Compatibilitate bărbat Capricorn și femeie Scorpion: potrivire perfectă? • Astrologie

by Horoscop Urania
Compatibilitate bărbat Capricorn și femeie Scorpion: potrivire perfectă?  • Astrologie

Trebuie să înțelegeți personalitățile acestor două semne zodiacale dacă doriți să preziceți cu exactitate compatibilitatea bărbatului Capricorn femeia Scorpion.

Pot un tip Capricorn stoic, rezervat și o femeie Scorpion emoțională și devotată să se facă fericit unul pe celălalt?

Deși au diferențele lor, Capricornul și Scorpionul se înțeleg surprinzător de bine.

Fiecare dintre aceste semne posedă trăsături importante de care celuilalt le lipsește, astfel încât relația lor oferă echilibru ambilor indivizi.

Odată ce ai înțeles caracteristicile și comportamentele acestor două zodii, vei ști ce face ca un bărbat Capricorn și o femeie Scorpion să se potrivească perfect.

Prietenie

O prietenie cu Capricorn și Scorpion poate fi foarte caldă și iubitoare, fiecare prieten predând celelalte lecții importante de care au nevoie pentru a crește și a înflori.

În timp ce multe prietenii se bazează pe asemănări, prietenia unei femei Scorpion și a unui bărbat Capricorn se bazează pe diferențele lor.

Dinamica unei prietenii Scorpion și Capricorn ar putea fi cel mai bine iluminată de elementele naturale ale zodiilor lor. Fiecare semn zodiacal se corelează cu unul dintre cele patru elemente ale naturii: foc, aer, pământ sau apă.

Elementul natural al unui semn nu ne spune doar despre personalitatea și dispoziția zodiei, ci și despre modul în care acel semn interacționează cu restul zodiacului.

Capricornul este un semn de pământ, iar Scorpionul este un semn de apă. Semnele de pământ sunt practice, logice și bazate pe pământ, în timp ce semnele de apă sunt visătoare, emoționale și intuitive.

Ai putea crede că personalități și temperamente atât de diferite nu s-ar înțelege ca prieteni, dar în acest caz, contrariile se atrag.

Semnele de pământ și apă sunt complementare și ajută la echilibrarea reciprocă. Nu trebuie să căutați mai departe decât interacțiunea acestor două elemente din lumea naturală pentru a vedea cât de bine funcționează împreună.

În lumea naturală, pământul este acoperit de apă, dar nu este distrus de aceasta. Apa ajută viața să crească pe pământ, în timp ce pământul oferă un teren sigur de aterizare pentru creaturile vii.

Un bărbat Capricorn este atras de felul în care o femeie Scorpion își exprimă emoțiile, dar rămâne echilibrat și stăpân pe sine (cel puțin, de cele mai multe ori).

O femeie Scorpion este calmată de energia constantă și stabilă a unui tip Capricorn și îi place cât de muncitor și de încredere este el.

O doamnă Scorpion poate ajuta un tip Capricorn să-și recunoască și să-și exprime sentimentele în moduri productive, fără a-l face să se simtă inconfortabil sau emasculat.

Tipul Capricorn îl poate învăța pe prietenul său Scorpion cum să fie mai puțin reactiv și să nu ia totul atât de personal.

Compatibilitatea dintre Capricorn și Scorpion este atât de puternică, deoarece aceste două semne au destule în comun pentru a construi o bază solidă pentru prietenia lor, dar suficiente diferențe pentru a învăța unul de la celălalt.

Bărbatul tău Capricorn este dureros de distant? Reaprinde-ți dragostea.

Relaţie

Compatibilitatea Scorpionului și Capricornului într-o relație romantică este destul de asemănătoare cu compatibilitatea lor de prietenie.

O relație cu Scorpion și Capricorn se bazează pe încredere și respect reciproc. Ambele semne sunt suficient de analitice și de observatoare pentru a le înțelege asemănările și diferențele și pentru a le folosi în avantajul lor ca cuplu.

În timp ce prietenia lor este poate cel mai bine explicată prin elementele naturale ale zodiilor lor, legătura romantică dintre Capricorn și Săgetător este ilustrată de planetele călăuzitoare ale zodiilor lor.

Așa cum fiecare semn se corelează cu un element al naturii, fiecare semn are și o planetă conducătoare care ne spune ceva important despre acel semn.

Capricornul este condus de Saturn, planeta karmei, disciplinei și responsabilității. Scorpionul este unul dintre puținele semne zodiacale cu mai mult de o planetă călăuzitoare.

Scorpionul este guvernat de Pluto, planeta morții, vieții, renașterii și transformării, precum și Marte, planeta războiului, pasiunii și agresiunii.

Planetele lor conducătoare ne spun că ambele semne sunt foarte puternice și influente. Când un Scorpion și un Capricorn se luptă, se va datora luptelor de putere și competiției pentru dominație în relația lor.

Dar, în cea mai mare parte, se vor înțelege, deoarece amândoi poartă o energie intensă și liniștită, care îi face pe toți cei din jurul lor să știe că sunt comandanți și formidabili.

Când se întâlnesc prima dată, un bărbat Capricorn va fi imediat atras de o femeie Scorpion. Nu-i poate rezista; la urma urmei, Scorpionul este cel mai sexy semn al zodiacului, făcând o doamnă Scorpion în mod natural magnetică și misterioasă.

Datorită naturii sale rezervate și liniștite, un bărbat Capricorn este și el misterios. Prezența lui puternică și stabilă va atrage o doamnă Scorpion și o va face să vrea să-l dea seama.

Amândoi sunt atrași de cineva misterios cu stăpânire de sine, așa că se vor bucura să se cunoască încet și să desfășoare straturile personalităților complexe ale celuilalt.

Femeia Scorpion știe cum să-l facă pe un bărbat Capricorn să se deschidă și să fie vulnerabil, în timp ce bărbatul Capricorn o lasă pe doamna Scorpion mai adânc în inima lui decât a mai intrat oricine înainte.

Căsătorie

Nu numai că sunt atrași unul de celălalt ca niște magneți, dar o femeie Scorpion și un bărbat Capricorn sunt probabil să formeze o legătură durabilă și iubitoare.

Dacă aceste două semne aleg să se căsătorească, probabil că se vor bucura de o căsnicie lungă și fericită, plină de îngrijire și înțelegere reciprocă.

O dragoste cu Scorpion și Capricorn nu este fragilă și trecătoare, ci se bazează pe o legătură durabilă care poate rezista testului timpului.

Potențialul pe termen lung al acestui cuplu poate fi explicat prin casele astrologice ale zodiilor lor. Fiecare zodie guvernează o anumită casă a zodiacului care transmite darurile și prioritățile zodiacului respectiv.

Capricornul conduce casa a zecea a zodiacului, care este casa obiectivelor, carierei, structurii și statutului. Acest lucru ne spune că un tip Capricorn este ambițios și are întotdeauna un plan pentru fiecare aspect al vieții sale.

Urmează o rutină rigidă, iar granițele pe care și le stabilește sunt esențiale pentru succesul său.

În calitate de „Tatăl” zodiacului, el este motivat de dorința de a oferi familiei sale un mediu sigur, stabil și confortabil. De asemenea, este foarte înțelept și sincer, așa că probabil cei dragi vin adesea la el pentru sfaturi.

Scorpionul, pe de altă parte, guvernează casa opt, care este casa sexului, a intimității, a fuziunii, a finanțelor partajate și a societăților mixte.

Puteți vedea cum aceste două case se completează bine și funcționează armonios într-o relație romantică.

În timp ce un bărbat Capricorn este priceput să-și gestioneze cariera și finanțele, o femeie Scorpion este persoana perfectă pentru a-l învăța cum să-și îmbine viața, în special banii, cu partenerul său.

Un tip Capricorn rece și distante se luptă de obicei cu intimitatea. Ca semn care guvernează casa intimității, o femeie Scorpion face un profesor blând care îi va arăta soțului ei Capricorn cum să lase garda jos.

Îl face să se simtă suficient de în siguranță încât să-și deschidă inima față de ea, dar este suficient de emoțională și pasională pentru a-l ajuta să crească în loc să permită relației lor să devină prea confortabilă și să stagneze.

O femeie Scorpion este la fel de ambițioasă ca un bărbat Capricorn, dar el o poate ajuta să se concentreze și să facă pași realiști pentru a-și atinge obiectivele.

Ea poate fi puțin visătoare și nepractică când vine vorba de ceea ce vrea să realizeze, dar un bărbat Capricorn este partenerul perfect pentru a o ajuta să o mențină pe pământ și să aibă așteptări rezonabile.

Secretele simple pe care le poți folosi pentru a seduce și a-ți păstra bărbatul Capricorn (funcționează ca prin farmec)

În pat

Deoarece sunt atât de compatibili ca prieteni și soți, ați putea presupune că o femeie Scorpion și un bărbat Capricorn au, de asemenea, chimie sexuală naturală.

Dar dormitorul este un loc în care aceste două semne vor trebui să aibă răbdare unul cu celălalt. Din fericire, recompensa pentru toată munca lor grea va merita așteptarea.

Un Scorpion și un Capricorn în pat vor avea nevoie de ceva timp pentru a-și da seama reciproc nevoile, dar odată ce o fac, se pot oferi unul altuia o viață sexuală fără egal.

O femeie Scorpion își dorește un amant pasionat, cu un libido ridicat. Scorpionul este cel mai sexy semn al zodiacului, așa că sexul este crucial pentru o doamnă Scorpion într-o relație.

Un bărbat Capricorn este foarte senzual, dar nu are aceeași dorință sexuală ca partenerul său Scorpion.

Va trebui să învețe că, pentru ea, sexul este o formă de artă și o expresie a intimității, nu doar un act fizic.

Deși o femeie Scorpion este capabilă să se bucure de aventurile de o noapte, ea preferă să aibă o legătură profundă și emoțională cu partenerul ei de pat.

Un bărbat Capricorn nu știe cum să facă această legătură, dar o femeie Scorpion este persoana potrivită pentru a-i arăta calea.

Odată ce doamna Scorpion îl face pe iubitul ei Capricorn să se deschidă, atât din punct de vedere fizic, cât și emoțional, el se va simți mai aproape de ea decât a avut-o vreodată cu oricine altcineva.

În schimb, un bărbat Capricorn își va aduce tendințele perfecționiste în dormitor. Va fi hotărât să fie cel mai bun amant pe care doamna lui Scorpion l-a avut vreodată.

Ea va cunoaște, de asemenea, părțile dulci, romantice și obraznice ale lui, pe care nimeni altcineva nu va putea să le vadă vreodată, și va prețui să aibă aceste părți ale lui numai pentru ea.

Dinamica dintre un Capricorn și un Scorpion în pat este diferită de cea pe care au avut-o înainte cu un partener. Odată ce își rezolvă diferențele inițiale, viața lor sexuală va fi pasională și uimitoare.

Ei vor găsi satisfacție reciprocă și mulțumire unul cu celălalt, iar sexul va ajuta conexiunea lor să se adâncească și să crească.

Sursa

Citește și

Lasă un comentariu

Te rugăm deblochează Adblocker-ul!

Dragă cititorule, reclamele sunt blocate! Publicitatea este esențială pentru susținerea și îmbunătățirea continuă a conținutului nostru.