Horoscop Urania

Afla ce iti rezerva viitorul!

Citirea cărții de tarot a fiecărui semn zodiacal pentru 6 august 2022

Citirea tarotului cu o singură carte este aici pentru sâmbătă, 6 august 2022, cu predicții astrologie și horoscoape numerologie folosind Arcanele majore și minore.

Află ce îți rezervă citirea zilnică a cărților de tarot a zodiei tale sâmbătă, 06 august 2022.

Berbec

Berbec (21 martie – 19 aprilie)

Carte de tarot: Spânzuratul, inversată

Este timpul să deschizi ochii la realitatea situației tale actuale. Ți-ai permis să devii mulțumit și este timpul să faci o schimbare.

Taurul

Taur (20 aprilie – 20 mai)

Carte de tarot: Regele Pentacles, inversată

Ți-ai făcut partea ta, Taur. Odată ce ați oferit unei persoane sfatul și contribuția dvs., nu depinde de dvs. să decideți următorii pași. Este decizia lor să-și dea seama dacă sunt dispuși să facă ajustări sau nu.

zodia Gemeni

Gemeni (21 mai – 20 iunie)

Carte de tarot: Regele Baghetelor, inversată

Deține partea ta, Gemeni. Destul de schimbare a vinei. Da, este incomod să recunoști când greșești, dar este necesar să faci treaba pentru a demonstra cum te-ai schimbat.

Cancer

Rac (21 iunie – 22 iulie)

Carte de tarot: As de cupe

Ești atât de gata să te îndrăgostești nebunește de persoana potrivită, Rac. Inima ta este larg deschisă pentru a primi și a da din tine în schimb.

Leu

Leu (23 iulie – 22 august)

Carte de tarot: Nine of Swords, inversată

O persoană căreia îi place să se ceartă îi place să-ți apese butoanele. Chiar nu poți face nimic pentru a-i opri să încerce, pentru că pur și simplu nu pot rezista să te vadă cum te zvârnești de agravare. Singurul lucru pe care trebuie să-l faci este să te detașezi și să nu-i lași să se târască sub pielea ta.

Fecioara

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Carte de tarot: opt de săbii

Multe vin la voi toți deodată, așa că astăzi poate fi atât ocupat, cât și productiv. Ești pregătit pentru provocare, Fecioară. Nu renunța când viața devine puțin mai grea. Amintește-ți cât de dur poți fi.

Publicitate Dragostea s-ar putea să îți spună numele. Obțineți o predicție precisă astăzi. Faceți clic aici pentru a obține 10 minute pentru 1,99 USD!

Balanta

Balanță (23 septembrie – 22 octombrie)

Carte de tarot: Pagina de Pentacles

Vei primi o recompensă pentru că faci ceva bun. Ai contribuit atât de mult la creșterea altuia. Universul urmărește abnegația ta și lucrurile vor reveni în calea ta.

Scorpionul

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Carte de tarot: Patru de Pentacule, inversată

Cel mai bine este să-ți gestionezi bugetul, Scorpion. Exersați să economisiți bani și să fiți înțelept cu cheltuielile dvs. Nu vă răsfățați chiar acum. Fii inteligent cu ceea ce ai.

Săgetător

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

Carte de tarot: Pagina de cupe

Emoțiile tale sunt brute și grăitoare. Fii atent la felul în care te simți acum. Vă va oferi o înțelegere a nevoilor, dorințelor și a obiectivelor viitoare.

Capricornul

Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)

Carte de tarot: Two of Pentacles

Te duci înainte și înapoi pe o idee, dar este timpul să iei o decizie. Fă o listă de avantaje și dezavantaje, Capricorn, ca să poți spune dacă îți place sau nu o alegere mai mult decât alta.

Vărsător

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Carte de tarot: Regina cupelor, inversată

Ați ars lumânarea la ambele capete, iar acum este timpul să faceți o pauză și să vă recuperați odihna. Ai nevoie de un mic răgaz din tot ceea ce ai făcut. Vei fi mult mai împrospătat după o scurtă perioadă de timp departe de toate.

Pești

Pești (19 februarie – 20 martie)

Carte de tarot: Knight of Wands

Ești atât de gata să pleci, Pești. Te simți ambițios și se vede. Profită de acest val de energie și continuă spre visele tale.

Sursa articolului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.