Compatibilitate Bărbat Taur și Femeie Vărsător: Potrivire perfectă? • Astrologie

by Horoscop Urania
Compatibilitate Bărbat Taur și Femeie Vărsător: Potrivire perfectă?  • Astrologie

Indiferent dacă aparțineți uneia dintre aceste zodii sau că încercați să vă configurați prietenii, trebuie să știți despre compatibilitatea tipică cu bărbatul Taur și femeia Vărsător.

Aceste semne formează un cuplu bun sau sunt nepotrivite?

Nu există nicio îndoială că aceste două semne vor împărtăși o atracție și ar putea să învețe multe unul de la celălalt.

Problemele apar atunci când diferențele lor ies la suprafață, iar șansa ca o relație între un tip Taur și o fată Vărsător să aibă succes este foarte scăzută.

Odată ce vei înțelege mai bine trăsăturile clasice de personalitate și comportamentele acestor două zodii, vei ști de ce un bărbat Taur și o femeie Vărsător nu sunt suflete pereche.

Prietenie

Când vine vorba de puterea compatibilității lor, poate că o prietenie cu Vărsător și Taur este cel mai bun tip de relație la care pot spera aceste două zodii.

Extravagația ei și încrederea totală în ea însăși vor face ca un bărbat Taur să fie atras de o femeie Vărsător, în timp ce fiabilitatea și caracterul său practic îl fac pe un bărbat Taur să fie atrăgător pentru o femeie Vărsător.

Fiecare va recunoaște că celălalt posedă trăsăturile care le lipsesc, astfel încât să se poată ajuta unul pe altul să crească ca indivizi.

O femeie Vărsător poate învăța un bărbat Taur să ignore ceea ce cred toți ceilalți în urmărirea viselor sale.

Ea îi va oferi un impuls de încredere de care are nevoie pentru a-l motiva să ajungă la stele și să țintească mai sus decât și-ar putea imagina vreodată singur.

Bărbatul Taur îi poate arăta femeii Vărsător cum să fie mai realistă și să-și transforme visele în realitate.

Ei vor aprecia, de asemenea, stilul de comunicare al celuilalt, deoarece ambii sunt semne extrem de sincere și directe.

Amândoi preferă ca cineva să le spună un adevăr insensibil și riscă să-și rănească sentimentele decât să-i mintă, chiar dacă este din bunătate.

Dar odată ce aceste două zodii încep să se cunoască mai bine, compatibilitatea Vărsătorului cu Taurul se va dovedi prea slabă pentru a forma o prietenie de durată.

O femeie Vărsător este foarte independentă, așa că după ce a petrecut mult timp cu prietenul ei Taur, își va dori puțin spațiu pentru a se regrupa și a se reîncărca.

Odată ce s-a obișnuit cu compania ei, bărbatul Taur nu va dori niciodată să-și lase prietenul Vărsător să plece.

Nu va înțelege de ce e atât de fierbinte și de frig, iar lipsa de încredere îl face să se simtă nesigur și de parcă nu poate avea încredere în ea pentru a fi alături de el atunci când are nevoie de ea.

O femeie Vărsător este genul de prietenă cu care poți să treci ani de zile fără să vorbești, dar când o vezi în cele din urmă, ea reia exact de unde ai plecat, ca și cum nu ar fi fost timp între voi.

Dar un tip Taur are nevoie de prietenii consistente, stabile și îi va supăra felul în care o femeie Vărsător se scufundă și iese din viața lui după capriciul ei.

Secretele simple pe care le poți folosi pentru a seduce și a-ți păstra bărbatul Taur (funcționează ca prin farmec)

Relaţie

O relație Vărsător și Taur este aproape sigur destinată eșecului, deoarece aceste două zodii au așteptări atât de diferite de la un parteneriat romantic.

Un Vărsător și un Taur pot avea o poveste de dragoste la început, dar în curând relația lor va suferi din cauza luptei pentru putere și a neînțelegerilor constante.

La început, comunicarea lor este puternică, deoarece împărtășesc aceeași nevoie de onestitate deplină. Le place că pot fi direct unul cu celălalt, fără să-și rănească sentimentele unul altuia.

Dar Vărsătorii se luptă să se exprime clar, iar Taureenilor le este greu să vorbească despre emoțiile lor.

Un bărbat Taur are nevoie de un partener senzual și intuitiv care să înțeleagă cum se simte fără să-l facă să spună asta.

O femeie Vărsător nu este deosebit de instinctivă când vine vorba de comunicare și, în timp ce se bucură uneori de atingerea bărbatului ei Taur, alteori nu suportă să aibă mâna cuiva pe ea.

Aceste două semne pur și simplu nu vorbesc aceeași limbă și vor deveni frustrate de toate neînțelegerile și sentimentele rănite.

O femeie Vărsător nu controlează tocmai, dar nici nu este supusă. Nu trebuie să fie responsabilă de ceilalți, dar îi place să aibă control total asupra ei.

Un bărbat Taur este un ciudat al controlului și are nevoie de un partener mai supus. Va admira la început tenacitatea partenerului său Vărsător, dar va fi dezamăgit când ea refuză în mod constant să se aplece la voința lui.

Un tip Taur este un făcător de pace și este fericit să meargă cu fluxul atâta timp cât îi face pe toți cei din jurul lui fericiți.

O femeie Vărsător este în mod natural contrară și îi place să meargă împotriva curentului, chiar dacă este doar de dragul de a fi diferită.

Taurul va simți că Vărsătorul este dificil fără niciun motiv, în timp ce Vărsătorul se va întreba dacă ar trebui să fie cu cineva mai rebel și mai unic.

Odată ce își dau seama că nu sunt potriviți unul pentru celălalt, probabil că va depinde de femeia Vărsător să se despartă de bărbatul Taur.

În timp ce un bărbat Taur este reticent să renunțe la o relație atunci când s-a îndrăgostit, o femeie Vărsător nu va ezita să taie legăturile și să meargă mai departe dacă este nefericită.

Căsătorie

În timp ce o căsătorie Taur și Vărsător este probabil să eșueze, este și mai probabil ca această pereche nici măcar să nu ajungă pe culoar împreună, în primul rând.

Probabil că își vor da seama de incompatibilitatea și se vor despărți cu mult înainte ca o propunere să aibă loc vreodată.

Pentru un Vărsător, cea mai bună potrivire pentru căsătorie este cineva căruia îi place mult timp singur, deoarece o femeie Vărsător are nevoie de mult spațiu și libertate pentru a face ce vrea.

Un bărbat Taur este fericit să-i acorde iubitului său puțin timp singur și se poate ocupa, dar numai pentru atâta timp.

El va fi rănit atunci când partenerul său Vărsător dorește să facă excursii frecvente sau să petreacă cu prietenii ei fără el, sau chiar să stea într-o cameră separată de el atunci când are nevoie de singurătate.

Își dorește un partener cu care să facă totul și nu va înțelege de ce iubitul său Vărsător nu vrea să fie mai mult în preajma lui.

Când devine lipicios sau controlând pentru a-și arăta frustrarea față de separarea lor, Vărsătorul se va retrage și se va retrage și mai mult din relație.

Dacă reușesc să treacă prin diferențe (sau să le ignore) suficient pentru a se căsători, diferențele lor vor prezenta în continuare probleme pe viitor.

De exemplu, creșterea copiilor împreună va fi o provocare pentru acest cuplu. Părinții Vărsător și Taur se vor bate cu capul, deoarece au abordări foarte diferite în ceea ce privește educația parentală.

Amândoi sunt foarte iubitori și își vor pune întotdeauna copiii pe primul loc, așa că copiii nu ar trebui să sufere din cauza acestei uniuni; cu toate acestea, copiii pot face o pană între această pereche.

Un bărbat Taur și-ar ține copiii sub cheie dacă ar putea, deoarece vrea să-i țină în siguranță și să-i protejeze de orice vătămare emoțională sau fizică.

O femeie Vărsător crede că copiii au nevoie de spațiu pentru a crește și va dori să le acorde cât mai multă libertate.

Ei vor simți că nu mai sunt în aceeași echipă și se vor întreba dacă celălalt face cu adevărat ceea ce este mai bine pentru copii.

Încă o dată, luptele pentru putere și comunicarea greșită le ridică capul urât în ​​această relație, făcând aproape imposibilă o căsnicie fericită și de lungă durată.

Această magie îl va face pe bărbatul tău Taur să dorească o relație cu tine.

În pat

Pe lângă faptul că au stiluri de comunicare și temperamente foarte diferite, Vărsătorul și Taurul sunt de asemenea incompatibili sexual. Dar la început, un Taur și Vărsător în pat împreună se pot distra foarte mult.

Taurul este unul dintre cele mai senzuale semne ale zodiacului, iar femeia Vărsător va adora modul în care un bărbat Taur este atât de în ton atât cu corpul lui, cât și cu al ei.

Ar putea petrece zilele împreună în pat, alternând între râs și vizionarea de filme împreună la sesiuni prelungite de preludiu și sex langouros.

Dar după un timp, femeia Vărsător va avea nevoie de spațiul ei, lăsându-l pe bărbatul Taur singur și rece în pat. Bărbatului Taur îi place să se îmbrățișeze și are nevoie de lingura și de ghemuit pentru a se simți conectat cu partenerul său.

Vărsătorul nu este un semn foarte drăgălaș și o femeie Vărsător cu siguranță nu va sacrifica confortul de dragul atingerii iubitului ei.

Când îl împinge sau chiar îi cere să doarmă pe canapea pentru că nu se poate odihni, bărbatul Taur o va lua personal și se va răni.

De asemenea, el va vedea nevoia ei de spațiu personal ca pe o formă de egoism, deoarece crede că dacă i-ar păsa suficient de el ar depune mai mult efort pentru a fi aproape de el.

Lipsa de încredere și conexiunea emoțională prezintă, de asemenea, probleme pentru acest cuplu. Un bărbat Taur trebuie să aibă încredere completă în partenerul său pentru a-și da drumul și a se bucura pe deplin.

Femeia Vărsător este prea neclintită și lipsită de angajare pentru ca Taurul să aibă vreodată încredere în ea, ceea ce le va limita legătura.

Amândoi sunt prea buni la separarea sexului de emoții, în special în Vărsător, care îi poate lăsa pe amândoi să se simtă gol și rece după sex.

La începutul relației lor sexuale, femeia Vărsător se va bucura de tot ce îi face iubitul ei Taur în pat.

Dar după câteva ședințe între cearșafuri, va avea poftă de o varietate. Este foarte experimentală și îmbrățișează chiar și cele mai tabu fantezii sexuale.

Ea nu va ezita să facă sugestii pentru lucruri noi distractive de încercat, iar bărbatul ei Taur va încerca să țină pasul cu ea.

Dar, în cele din urmă, stilul lor de a face dragoste pur și simplu nu este compatibil pentru a fi plăcut și îmbucurător dincolo de faza inițială a lunii de miere.

Sursa

Citește și

Lasă un comentariu

Te rugăm deblochează Adblocker-ul!

Dragă cititorule, reclamele sunt blocate! Publicitatea este esențială pentru susținerea și îmbunătățirea continuă a conținutului nostru.