Compatibilitate Bărbat Balanță și Femeie Gemeni: Potrivire perfectă? • Astrologie

by Horoscop Urania
Compatibilitate Bărbat Balanță și Femeie Gemeni: Potrivire perfectă?  • Astrologie

Compatibilitatea unui bărbat Balanță și a unei femei Gemeni este destul de firească. Aceste două semne se înțeleg și lucrează bine împreună.

În timp ce sufletele pereche Gemeni și Balanță sunt obișnuite, relațiile lor nu sunt impecabile. Sușurile și coborâșurile nu descurajează acest cuplu.

Cuplurile celebre femei Gemeni și bărbați Balanță sunt ușor de găsit. Această pereche este o potrivire perfectă pentru ambele semne. Fiecare se poate ajuta reciproc să rezolve orice probleme sau puncte oarbe.

Un bărbat Balanță și o femeie Gemeni sunt de fapt destul de asemănătoare în multe privințe. Diferențele lor adaugă condiment și emoție relației. Ei înțeleg nevoile celuilalt și au mentalități similare.

Dragostea Gemeni-Balanta la prima vedere este comuna. Când se îndrăgostesc, nu este o iluzie. Un bărbat Balanță poate întârzia să se deschidă, dar o femeie Gemeni nu se grăbește oricum.

Prietenie

O prietenie Gemeni-Balanta poate fi începutul unei conexiuni romantice în floare. Cu toate acestea, un bărbat Balanță și o femeie Gemeni pot deveni și prieteni platonici pe viață. Acest cuplu știe exact cum să ofere stimularea intelectuală pe care o caută amândoi.

Un bărbat Balanță este extras. Preferă să se concentreze pe un singur prieten sau partener la un moment dat, dar are și o rețea vastă. O femeie Gemeni este asemănătoare. Are o toleranță mai mare pentru interacțiunile de grup și nu se concentrează doar pe o singură persoană.

Totuși, ambii sunt fluturi sociali. Ca prieteni, un bărbat Balanță și o femeie Gemeni adoră să iasă împreună. Un bărbat Balanță va deveni mai tolerant cu evenimentele de grup mare atunci când prietenul său gregar Gemeni este prin preajmă. Ambele sunt fermecătoare și pot flirta cu ușurință.

Cu toate acestea, bărbații din Balanță știu că acțiunile vorbesc mai tare decât cuvintele. Femeile Gemeni știu că vorbirea este ieftină, chiar dacă este moneda lor principală. Ei pot evita să înțeleagă greșit semnalele celuilalt, deoarece se aseamănă mult. Nici unul nu pune presiune pe celălalt.

Ei pot vorbi cu ușurință între ei ore întregi și niciunul nu se va plictisi. Un bărbat Balanță are suficientă flexibilitate mentală pentru a vedea diferitele părți ale unei probleme, iar unei femei Gemeni îi place asta. O femeie Gemeni poate stimula și mintea unui bărbat Balanță.

Un bărbat Balanță are nevoie de timp pentru a petrece relaționarea cu diverși prieteni, de obicei în grupuri mici sau o persoană la un moment dat. El poate petrece o săptămână întreagă concentrându-se doar pe prietena lui Gemeni, de exemplu. Dar apoi își va petrece săptămâna următoare petrecând tot timpul cu altcineva.

Dacă nu înțelege cu adevărat preferința lui pentru parteneriate față de grupuri, o femeie Gemeni poate înțelege greșit distanța lui bruscă. Poate să se gândească prea mult la lucruri și să le ia personal. Odată ce înțelege că el își împarte atenția între prieteni, ea va fi liniștită.

O femeie Gemeni, chiar dacă își ia personal absența, mai are o mulțime de prieteni și interese care să o țină ocupată. Ea nu va sta acasă stresându-se din cauza lui. Nici ea nu îl va urmări. Acest lucru îl liniștește pentru că scapă de presiune.

Aceasta este greșeala numărul 1 pe care femeile o fac cu un bărbat Balanță…

Relaţie

Dacă te întrebi cum să faci un bărbat Balanță să se îndrăgostească de o femeie Gemeni, nu este greu de făcut. Un bărbat Balanță se va îndrăgosti în mod natural de o femeie atrăgătoare care îi poate reține atenția.

O femeie Gemeni se potrivește în mod natural acestei descrieri. Este independentă, inteligentă, creativă și incitantă să fie în preajmă. Ea nu este o temerară, care aduce dramă și haos, ci mai degrabă este interesantă din punct de vedere intelectual. Ea îi prezintă în mod constant idei și interese noi.

Este perfect pentru un bărbat Balanță. Când se îndrăgostește, se îndrăgostește de idealurile sau de imaginea proiectată de femeia pe care se concentrează. O femeie Gemeni știe cum să picteze imaginea potrivită pentru a captiva un bărbat Balanță. El va trece treptat de la prieten la iubit.

Dacă un bărbat Balanță și o femeie Gemeni se potrivesc atât de bine, de ce le ia atât de mult pentru a-l oficializa? Natura lor intelectuală îi poate determina pe amândoi să se gândească prea mult la lucruri. Ele complică lucruri care nu trebuie să fie complicate. De asemenea, niciunuia nu îi place să se simtă limitat.

Este nevoie de timp pentru ca atât bărbații Balanță, cât și femeile Gemeni să recunoască că partenerul lor nu îi va lega. Când amândoi își dau seama de acest lucru, teama lor inerentă de a rata o parte va dispărea. În mod ironic, o femeie Gemeni iubește și atenția în propriile ei condiții.

Un bărbat Balanță care ignoră o femeie Gemeni poate fi pur și simplu tiparul lui normal de a da un pas înapoi și de a se concentra asupra altor lucruri. Pentru o femeie Gemeni, însă, poate părea o respingere. Ea nu va deveni lipicioasă, totuși. Ea poate presupune că își pierde interesul.

Bărbatul Balanță, femeia Gemeni, problemele apar atunci când oricare dintre ei începe să se gândească prea mult la acțiunile celorlalți. Un bărbat Balanță își poate înăbuși visele și sentimentele pentru că vrea să păstreze pacea. O femeie Gemeni va fi diplomatică și de obicei comunică destul de deschis.

Dacă oricare partener începe să se simtă nesigur, se va închide emoțional și va evita să vorbească despre problemele lor. Amândoi preferă să-și mențină mintea la chestiuni pozitive și optimiste decât să se ocupe de conflicte. Ei pot comunica despre multe lucruri, dar niciunuia nu le place confruntarea.

Căsătorie

Problemele relațiilor dintre Gemeni și Balanță pot duce la suișuri și coborâșuri, dar de obicei acest cuplu poate rezolva aceste neînțelegeri. Ambii pot visa la căsătorie și la dragoste, dar angajamentul sperie atât un bărbat Balanță, cât și o femeie Gemeni.

Când în sfârșit se încălzesc unul cu celălalt, totuși, este ușor pentru acest cuplu să treacă de la dragoste la căsătorie. Când o fac, unul dintre ei va trebui să devină mai asertiv, sau va trebui să ia pe rând un rol asertiv.

Paradoxal, ceea ce ajută acest cuplu să reușească în romantism îi poate determina să se poticnească în căsătorie. Când acest cuplu este căsătorit, proverbiala lună de miere se termină și trebuie să se stabilească și să se ocupe de probleme mondene. Acest lucru este mai ușor de spus decât de făcut.

Acest cuplu ii place amandoi sa fie indragostit. Le place idealismul, romantismul și flirtul. Cu toate acestea, ca cuplu căsătorit, ei au brusc responsabilitatea comună de a conduce o gospodărie și poate chiar de a gestiona o familie. Atât pentru bărbații Balanță, cât și pentru femeia Gemeni, responsabilitățile se simt ca niște poveri.

Un bărbat Balanță poate încerca să transfere povara marilor responsabilități pe umerii unei femei Gemeni. Cu toate acestea, o femeie Gemeni urăște să ia decizii. Dacă acest cuplu devine priceput să ia decizii împreună, ei pot reuși. Acest lucru necesită timp și efort.

În caz contrar, un bărbat Balanță va evita să se ocupe de orice efort prea mare și nu suficient de distractiv. O femeie Gemeni va încerca să se descurce și să ia decizii pentru cuplu sau gospodărie, dar va lua timp luând în considerare toate unghiurile posibile.

În cele din urmă, ea poate ajunge să amâne. Aceasta devine o capcană pentru amândoi. Într-o căsnicie, un bărbat Balanță și o femeie Gemeni trebuie să găsească o modalitate de a face față aspectelor obositoare ale vieții mondene. Ei trebuie să fie dispuși să își asume responsabilitatea pentru alegerile majore comune.

Un bărbat Balanță și o femeie Gemeni adoră să se încurajeze reciproc visele. Totuși, într-o căsnicie, dacă aceste vise vor deveni realitate, atunci acest cuplu trebuie să găsească modalități de a-și îndeplini viziunea. Amândoi sunt buni să se încurajeze unul pe celălalt.

Cu toate acestea, niciunul nu va dori să preia domnia și să pună ideile în practică. Va trebui să fie mai dominant la un moment dat. Sau vor trebui să găsească modalități de a echilibra această responsabilitate.

Un mic truc pentru a smulge inima bărbatului tău Balanță?… chiar dacă este rece și distant…

În pat

Balanța și Gemenii în pat sunt o pereche ideală. Cheia este să vă asigurați că atât un bărbat Balanță, cât și o femeie Gemeni au aceeași înțelegere reciprocă a limitelor și așteptărilor celuilalt. Dacă acesta este cazul, pot fi o pereche dinamică.

Un bărbat Balanță și o femeie Gemeni pot fi un cuplu ideal și pot reuși ca prieteni cu beneficii, parteneri romantici intimi sau chiar ca cuplu căsătorit menținând o viață sexuală activă. Ambele acordă o mare valoare imaginației și fanteziei.

Un bărbat Balanță iubește echilibrul, armonia și frumusețea. Când vine vorba de sex și intimitate, îi place să aibă o viziune erotică în minte și să se bucure de frumusețea vizuală a partenerului său. O femeie Gemeni știe cum să alimenteze această dorință de frumusețe și erotism.

Ambele au o tendință puternică spre stimularea vizuală sau mentală. Discuțiile în pernă și sextul pot atrage atât un bărbat Balanță, cât și o femeie Gemeni. Amândoi își stimulează fanteziile unul altuia. Ceea ce își imaginează ei că se întâmplă în pat este la fel de important ca ceea ce se întâmplă de fapt.

Un bărbat Balanță și o femeie Gemeni vor să se mulțumească unul altuia și niciunul nu este egoist în pat. Preocuparea lor pentru plăcerea celuilalt face ca întâlnirile sexuale să fie cu adevărat satisfăcătoare pentru fiecare partener. Sexul poate ajuta, de asemenea, să infuzeze distracție și entuziasm într-o relație pe termen lung între un bărbat Balanță și o femeie Gemeni.

O femeie Gemeni este încântată de ceea ce spune un bărbat Balanță și de imaginea pe care o creează prin cuvintele sale. Diplomat și artist, un bărbat Balanță nu are nicio problemă să se îndrepte spre o femeie Gemeni prin stilul său poetic de comunicare.

Un bărbat Balanță este încântat de ideea de frumusețe și de compasiune și blândețe. O femeie Gemeni poate transmite cu ușurință imaginea ideală a frumuseții pe care o tânjește. De asemenea, poate arăta cu ușurință dragostea și compasiunea pe care le caută.

Amandoi sunt afectuosi fara a se sufoca unul pe celalalt. Întâlnirile lor intime pot fi iubitoare, inspiratoare, incitante și revigorante. Chiar și atunci când amândoi sunt îndrăgostiți nebunește, nici un bărbat Balanță, nici o femeie Gemeni nu se vor copleși unul pe celălalt cu o emoție intensă.

Sursa

Citește și

Lasă un comentariu

Te rugăm deblochează Adblocker-ul!

Dragă cititorule, reclamele sunt blocate! Publicitatea este esențială pentru susținerea și îmbunătățirea continuă a conținutului nostru.