Nu trăda niciodată acest semn sau își vor dedica energia pentru a se răzbuna. Scorpionul poate fi nemilos.

Sunt egoști și văd orice înșelăciune ușoară ca pe un atac personal. Când acest semn intră în defensivă, ai grijă. Nu se opresc la nimic pentru a se răzbuna. Dacă vă întrebați ce semn zodiacal este cel mai puternic, Scorpionul se află în fruntea acestei liste.

Sunt obsedați de putere și control. Scorpionul concurează cu oricine îi iese în cale.

Vedetele au un mesaj pentru tine! Citiți-vă luna acum

2. Capricorn

Majoritatea oamenilor cred că Capricornul este în mod natural rău. Cu toate acestea, oamenii născuți sub acest semn nu sunt răutăcioși decât dacă sunt provocați. Dacă nu te străduiești să traversezi Capricornul, ei nu-și dezlănțui cele mai rele trăsături.

Dar dacă înșeli sau minți pe Capricorn, ei nu se opresc la nimic ca să te facă să regreti. Capricornul este un semn de pământ care îi face încăpățânați și răbdători. Oamenii născuți sub acest semn par calmi.

Cu toate acestea, sunt ambițioși și pot fi tăinuiți când vine vorba de concurență. Sunt meticuloși în a obține ceea ce își doresc. Capricornii își pot ignora emoțiile și se pot concentra asupra obiectivelor lor.

Sunt suficient de detașați emoțional încât să pară nepoliticoși și cruzi. Dar nu sunt vicioși. Capricornii pot fi reci și pot tăia legăturile cu tine, dar nu irosesc emoția exprimând furie.

Capricornul este un semn asociat cu pierderea, greutățile și dificultățile. Oamenii născuți sub acest semn au cele mai dificile vieți și așteaptă multe de la alții. Pot fi părinți și șefi stricti. Ei nu tolerează scuzele.

Natura stoică a lui Capricorn pare dură. Oamenilor născuți sub acest semn le lipsește o manieră diplomatică la noptieră. Ele pot părea nemiloase și reci. Pe lista dintre cele mai bune până la cele mai proaste semne zodiacale clasate, Capricornul este jos pe listă.

Sunt cel mai bun semn zodiacal pentru afaceri și finanțe. Dar Capricornului îi lipsește subtilitatea și inteligența emoțională pentru a face față nuanțelor în relații. Pot fi reci și controloși în dragoste.

3. Taur

Taurul are o tentă malefică. Deși acest semn preferă să fie amabil și romantic, ele pot deveni răutăcioase și răzbunătoare. Sunt un semn de pământ condus de Venus, dar nesiguranța și gelozia le scot în evidență cea mai rea latură.

Când Taurul se simte gelos sau învins, devin resentimente. Sunt răbdători și încăpățânați în timp ce lucrează pentru a vă distruge reputația. Ei înțeleg cât de dăunător poate fi pentru cariera ta să sufere și se străduiesc să lovească acolo unde doare; portofelul tau.

Taurul îți va întoarce prietenii împotriva ta atunci când sunt supărați pe tine. Persoanele născute sub acest semn au o latură hrănitoare și blândă care îi ajută să-i atragă pe alții.

Ele pot fi drăguțe și fermecătoare, dar Taurul poate folosi aceste calități pentru a-ți câștiga prietenii și familia. Sunt strategici și vă vor întoarce lucrurile dacă îi răniți.

Taurul poate fi materialist. Când Taurul te place, te tratează cu cine scumpe și întâlniri de lux. Te surprind cu cadouri si te rasfata.

Când sunt supărați pe tine, Taurul își va arunca generozitatea înapoi asupra ta. Te fac să te simți vinovat pentru generozitatea lor din trecut. Comportamentul lor de aprindere cu gaz poate fi dăunător din punct de vedere psihologic.

Ce zodie are cea mai proasta atitudine? Taurul poate fi urât și pretențios atunci când sentimentele lor sunt rănite. Ei trec de la hrănire la inimă rece atunci când nu își ies drumul.

Când Taurul și Scorpionul se întâlnesc, zboară scântei. Cel mai periculos duo de semne zodiacale poate fi acest cuplu. Ele sunt opuse pe roata zodiacului. Ca pereche, ei pot face echipă pentru a fi o combinație răzbunătoare.

Primiți instantaneu citirea personalizată a lunii

4. Gemeni

Gemenii nu sunt în mod inerent răi și pot fi unul dintre cele mai prietenoase semne din zodiac. Cu toate acestea, oamenii Gemeni sunt răutăcioși și nu sunt mai presus de a fi smecheri. Oamenii Gemeni iubesc farsele și pot duce o glumă prea departe.

Nu le este frică să râdă pe cheltuiala ta sau să facă o glumă care să te jeneze. Gemenii au potențialul de a minți și de a înșela, deși de obicei spun minciuni inofensive.

Când Gemenii sunt răniți sau furioși, își folosesc darurile intelectuale pentru a vă face de rușine. Ei te pot șoca sau pot folosi natura lor jucăușă pentru a-ți juca feste.

Gemenii sunt printre cele mai rele semne zodiacale, deoarece pot activa un ban. Te iubesc un minut, dar vor să pună capăt unei relații într-o clipă, mai degrabă decât să treacă prin dificultăți.

5. Berbec

Berbecul este cunoscut pentru că este rău. Pot fi protectori și pasionați, dar au o latură rea. Oamenii născuți sub acest semn pot fi dominatori și predispuși la agresiune.

Oamenii născuți sub acest semn de foc condus de planeta militantă Marte pot fi ambițioși. Au o latură competitivă și își pot folosi natura diabolică pentru a-și submina competiția.

Berbecii sunt predispuși la gelozie. Când acest semn devine posesiv, ele pot fi răutăcioase și controlante. Pot fi impulsivi și pot spune lucruri pe care le regretă. Berbecul rareori acționează rău în mod intenționat.

Ele nu sunt strategice și, de obicei, îți rănesc sentimentele într-o tiradă impulsivă de furie. Berbecul poate fi grijuliu și generos, dar este egoist. Ei se așteaptă la admirație și laude și pot fi înfuriați și exigenți dacă se simt răniți.

Berbecul are o latură militantă. Ele pot fi neiertătoare și aspre. Când Berbecul este supărat, așteptați-vă la un foc de artificii. Ei strigă și fac crize de furie.

Oamenii născuți sub semnul Berbecului își folosesc personalitățile furioase și explozive pentru a menține controlul. Pot fi desigur și atunci când sunt agitați, toată lumea știe.

Berbecul și Scorpionul pot fi una dintre cele mai periculoase perechi de semne zodiacale. Berbecului îi lipsește natura strategică a Scorpionului. Dar Berbecul își poate folosi natura și temperamentul impulsiv pentru a alimenta resentimentele Scorpionului.

Când Berbecul și Scorpionul lucrează împreună pentru a urmări un adversar comun, ei pot face viața cuiva nefericită. Își bombardează ținta cu furie și agresivitate. Ca pereche, pot fi pasiv-agresivi și agitați.

Deblocați-vă citirea lunară personalizată GRATUITĂ astăzi

6. Vărsător

Persoanele născute sub semnul Vărsător pot fi detașate emoțional. Semnul de aer condus de imprevizibilul Uranus pare rău pentru că sunt rebeli și șocanți.

Oamenii Vărsător sunt idealiști și nu se gândesc la nimic să-i rănească pe alții pentru a dovedi un punct. Ei pot fi prietenoși și sociali, dar Vărsătorul va elimina pe cineva din viața lor dacă nu sunteți de acord cu opiniile lor.

Vărsătorul poate fi eclectic și amuzant, dar acest semn are o latură întunecată. Ei sunt devotați cauzelor umanitare în teorie, dar vor distruge relațiile cu familia și prietenii din cauza tendințelor lor extreme.

Vărsătorul este notoriu pentru că face fantomă pe oameni în relații. Ele pot fi intense și pasionale într-un moment și apoi să dispară din viața ta. Vărsătorul își închide sentimentele și pare să nu aibă empatie.

Sunt sensibili, dar se protejează înainte de orice. Vărsătorul poate arăta și o latură rea atunci când îi răniți.

Ele devin neregulate și răzbunătoare. Vărsătorul vă va face fantomă, dar vă va face, de asemenea, cât mai mult rău posibil reputației și prieteniilor voastre.

Ele pot fi cel mai periculos semn zodiacal atunci când sunt supărați. Vărsătorul este imprevizibil. Au un temperament exploziv și îi pot șoca pe alții și își trădează valorile atunci când sunt supărați.

Sursa

Citește și

Lasă un comentariu

Te rugăm deblochează Adblocker-ul!

Dragă cititorule, reclamele sunt blocate! Publicitatea este esențială pentru susținerea și îmbunătățirea continuă a conținutului nostru.