Citirea tarotului cu o singură carte pentru 10 ianuarie 2022

Citirea tarot a unei cărți pentru toate semnele zodiacale este aici pentru luni, 10 ianuarie 2021, cu o predicție folosind numerologie și astrologie.

Ce aduce citirea tarotului cu o singură carte de luni pentru semnul tău zodiacal? Citiți mai departe.

Află ce îți rezervă citirea zilnică a cărților de tarot a zodiei tale pentru luni, 10 ianuarie 2022.

Berbec

Berbec (21 martie – 19 aprilie)

Carte de tarot: Soarele, inversată

S-ar putea să nu-ți imaginezi niciodată că o experiență dureroasă prin care ai trecut ar fi singurul lucru care te face unic pentru o altă persoană.

Dar, Berbec, există anumite experiențe pe care le vei avea care te transformă într-o persoană cu profunzime, caracter și suflet, care nu poate fi replicată în niciun alt mod.

Taurul

Taur (20 aprilie – 20 mai)

Carte de tarot: Două de baghete, inversată

Poate că nu știi întotdeauna răspunsul corect, dar poți fi acea persoană care ascultă și citește printre rânduri pentru un prieten.

Nimic în viață nu este 100% sigur, dar a avea un prieten care poate fi alături de tine în momente bune și rele este fără îndoială mai bine decât să o faci singur.

zodia Gemeni

Gemeni (21 mai – 20 iunie)

Carte de tarot: Opt de pentacule, inversată

Ați lucrat atât de mult timp pentru a obține anumite abilități și cunoștințe și poate fi surprinzător să lucrați în sfârșit independent de supravegherea oricui.

Este timpul tău să strălucești, Gemeni. Nu-ți face griji dacă faci greșeli în timp ce ai un nou loc de muncă sau într-un rol în care ai crescut. Vei învăța pe parcurs.

Cancer

Rac (21 iunie – 22 iulie)

Carte de tarot: Justiție, inversată

Când cineva te tratează fără să țină cont de sentimentele tale, poate fi una dintre cele mai greu de procesat emoții.

Concluzia este că ești persoana care îi învață pe oameni să te respecte. Trebuie să fii cel care te învață și să te respecți.

Leu

Leu (23 iulie – 22 august)

Carte de tarot: Magicianul, inversat

Nu poți manifesta dragostea cuiva și, așa cum nimeni nu te poate face să te simți într-un anumit fel, uneori trebuie să ajungi în locul în care accepți că așa este.

Prietenia este o opțiune și obții tot ce este mai bun din ambele lumi – ele în viața ta, fără nicio condiție atașată.

Fecioară

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Carte de tarot: Zece de cupe

Nu este suficient să eviți oamenii toxici pentru a-ți găsi fericirea.

Bucuria este peste tot dacă o cauți. Uneori trebuie să împrumuți fericirea celorlalți și să te înconjori de oameni care sunt mulțumiți de viața lor. Și, înainte de a-ți da seama, vei avea un zâmbet pe buze și vei vedea ce este bine în propria ta viață.

Balanta

Balanță (23 septembrie – 22 octombrie)

Carte de tarot: Seven of Wands

Scrie. Jurnal. Acordați-vă permisiunea de a citi și de a găsi mângâiere în plăcerile simple pe care le poate aduce o seară liniștită acasă.

Încheiați ziua mai devreme. Încovoiați-vă pe canapea și răsfățați-vă cu o carte nouă și cu niște ceai. Acordați-vă timp să vă relaxați și să vă relaxați.

Scorpionul

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Carte de tarot: Seven of Swords

La ce te-ai gândit în ultima vreme? Poate că săptămâna te-a condus într-un nou loc de gândire pe care nu ai mai fost niciodată înainte.

Te redescoperi pe tine însuți. Nu-ți lăsa plictiseala deoparte jucând un joc sau ridicând telefonul pentru a parcurge rețelele sociale. Gândește-te. E bine să te gândești.

Săgetător

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

Carte de tarot: Carul

Ești atât de aproape de linia de sosire și, deși nu este întotdeauna ușor să treci, ai acest Săgetător.

Îngropată în inima ta este energia de care ai nevoie pentru a supraviețui, a prospera și a ieși de cealaltă parte ca învingător.

Capricornul

Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)

Carte de tarot: Pagina de săbii

Un mesaj important îți poate fi transmis și, deși pot exista cuvinte pe care ai preferat să nu le auzi, un prieten adevărat nu te lasă fără adevăr.

Așadar, ascultă-le dragostea atât de mult cât auzi ce spun ei. Încercați să nu vă supărați, ci alegeți să deveniți conștienți.

Vărsător

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Carte de tarot: Pustnicul, inversată

Te-ai retras din lume de prea mult timp, iar acum este timpul să revii în leagănul lucrurilor.

Știi că ești gata să petreci mai mult cu prietenii și să socializezi. Ai încercat să eviți anumite scenarii, dar cu puțină precauție, aventurează-te înapoi în lume în siguranță.

Pești

Pești (19 februarie – 20 martie)

Carte de tarot: Regina cupelor, inversată

Când vocea ta interioară tace și imaginația pare goală, este timpul să faci ceva complet diferit de ceea ce faci în fiecare zi.

Trebuie să o amesteci puțin pentru a crea o scânteie. Mergi la plimbare. Urmăriți un film nou. Vorbește cu un vechi prieten cu care ai pierdut legătura. Încearcă să vezi lumea prin ochii altcuiva.

Sursa articolului

  • Facebook

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :