Compatibilitate Bărbat Gemeni și Femeie Săgetător: Potrivire perfectă? • Astrologie

by Horoscop Urania
Compatibilitate Bărbat Gemeni și Femeie Săgetător: Potrivire perfectă?  • Astrologie

Compatibilitatea unui bărbat Gemeni și a unei femei Săgetător se bazează pe polaritate. Semnele lor sunt opuse unul altuia pe roata zodiacalului.

Acest lucru creează o înțelegere excepțională unul față de celălalt. Aceste semne se echilibrează între ele, deoarece personalitățile lor sunt diferite.

Pentru un bărbat Gemeni și o femeie Săgetător, relațiile cu sufletele pereche sunt comune. Acestea două sunt suficient de diferite pentru a se atrage unul pe altul și suficient de asemănătoare pentru a menține o legătură comună.

Compatibilitatea Gemeni și Săgetător este la un loc ridicat. Acest cuplu știe cum să-și îndeplinească nevoile unul celuilalt. Ambii sunt ușor atrași unul de celălalt și pot menține o relație pe termen lung.

Indiferent dacă legătura lor este una de dragoste sau prietenie, un bărbat Gemeni și o femeie Săgetător se vor completa cu ușurință unul pe celălalt. Nici unul nu este lipicios din punct de vedere emoțional. Ambii sunt cu spirit liber. Nici unul nu este excesiv de solicitant.

Prietenie

Pentru un bărbat Gemeni și o femeie Săgetător, prietenia este confortabilă și naturală. Acești doi se pot întâlni mai întâi în orice varietate de situații. Cu toate acestea, fie că sunt colegi, colegi de clasă, prieteni ai prietenilor comuni sau străini întâmplători care participă la aceeași prelegere sau concert, se vor observa unul pe celălalt imediat.

Un bărbat Gemeni va observa că o femeie Săgetător este încrezătoare, carismatică și îndrăzneață. O va vedea distrându-i pe alții cu povești despre călătoriile ei și experiențe neobișnuite. El va fi rapid captivat de râsul ei și de capacitatea ei de a atrage o mulțime de admiratori.

Ea va observa cât de inteligent și de duh este el. Chiar dacă se mândrește cu obsesii neobișnuite sau tocilar. Ea va admira cunoștințele sale extinse despre diferite cărți și filme. Poate că poate cita cântece obscure și poezie. Ea va găsi un spirit înrudit într-un bărbat Gemeni care este deschis și prietenos, dar nu concurează cu ea.

Pot forma o prietenie puternică, dar respectă și nevoia de spațiu a celuilalt. Când ea rezervă în mod spontan o călătorie și nu este prin preajmă timp de trei luni, el nu o va lua personal. Ea nu va deveni geloasă pe numeroasele sale prietene.

Nici unul nu încearcă să-l înăbușe pe celălalt. Ca prieteni, pot relua cu ușurință de unde au rămas, indiferent de cât timp trece. Ei pot fi în afara ochilor celuilalt periodic, dar nu-și pierd respectul și afecțiunea reciprocă unul pentru celălalt.

Când înțelegeți ce place și antipatiile unui bărbat Gemeni la o femeie, veți ști exact de ce se conectează ușor cu un Săgetător. Bărbații Gemeni trebuie să fie în preajma unor oameni la fel de fermecați, extrovertiți, sociali, grijulii și obsedați de călătorie ca și ei. Nu este cel mai organizat tip uneori, dar spontaneitatea lui poate fi incitantă.

O femeie Săgetător nu face niciodată planuri concrete. Calendarul ei este plin de sugestii casual despre ceea ce ar putea face într-o anumită zi. În acest fel, ea este întotdeauna liberă să se răzgândească în ultimul moment. Acest lucru ar intra sub pielea celor mai mulți oameni, deoarece pare să nu fie de încredere. Dar un bărbat Gemeni o înțelege perfect.

El este la fel de lipsit de angajare și de lipsit de griji ca și ea. Ca prieteni, ei vor înțelege dacă planurile eșuează în ultimul moment. Ei vor înțelege și motivul unui apel telefonic de ultimă oră pentru a aranja o întâlnire, fără să fie supărați că celălalt nu a planificat din timp și să dea mai mult preaviz.

Bărbatul tău Gemeni este dureros de distant? Reaprinde-ți dragostea.

Relaţie

Nimeni nu știe cum să țină un bărbat Gemeni cuplat ca o femeie Săgetător. Fără niciun efort, personalitatea ei este perfect potrivită pentru a-l face să o urmărească. Nu-i place când un partener devine prea lipicios sau solicitant emoțional. Nu riscă deloc să arate aceste calități.

E prea independentă ca să urmărească și să se agațe vreodată de un partener. O femeie Săgetător are încredere în ea însăși și nu se mulțumește niciodată. Deși un bărbat Gemeni își frustrează de obicei partenerul fiind lent în a se angaja, el își întâlnește perechea într-o femeie Săgetător.

Ea poate fi mai decisivă decât el, dar nu se va grăbi într-o relație serioasă. Ea nu vrea să renunțe la libertatea ei sau să se limiteze în funcție de nevoile altei persoane. Ea va rămâne depărtată și îl va face să-și dorească mai mult timp. Când ea decide în sfârșit să ia în serios relația, a trecut deja suficient timp pentru ca un tip Gemeni să fie gata să se angajeze.

Prietenia dintre un bărbat Gemeni și o femeie Săgetător se poate dezvolta într-o relație romantică, dar este posibil să se întâlnească și online și pe site-urile de întâlniri. Nici unul nu are nicio retinere in a folosi tehnologia pentru a gasi dragostea. Ambii sunt ocupați și găsesc site-uri de întâlniri convenabile. Când un meci romantic nu funcționează, ei vor ridica din umeri și vor menține o prietenie.

O femeie Săgetător știe să atragă un bărbat Gemeni și să-l păstreze. În cea mai mare parte, metodele ei de atracție sunt atât de eficiente pentru că ea nu este atât de interesată de el cum este cu adevărat. Ea rămâne întotdeauna ușor detașată emoțional. E suficient de încrezătoare pentru a se comporta ca și cum ar putea să-l ia sau să-l părăsească.

Un bărbat Gemeni se poate simți mai motivat să o urmărească pentru că nu simte că va fi sufocat de ea. Poate fi sigur că a lor va fi o relație obișnuită până când dintr-o zi își dă seama că este îndrăgostit și nu vrea să o piardă.

A ști cum să atragi o femeie Săgetător este ușor pentru un bărbat Gemeni. Este grijuliu și plin de duh, dar nu trebuie să se gândească mult la menținerea relației. Relațiile cu întreținere redusă sunt genul lui preferat și este probabil că acești doi vor sfârși într-o dragoste serioasă în timp.

Căsătorie

Acest cuplu poate rămâne împreună toată viața și nu va vedea niciodată nevoia de a se căsători. Ambele au o serie neconvențională și o atitudine „trăiește și lasă să trăiască”. Nu le pasă de ceea ce cred alții despre ei și nu sunt neapărat interesați să urmeze tradițiile.

Totuși, dacă într-o zi vor decide să se căsătorească, va fi după o lungă curte. Nici unul nu se va grăbi în ceva atât de grav. Ambii preferă opțiunea unei relații ușoare, indiferent cât de îndrăgostiți sunt. Chiar dacă rămân împreună toată viața, un bărbat Gemeni și o femeie Săgetător sunt uşuraţi să afle că au o cale de scăpare.

Căsătoria complică acest lucru și face ca relația să se simtă mai mult ca o capcană atât pentru un bărbat Gemeni, cât și pentru o femeie Săgetător. Oricât de compatibili sunt, în momentul în care se căsătoresc, amândoi pot intra în panică și se pot simți prinși, deși nimic practic nu s-a schimbat în relația lor.

Ambele ar trebui să abordeze subiectul căsătoriei doar atunci când sunt cu adevărat gata să se angajeze la acest nivel. În caz contrar, o relație de succes, sănătoasă și pe termen lung se poate prăbuși dacă un partener îl împinge pe celălalt spre căsătorie de dragul tradiției.

Când ambii sunt gata să se căsătorească, vor avea o relație care arată aproape exact la fel ca înainte. Dacă el iese în fiecare weekend cu prietenii și ea călătorește în jurul lumii fără el atunci când se întâlneau, acest lucru va continua și atunci când vor fi căsătoriți.

Nici unul nu va vedea căsătoria ca pe un motiv pentru a rămâne acasă împreună în fiecare noapte. O viață socială activă și un program de călătorie sunt încă esențiale pentru amândoi. În căsătorie, acest cuplu respectă granițele și independența celuilalt. Se înțeleg ușor, totuși se pot confrunta cu câteva probleme practice.

El este indecis și probabil va fi de acord cu orice spune ea pentru că este mai hotărâtă. Este în regulă până când el începe să se simtă supărat că face mereu ceea ce vrea ea să facă. Bărbații Gemeni nu sunt la fel de aserți ca femeile Săgetător și, dacă nu găsește o modalitate de a-și spune părerea, s-ar putea să regrete și să-i fie supărată.

De asemenea, niciunul nu este bun la gestionarea finanțelor. Chiar și cel mai organizat bărbat Gemeni, care își creează un buget în fiecare lună, se va strădui să depășească orice limitări ale cheltuielilor sale. În fiecare lună, el va calcula cât a cheltuit în exces și apoi va folosi o metodă diferită pentru a calcula bugetul lunii viitoare, doar pentru a acumula datorii și în acea lună.

O femeie Săgetător nu este interesată de niciun fel de limitări și pentru ea este exact ceea ce este un buget. Ea poate încerca să se angajeze să reducă cheltuielile, dar de îndată ce vede o strângere de fonduri sau o campanie de ajutor umanitar, va justifica donarea unor bani ici și colo. Apoi va dori să-și răsfețe prietenii și familia, să se răsfețe cu luxurile ei preferate și, înainte să știi, se grăbește să recupereze din urmă din punct de vedere financiar.

Din fericire, niciunul dintre parteneri nu este prea atașat de ideea de a avea un portofoliu financiar perfect. Ambii consideră banii ca fiind abstracti și irelevanți, atâta timp cât au suficient pentru a plăti pentru elementele de bază și câteva luxuri în plus. Chiar și atunci când sunt neglijenți din punct de vedere financiar, va deveni o problemă doar dacă cineva se simte lipsit de ceva ce și-a dorit atunci când fondurile sunt scurte.

Acest truc ciudat este singura modalitate de a atrage un bărbat Gemeni.

În pat

Un bărbat Gemeni și o femeie Săgetător în pat se pot emoționa și se pot satisface cu ușurință unul pe celălalt. Este pasionată și asertivă. Este un pic leneș în pat și este încântat de fantezii și imaginație mai mult decât de acțiune. Cu toate acestea, ea știe să-l motiveze și să-l încurajeze să acționeze conform fanteziilor sale.

Amândoi se pot inspira reciproc să experimenteze și să exploreze noi fetișuri. O femeie Sagetator poate fi energica si spontana. Un bărbat Gemeni nu este de obicei foarte motivat sexual, dar de obicei va aprecia seducția ei bruscă în timp ce călătoresc sau se bucură de timp împreună.

Stilul ei iubitor de libertate se traduce prin libertatea de represiune și conștiința de sine în dormitor. Acest lucru inspiră încrederea și dorința unui bărbat Gemeni de a deveni mai aventuros și în pat.

Un bărbat Gemeni și o femeie Săgetător se ademenesc sexual. Viața lor sexuală activă poate îmbunătăți o relație de întâlnire sau o căsătorie. Atunci când au certuri, își pot canaliza frustrările pe cale sexuală și se pot împăca ușor. Amândoi se grăbesc să ierte și să uite, mai ales cu o distragere pasională și senzuală.

Chiar dacă nu sunt implicați romantic, ambii au o chimie sexuală puternică. Ei pot avea o aventură la locul de muncă sau pot deveni prieteni cu beneficii. Spre deosebire de multe cupluri, o femeie Săgetător și un bărbat Gemeni pot rămâne de fapt cu acordul lor de a nu se atașa emoțional în majoritatea cazurilor.

Sursa

Citește și

1 comment

Anonim 10 februarie 2024 - 21:05

Nu

Lasă un comentariu

Te rugăm deblochează Adblocker-ul!

Dragă cititorule, reclamele sunt blocate! Publicitatea este esențială pentru susținerea și îmbunătățirea continuă a conținutului nostru.