Citirea săptămânală de tarot cu o singură carte, 10 – 16 ianuarie 2022

Bine ați venit la lectura săptămânală de tarot cu o singură carte pentru 10 – 16 ianuarie 2022. Ce săptămână grozavă avem pregătită!

Deși poate să nu fie cea mai bună dintre toate săptămânile, cu siguranță vine cu promisiuni și un set de lecții care merită învățate. Și este plăcut să vezi că cărțile nu duc nenorocirea — mulțumesc, Tarot!

Așteptăm cu nerăbdare să obținem o perspectivă personală în această săptămână și, pentru prima dată după mult timp, nu se simte a fi o pedeapsă.

Știm cu toții că trebuie să participăm la acest joc numit „viață” și că nu este întotdeauna ușor. Dar cu siguranță este un lucru primitor să nu fii avertizat la fiecare două secunde de groaza care va veni.

Aceasta este o săptămână fără teamă. Huza!

Și așa, cu atitudini grozave și ideea foarte reală că „nu totul este rău” mergem în noua săptămână. Să afirmăm că suntem buni, suntem puternici și că ne putem găsi calea către lumină oricând alegem.

Citirea săptămânală de tarot cu o singură carte, 10 – 16 ianuarie 2022

Berbec

Carte de tarot: Împărăteasa

Vă veți referi la o judecată mai bună săptămâna aceasta, deoarece petreceți mult timp unei decizii care necesită toată atenția dumneavoastră.

Deși este posibil să nu ajungeți la o concluzie prea curând, timpul pe care îl petreceți gândindu-vă la lucruri în această săptămână vă va fi avantajos într-o perioadă ulterioară. Aveți încredere în intuiția dvs. și nu ezitați să vă luați cât timp aveți nevoie. Cheia succesului săptămânii este la discreția ta.

Taurul

Carte de tarot: Luna

Te-ai glumit în ultimele luni, iar acum slaba ta judecată a ajuns să te muște în tuș. Nu este nimic prea groaznic, dar este o experiență care distruge mândria, deoarece metaforic îți vei mânca cuvintele.

Ceea ce ai simțit că a fost o greșeală acum câteva săptămâni este acum principala ta sursă de învățare. Luați lecțiile săptămânii și faceți bine cu ele. Învață-ți lecția.

zodia Gemeni

Carte de tarot: Cinci de cupe

Ai pierdut multe în trecutul recent, dar totuși rămâi ferm poziționat în ideea că pozitivitatea te așteaptă. Cu greu iti vine sa crezi singur. S-au dus atât de multe, dar totuși persisti. Bunătatea vieții este încă acolo pentru tine, în ciuda faptului prin care ai trecut.

Săptămâna aceasta vă permite să vedeți că trebuie să mergeți din nou înainte. Respectați trecutul, dar nu vă mai servește.

Cancer

Carte de tarot: Două de Baghete

Săptămâna aceasta îți aduce un nou tip de determinare – știi ce te-a adus în acest loc și recunoști că, dacă ai ajuns aici, ai făcut ceva bine.

Acest card implică faptul că te simți încrezător în alegerile tale de viață și că plănuiești să continui cu aceeași mentalitate care ți-a adus acest succes. Îți ții locul și, din această cauză, reușești.

Leu

Carte de tarot: Regina cupelor, inversată

Aceasta este o săptămână în care te retragi și examinezi ce se întâmplă în viața ta. Dacă descoperi că nu ai încredere într-o anumită situație sau persoană, atunci depinde de tine să te îndepărtezi.

Ești șeful tău și știi ce este mai bine pentru tine. Aceasta este săptămâna în care faci niște „plivili” personale. Tot ceea ce îți dorești este să fii tu însuți, fericit și mulțumit. Săptămâna aceasta va acționa ca o piatră de temelie pentru acest tip de gratificare.

Fecioară

Carte de tarot: Spânzuratul, invers

Săptămâna aceasta te va lăsa mult prea implicat în politica de birou. Dacă există un lucru pe care nu-l poți suporta, acesta este tensiunea la locul de muncă și se pare că asta este tot ce există în ultimul timp.

Vei face față autorităților și vei fi doborât de aceiași oameni. Este un studiu inutil și te va enerva. Nu vei putea face mare lucru în privința asta și asta te va trimite pe drumul spre apatie.

Balanta

Carte de tarot: Pagina de Pentacule

Este timpul să te închizi și să-ți bagi capul în joc. Aceasta este săptămâna în care vă exersați meșteșugul și vă studiați subiectele. Dacă ești student, atunci apucă-te de cărți. Dacă începeți un nou interes sau începeți un nou loc de muncă, atunci succesul vă aparține. Totul ține de efortul pe care îl depui. Dacă încerci, reușești. Dacă ești leneș, eșuezi. E simplu.

Scorpionul

Carte de tarot: Patru de Baghete

Totul este bine pe terenul de acasă săptămâna aceasta. Acesta este momentul pentru grădinărit, pentru decorarea interioară și pentru planificarea evenimentelor legate de casă.

Petrecerile sunt încurajate și întâlnirile, în care prietenii pot împărtăși și se pot bucura de mese, sunt de așteptat în această săptămână. Există un sentiment de bucurie în aer și toată lumea din viața ta pare să se înțeleagă bine. Bucurați-vă de săptămână, promite să fie una foarte bună.

Săgetător

Carte de tarot: Regele Săbiilor, inversat

Nu este cel mai bun card de primit, dar cu siguranță unul care poate preda lecții. Vei fi în apărare săptămâna aceasta, deoarece cineva din trecutul tău te poate jigni cu ideile și/sau cu atitudinea nervoasă.

Ai făcut cunoscut faptul că această persoană este nedorită în viața ta și se pare că va trebui încă o dată să fii puternic și să-i spui. Deși acesta nu este lucrul tău preferat de făcut, îl faci bine. Dacă se cere severitate, ai ajuns la o știință.

Capricornul

Carte de tarot: Sep of Pentacles, inversat

Ceea ce aduce acest lucru este atât de tipic experienței umane moderne încât te va face să râzi – aproape. În această săptămână este vorba despre anxietatea financiară.

Nu ești îngrijorat în special că ai prea puțin, dar ești îngrijorat de cheltuielile tale sau, mai degrabă, de cheltuielile cuiva din familia ta. Nu simți că poți continua în acest ritm și te va îngrijora atât de tare încât vei visa că vei fi frâu.

Vărsător

Carte de tarot: Prost

Este aproape ca și cum ai avea nevoie să scoți ceva din sistemul tău săptămâna aceasta. Nu ai impresia că ai intrat pe picior bun în noul an, iar acum vrei să compensezi asta.

Acest lucru va duce la exces; s-ar putea să te trezești că bei prea mult sau mănânci în exces. Săptămâna aceasta vă va face să participați la o atitudine exagerată, una pe care, fără îndoială, o veți plăti săptămâna viitoare.

Pești

Carte de tarot: Cinci de Baghete, inversată

Nu va fi placerea ta, dar cu siguranta vei fi implicat in ceva care are legatura cu o problema legala.

Nu există nimic care să fie rezolvat aici, deși veți lucra pentru a duce acest lucru până la rezolvare. Nu există romantism în această săptămână, dar se vor face claritate, luarea deciziilor cu capul limpede și progrese eficiente. Vei fi mândru de tine pentru capacitatea ta de a acționa sub constrângere.

Sursa articolului

  • Facebook

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :