Horoscop Urania

Afla ce iti rezerva viitorul!

Citirea săptămânală a cărților de tarot a fiecărui semn zodiacal pentru 8 – 14 august 2022

Citirea săptămânală a cărților de tarot a fiecărui semn zodiacal este aici cu predicții folosind pachetele Arcane majore și minore. Avem un aspect frumos pregătit și așteaptă interpretare.

Vom merge cu pumnii și vom obține niște lucruri grozave din ceea ce se poate vedea aici.

Vom învăța câteva lecții grele în ceea ce privește „a ne aștepta rândul”, precum și vom experimenta cum este să depășim anumite obstacole din viața noastră romantică.

Deși am putea spune că este doar o altă „săptămână din viață”, s-ar putea să știm, de asemenea, că fiecare zi are potențialul de a oferi lecții de viață care merită învățate.

Săptămâna aceasta vom vedea cum sunt anumite lucruri pe care nu le putem preveni să se întâmple.

Vom vedea, de asemenea, că noi suntem însărcinați să ne facem sau să ne spargem norocul. Tarotul dezvăluie că noi suntem cei responsabili pentru cât de bune sau rele sunt viețile pentru noi și că, pe termen lung, percepția este cu adevărat totul.

Și așa, mergem mai departe cu încă o săptămână în viață. Va fi unul bun? Ne va doborî?

Acesta este ceea ce rămâne de văzut, dar, după cum știm cu toții, nimic nu ne poate „distruge” cu adevărat, în afară de noi înșine.

Cum luăm binele și răul depinde de noi. Vom învăța din lecții vitale, sau le vom ignora și va trebui să le reînvățăm cândva, poate cu o situație și mai dură de rezolvat?

Să învățăm lecțiile săptămâna aceasta, semne. Să vedem acum ce ne rezervă Tarotul.

Citiți mai departe pentru a găsi citirea săptămânală a cărților de tarot a zodiei dvs. pentru 8 – 14 august 2022.

Berbec

Carte de tarot: Seven of Swords, inversat

Se pare că crezi că poți scăpa cu ceva săptămâna aceasta, Berbec, și poate că poți. Această carte arată un tip de acțiune ascunsă de care s-ar putea să nu fii prea mândru, dar tu ești cel implicat.

Vei scăpa cu această acțiune, dar vei simți și o vinovăție îngrozitoare. Fiind acea vinovăție nu se simte acceptabilă pentru tine, o vei reprima până când vei putea nega că a existat. Dar este acolo, Berbec, și va apărea mai devreme sau mai târziu.

Taurul

Carte de tarot: cumpătarea

Nu ai fi ghicit niciodată într-un milion de ani că vei fi piatra de care alți oameni se agață pentru îndrumare și ajutor, dar iată-te, săptămâna aceasta, guru. Ți-ai studiat cărțile de autoajutorare și ele funcționează pentru tine.

Poate că ați depus această muncă pentru a vă ajuta pe sine, dar lecțiile sunt acolo pentru a le împărtăși. Săptămâna aceasta, vei fi farul al cărui far strălucește în întuneric pentru cineva pe care îl iubești. Îi vei ajuta să-și găsească drumul înapoi spre țărm.

zodia Gemeni

Carte de tarot: Magicianul

Deoarece ai fost testat dincolo de limitele sau limitele tale, vei dori să iei în mâinile tale problemele vieții tale în această săptămână. Te-ai săturat să fii manipulat de alții, așa că totul depinde de tine acum.

Tu faci un pas și preiei controlul asupra propriei vieți. Îi lași pe alții să știe asta prin exemplu. Nici măcar nu trebuie să vorbești; Săptămâna aceasta nu este despre luptă, ci să acționezi conform firii tale. Îți creezi o situație mai bună depunând efort mai degrabă decât vorbind despre asta.

Cancer

Carte de tarot: Marea Preoteasa, invers

Săptămâna aceasta îți oferă o lecție de smerenie și o vei învăța, deși cu refuz. Ai tendința de a fi un pic de spectacol în ceea ce privește spiritualitatea și priceperea ta pe această temă.

Ai devenit un ipocrit devenind un maestru iluminat când ești pur și simplu o altă ființă umană. Ești un căutător al adevărului și, fiind acest lucru, trebuie să accepți că adevărul este că ești om, nu un semi-zeu. Umilește-te, Rac.

Leu

Carte de tarot: Nouă de Baghete

Săptămâna ta este dedicată așteptării a ceva ce nu pare să se întâmple niciodată. Trăiți această săptămână în așteptare; crezi că ți se datorează ceva.

Cu mintea concentrată în întregime pe această idee că oamenii îți datorează ceva, vei descoperi că, pe măsură ce zilele trec, nimeni nu are o asemenea datorie față de tine. Nu numai atât, dar se pare că aștepți în zadar. Lasă-te de această mare așteptare, Leo. Natura lucrează de la sine.

Fecioara

Publicitate Dragostea s-ar putea să îți spună numele. Obțineți o predicție precisă astăzi. Faceți clic aici pentru a obține 10 minute pentru 1,99 USD!

Carte de tarot: Trei de cupe, invers

Când te întâlnești cu prietenii, știi asta: întotdeauna există cineva acolo care fie se îmbată prea tare și devine zbuciumat, fie ajunge să te critice din orice motiv îl consideră potrivit.

În timp ce îți place să te întâlnești cu prietenii, vei descoperi că după fiecare întâlnire, te vei trezi să spui: „Nu voi mai face asta niciodată”. Viața ta socială sălbatică ți se potrivește mai bine ca dorință decât ca realitate.

Balanta

Carte de tarot: Hierofantul, invers

Așteaptă-te să fii certat din nou și din nou în această săptămână, deoarece nimeni nu vrea cu adevărat să audă punctul tău de vedere. Treaba cu tine este că ești de netrecut; crezi ceea ce crezi cu o credință oarbă și nu vei fi deschis la opiniile altora, indiferent de ce.

Acest lucru te face să pari încăpățânat și încăpățânat și, după un timp, oamenii preferă să renunțe la tine decât să te audă, deoarece te găsesc plictisitor și plictisitor.

Scorpionul

Carte de tarot: Patru de cupe

S-ar putea să te simți foarte indecis săptămâna aceasta. Cu toate acestea, alegerile care vă sunt disponibile sunt toate excelente. Este o chestiune de a te concentra asupra a ceea ce este mai bine pentru tine și de a decide să accepți sau să respingi.

Este o poziție bună în care să fii, deoarece practic nu poți greși; totuși, îți va fi greu să ajungi la o decizie solidă, deoarece odată ce ai luat-o, este gata și nu se va mai întoarce înapoi.

Săgetător

Carte de tarot: Împărăteasa

A trecut ceva timp de când nu ai fost la cumpărături, așa că pregătește-te să cheltuiești niște bani. Săptămâna aceasta ai venit în bani și pentru că ai fost atât de sârguincios și ordonat în trecut, acești bani noi vin din munca din greu și din ce trebuie făcut.

Săptămâna aceasta vă aduce noroc și puțină distracție cu dorințe materialiste. Distrează-te, cumpără bine, poartă-ți hainele noi și fii un spectacol.

Capricornul

Carte de tarot: Cinci de Baghete, inversată

Aproape că se simte ca și cum nu te poți scuti de situațiile în care conflictele guvernează și haosul. Nu este exact ceea ce ți-ai dorit și vei descoperi că nimic nu merge bine în această săptămână la serviciu.

Nu a fost chiar așa săptămâna trecută și asta înseamnă că săptămâna viitoare va fi la fel de haotică? Poate că aceasta este săptămâna în care te uiți la mediul tău de lucru și te întrebi dacă asta este cu adevărat ceea ce ți-ai dorit de la viața ta.

Vărsător

Carte de tarot: Nine of Swords, inversat

Visele urâte te chinuie în această săptămână, iar principala problemă aici este că le iei prea în serios. Ai tendința să te bazezi pe abilitățile tale intuitive, dar uneori chiar trebuie să te retragi și să consideri că unele dintre aceste vise sunt „gunoaie psihice”.

Nu totul are un sens profund și profund. Nu trebuie să-ți petreci fiecare secundă a zilei de veghe analizându-ți coșmarurile ca și cum toate ar fi premoniții ale morții și morții. Prea mult, Vărsătorul este prea mult.

Pești

Carte de tarot: Nebunul, invers

Ei bine, săptămâna aceasta fugi de responsabilitate. Ți-ai ridicat mâinile în înfrângere, iar acum doar spui „nu” la orice îți cere timp și efort. S-a întâmplat.

Se întâmplă săptămâni ca aceasta și uneori trebuie să pledăm ignoranță. Săptămâna aceasta te va eschiva de la îndatoririle tale din orice motiv te determină să acționezi în acest fel. Simți că nu datorezi nimănui o explicație, deoarece adevărul este că nu poți face față cu ceva care se întâmplă.

Sursa articolului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.