Citirea tarotului cu o singură carte pentru 4 ianuarie 2022

Citirea tarotului cu o singură carte pentru toate semnele zodiacale este aici pentru marți, 4 ianuarie 2021, cu o predicție folosind numerologie și astrologie.

Ce aduce citirea tarotului cu o singură carte de marți pentru semnul tău zodiacal? Citiți mai departe.

Află ce îți rezervă citirea zilnică a cărților de tarot a zodiei tale pentru marți, 04 ianuarie 2022.

Berbec

Berbec (21 martie – 19 aprilie)

Carte de tarot: Justiție

Astăzi, s-ar putea să descoperi că legile echității nu funcționează în modul în care credeți că ar trebui. Din acest motiv, Berbec, încearcă să-i tratezi pe ceilalți într-un mod în care ți-ai dorit ca lumea să fie – doar pentru a echilibra balanța energiei zilei.

Taurul

Taur (20 aprilie – 20 mai)

Carte de tarot: Lumea

Ești pe drum, Taur. Lucrezi din greu pentru a atinge toate obiectivele pe care ti le-ai propus in acest an nou. Și, deși este greu să rămâi concentrat uneori, îl ucizi fără să pierzi o bătaie.

zodia Gemeni

Gemeni (21 mai – 20 iunie)

Carte de tarot: Five of Swords, inversată

Gândește creativ, chiar și atunci când cineva încearcă să te încurce astăzi. Oamenii s-ar putea să nu știe nici măcar că lipsa lor de concentrare sau întreruperile le îndepărtează programul. Fiți clar când trebuie să vă plecați pentru a vă ocupa de alte obligații. Vor înțelege.

Cancer

Rac (21 iunie – 22 iulie)

Carte de tarot: Knight of Swords, inversată

Uneori claritatea vine puțin mai târziu decât se aștepta. Motivul pentru care se întâmplă acest lucru este pentru a putea învăța să te simți confortabil cu tăcerea și să accepți viața în propriile sale condiții. Construiește caracterul.

Leu

Leu (23 iulie – 22 august)

Carte de tarot: Nine of Pentacles

Un proiect de grup poate fi mai greu decât ai anticipat. În aceste momente, ai răbdare. Bunătatea ta în momentele grele este întotdeauna binevenită și niciodată uitată.

Fecioară

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Carte de tarot: Steaua, inversată

Universul poate părea să tacă cu privire la o problemă la care ai nevoie de răspunsuri. Sunt momente în care nu există deloc răspunsuri, doar dragoste și acceptare.

Balanta

Balanță (23 septembrie – 22 octombrie)

Carte de tarot: Asul baghetelor

Ai puterea de azi. Folosiți-vă avantajele pentru a beneficia de binele mai mare. Oamenii apreciază atunci când îți asumi responsabilitatea și nu abuzezi de ea… la fel și karma.

Scorpionul

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Carte de tarot: Regina Săbiilor, inversată

Este posibil ca vocea ta interioară să nu vorbească, deoarece detaliile sunt neclare. Asta nu înseamnă că ai fost uitat. Poate însemna că știi deja răspunsul și tot ce trebuie să faci este să acționezi cu credință.

Săgetător

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

Carte de tarot: Nine of Swords, inversată

Oamenii nu vor fi întotdeauna de acord cu raționamentul tău și asta e în regulă. Sunt momente în care cel mai bine este să fii de acord să nu fii de acord și să te despărți în moduri separate de subiect. Unele discuții pur și simplu nu pot fi purtate, nici măcar între prieteni.

Capricornul

Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)

Carte de tarot: Pustnicul, inversată

Este timpul să ieșiți în lume pentru a fi auziți. Vocea ta contează. Fii un susținător pentru ceva în care crezi cu pasiune.

Vărsător

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Carte de tarot: Asul săbiilor

Pentru a gândi independent, trebuie să te cunoști bine. Este bine să petreci timp singur și să te simți confortabil în propria ta piele. Nu este nimic rău în a avea nevoie de spațiu pentru a face asta, așa că cereți-l.

Pești

Pești (19 februarie – 20 martie)

Carte de tarot: Opt de cupe

Există multe părți în mișcare și, din acest motiv, nu este întotdeauna ușor să știi pe ce cale să urmezi. Nu grăbi lucrurile. Lumea poate aștepta.

Sursa articolului

  • Facebook

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :