Compatibilitate cu căsătoria bărbatului Scorpion și femeie Berbec • Astrologie

by Horoscop Urania
Compatibilitate cu căsătoria bărbatului Scorpion și femeie Berbec • Astrologie

Căsătoria unui bărbat Scorpion și a unei femei Berbec este o unire a contrariilor, dar uneori, contrariile se atrag ca niște magneți.

Sunt un bărbat Scorpion și o femeie Berbec suflete pereche sau sunt destinați să-și încalce jurămintele?

Deși sunt foarte diferiți, Scorpionul și Berbecul au destule în comun pentru a face ca o căsătorie să funcționeze, atâta timp cât depun efort.

Diferențele lor s-ar putea ajuta unul pe celălalt să învețe și să crească, sau ar putea sfâșie acest cuplu.

Odată ce cunoașteți forțele astrologice din spatele fiecăreia dintre semnele lor zodiacale, veți avea o mai bună înțelegere a compatibilității căsătoriei bărbatului Scorpion și femeii Berbec.

Elemente

Când doriți să determinați dacă două semne zodiacale ar putea avea sau nu o căsnicie reușită, ar trebui să comparați elementele lor naturale.

Fiecare semn zodiacal aparține unuia dintre cele patru elemente ale naturii. Aceste elemente sunt focul, pământul, aerul și apa.

Elementele ne spun unele dintre caracteristicile tipice ale semnelor, precum și ne ajută să anticipăm modul în care semnele vor interacționa.

Scorpionul este un semn de apă, iar semnele de apă sunt cunoscute ca fiind sensibile, private, emoționale și misterioase.

Berbecul, pe de altă parte, este un semn de foc. Semnele de foc sunt de obicei pasionale, energice, curajoase și entuziaste.

Focul și apa sunt opuse, dar în acest caz, contrariile se pot atrage lucrând pentru a se echilibra reciproc.

Ceea ce atrage fizic un bărbat Scorpion la o femeie Berbec este încrederea ei. Datorită elementului foc, este îndrăzneață și sigură de sine, ceea ce se vede în felul în care se prezintă.

Elementul foc strălucește prin personalitatea ei, deoarece este strălucitoare și plină de viață. Zâmbetul ei luminează fiecare cameră în care intră, iar ceilalți nu pot să nu o observe.

Femeia Berbec este atrasă de natura dulce, dar misterioasă a unui tip Scorpion. El pare a fi amabil și drăgăstos înainte de a-și dezvălui latura întunecată și sarcinoasă, iar o femeie Berbec iubește ambele versiuni ale lui în mod egal.

Omul tău Scorpion este dureros de distant? Reaprinde-ți dragostea.

Planetele

Așa cum fiecare semn are un element natural, fiecare semn are și un corp ceresc ghidaj care dezvăluie ceva important despre acel semn.

Scorpionul și Berbecul sunt două dintre semnele rare care împărtășesc un corp ceresc călăuzitor. Scorpionul este condus atât de Pluto, cât și de Marte, în timp ce Berbecul este guvernat doar de Marte.

Marte este planeta pasiunii, agresivității și luptei. Acest lucru ne spune că atât Scorpionul, cât și Berbecul sunt oameni pasionați, intensi și combativi.

Ambele semne luptă la fel de tare pe cât iubesc, iar o căsătorie între aceștia doi va fi o plimbare cu un roller coaster cu cote și coborâșuri emoționale.

Influența lui Marte face și Berbecul și Scorpionul compatibili sexual. Marte le oferă energie și rezistență incredibile și face atât un bărbat Scorpion, cât și o femeie Berbec agresivi sexual.

Influența lui Marte este unul dintre cele mai mari lucruri pe care aceste două semne le au în comun, dar, în calitate de planetă a luptei, se poate pune și între ele.

Modalitati

Fiecare semn aparține uneia dintre cele trei modalități: fix, cardinal sau mutabil. Modalitatea unui semn ne spune cum acel semn tratează problemele și interacționează cu lumea.

Berbecul este un semn cardinal, iar semnele cardinale sunt lideri naturali. Aceștia atacă obstacolele în mod direct și sunt mai buni la inițierea acțiunii decât la finalizare.

Scorpionul este un semn fix, iar semnele fixe sunt notoriu încăpățânate. Sunt precauți și organizați, abordând problemele încet, dar tratându-le până la capăt.

Semnul cardinal Berbecul va fi inițiatorul cuplului atunci când vine vorba de a începe noi probleme sau de a se confrunta cu provocări, în timp ce Scorpionul remediat îi ajută să finalizeze orice încep împreună.

Ca semn cardinal, o femeie Berbec poate fi puțin șefă și pretențioasă, ceea ce îl freacă pe un bărbat Scorpion care controlează în mod greșit.

Pe de altă parte, tipul Scorpion cu semn fix poate fi prea încăpățânat și neînduplecat pentru binele său. Trebuie să învețe să cedeze partenerului său Berbec din când în când.

În general, compatibilitatea modalităților lor este puternică și face dintr-un bărbat Scorpion și o femeie Berbec un cuplu destul de puternic într-o căsnicie.

Acest truc ciudat este singura modalitate de a atrage un bărbat Scorpion.

Case

Fiecare dintre cele douăsprezece semne ale zodiacului guvernează o casă astrologică care dezvăluie punctele forte și valorile zodiilor.

Valorile personale reprezentate de casele astrologice sunt poate unul dintre cele mai mari obstacole pentru o căsătorie între o femeie Berbec și un bărbat Scorpion.

Berbecul guvernează prima casă, care este casa sinelui, primele impresii, identitatea și independența. Aceasta înseamnă că o femeie Berbec este concentrată pe libertate și individualitate și poate fi puțin egoistă.

Scorpionul guvernează casa a opta a zodiacului, care este casa intimității, sexului, fuziunii și împărtășirii. Spre deosebire de o doamnă Berbec, un tip Scorpion este totul despre a-și uni forțele cu un partener.

Valorile lor divergente ne spun că un bărbat Scorpion va găsi o femeie Berbec egocentrică și egocentrică, în timp ce doamna Berbec găsește un tip Scorpion lipicios și nevoiaș.

Deși casele lor astrologice pot provoca dezacorduri, o femeie Berbec își poate învăța soțul Scorpion să fie mai independent emoțional, iar tipul Scorpion poate arăta unei femei Berbec cum să fie mai grijuliu și mai altruist.

Vârste

Fiecare zodie are o vârstă spirituală bazată pe ordinea zodiacului. Vârsta unui semn transmite maturitatea spirituală, mentală și emoțională a sufletului acelui semn.

Berbecul este primul dintre cele douăsprezece zodii, adică Berbecul este cel mai tânăr semn al întregului zodiac.

Fiind cel mai tânăr semn, o femeie Berbec este copilărească și nevinovată. Ea vede lumea cu ochii proaspeți și curioși ai unui copil și este uimită și uimită de împrejurimile ei.

Scorpionul este al optulea semn al zodiacului, făcându-l unul dintre semnele mai în vârstă pentru adolescenți sau tineri. Aceasta înseamnă că un tip Scorpion este foarte concentrat pe lucrurile lumești și preocupat de relațiile sale interpersonale.

Într-o căsătorie Scorpion-Berbec, soțul Scorpion va fi cel mai matur și mai răbdător, în timp ce partenerul Berbec este mai entuziast și mai excitabil.

Bărbatul Scorpion s-ar putea enerva de imaturitatea soțului său Berbec, în timp ce femeia Berbec s-ar putea dezactiva de cinismul partenerului ei Scorpion.

Cu toate acestea, femeia Berbec admiră maturitatea și abilitățile sociale ale partenerului ei, în timp ce tipul Scorpion adoră minunea copilărească și pofta de viață a soției sale.

Omul tău Scorpion nu comunică cu tine? Iată trucul pentru a-ți împinge Scorpionul înapoi.

Simboluri

Fiecare semn are un simbol unic, de obicei un animal, care încapsulează caracteristicile distinctive ale semnului respectiv.

Putem judeca compatibilitatea căsătoriei a două semne observând modul în care simbolurile lor interacționează în sălbăticie. Berbecul este simbolizat de berbec, în timp ce simbolul Scorpionului este scorpionul.

Berbecul este un mamifer încăpățânat, combativ, care se lovește cu capul de inamici și se încarcă prin obstacole. Scorpionul este o creatură mică, otrăvitoare, cu o prezență liniștită, dar mortală.

Simbolurile lor ne spun că un bărbat Scorpion și o femeie Berbec sunt egali, deoarece un berbec ar putea călca în picioare un scorpion, dar un scorpion ar putea răni un berbec cu înțepătura sa.

Trebuie să aibă grijă să nu se provoace unul pe altul, altfel, argumentele lor ar putea deveni vicioase.

Puncte forte

O căsătorie în Berbec și Scorpion are multe puncte forte. Pasiunea lor reciprocă unul pentru celălalt și orice altceva pentru care simt cu tărie îl face pe un bărbat Scorpion să fie obsedat de o femeie Berbec și invers.

Sunt deosebit de compatibili sexual, așa că Scorpionul și Berbecul în pat împreună se vor lăsa mereu fericiți și mulțumiți.

Împărtășirea unei planete conducătoare le oferă Scorpionului și Berbecului o conexiune specială, în timp ce elementele lor naturale opuse le oferă posibilitatea de a preda alte lecții importante și de a se echilibra reciproc.

Puține semne zodiacale pot ține pasul cu natura mercurială și poftele sexuale ale ambelor semne, făcându-le o potrivire bună.

Aceasta este greșeala numărul 1 pe care o fac femeile cu un bărbat Scorpion…

Puncte slabe

Compatibilitatea generală a Berbecului și Scorpionului este puternică, dar această uniune este departe de a fi perfectă.

Împărtășirea lui Marte face ca atât Berbecul, cât și Scorpionul să fie dominatori și combativi. Căsnicia lor va fi plină de dragoste pasională, dar lupte la fel de intense.

Un tip Scorpion s-ar putea trezi tânjind după un partener mai sensibil și mai intuitiv, în timp ce femeia Berbec ar putea tânjește mai multă aventură și optimism decât poate oferi soțul ei Scorpion.

Ei vor trebui să decidă dacă concesiile și compromisurile pe care trebuie să le facă în relație merită sau dacă le-ar fi mai bine cu diferiți parteneri.

Probabilitatea de succes

Unele potriviri astrologice au mai multe șanse să aibă o căsătorie de succes decât altele. Pe baza semnelor lor zodiacale, o unire între un bărbat Scorpion și un Berbec este un wild card.

Ar putea avea o căsnicie de lungă durată, care să reziste testului timpului, dar calea lor nu este ușoară. Amândoi sunt prea combativi și controlați pentru a avea un parteneriat stabil și fără probleme.

Dar sunt compatibili și complementari în multe feluri și s-ar putea ajuta unul pe celălalt să devină indivizi mai buni și mai puternici în relația lor.

Puterea și potențialul pe termen lung al acestui parteneriat depind de dacă sunt sau nu dispuși să facă compromisuri și să facă concesii de dragul căsătoriei și pentru a-l face fericit pe cealaltă persoană.

Scorpionul și Berbecul sunt suflete pereche, dar relația lor este plină de pasiune și conflict. Ei trebuie să învețe cum să-și rezolve diferențele și să depășească certuri fără a se răni unul pe celălalt pentru ca o căsătorie să funcționeze.

Sursa

Citește și

Lasă un comentariu

Te rugăm deblochează Adblocker-ul!

Dragă cititorule, reclamele sunt blocate! Publicitatea este esențială pentru susținerea și îmbunătățirea continuă a conținutului nostru.