Cum definește fiecare femeie iubirea, conform zodiei sale

by Horoscop Urania
Cum definește fiecare femeie iubirea, conform zodiei sale
Cum definește fiecare femeie iubirea, conform zodiei sale

Iubirea este unul dintre cele mai frumoase sentimente și nu o spunem doar pentru a părea un clișeu, însă chiar așa este. Când vine vorba de felul în care privim iubirea, totul are legătură cu experiențele de care am avut parte până în prezent.

Dacă pentru unele femei iubirea constă în gesturi mici, oferite la momentul potrivit, pentru alte persoane iubirea adevărată înseamnă că ai sentimentul extrem de puternic față de partener și să acorzi atenția necesară. Pentru fiecare dintre noi, iubirea capătă o altă definiție și vei cunoaște acea definiție doar în momentul în care vei întâlni partenerul potrivit.

Și pe lângă asta, iubirea presupune și o serie de compromisuri pe care ar trebui să fii dispus să le faci pentru partener, însă, în cele din urmă, iubirea este un sentiment extrem de puternic de care avem nevoie în viața noastră.

Iar dacă te întrebai cum definește fiecare zodie iubirea, iată care sunt aspectele pe care ar trebui să le știi:

Pentru femeia , definiția iubirii constă în oferirea de gesturi de afecțiune partenerului. Pentru ea nu contează atât de mult vorbele, contează mai degrabă faptele. Chiar dacă așteaptă destul de multe de la ceilalți, inclusiv de la partener, nu vrea să forțeze lucrurile și mereu va fi în căutarea iubirii adevărate.

Romantismul joacă un rol extrem de important în viața femeii Taur, iar pentru ea romantismul constă într-o fi confortabil cu partenerul, astfel încât să nu se constrângă. Chiar dacă deseori este nesigură în relațiile sentimentale pe care le are, pe parcurs să dă seama că iubirea se manifestă prin o multitudine de feluri și contează ca gesturile de acțiune să fie făcute din suflet.

Femeia Gemeni este adeptă comunicării în toate aspectele vieții. Este o fire pragmatică și nu cunoaște foarte bine, iar din acest motiv exagerează când vine vorba de a-și exprima iubirea.

În relațiile amoroase, femeia Rac este extrem de pasională și dedicată, astfel că pentru ea iubirea înseamnă atunci când găsește sprijinul în partenerul pe care îl are. Timpul petrecut cu partenerul este foarte important pentru ea și preferă să stea cât mai mult timp cu partenerul decât să se relaxeze la spa sau oriunde altundeva.

Femeii Leu îi place să aibă o viață spectaculoasă, iar în același mod vrea să fie și modul în care se manifestă dragostea. Își dorește mereu să fie în centrul atenției, iar pentru ea iubirea seamănă cu cele din filmele de dragoste pe care le urmărește, dorin-și în permanență să fie surprinsă de către partener.

Pentru femeia iubirea adevărată se concretizează prin gesturi mici între ea și partener. Iar prin gesturi mici, ne referim la diferite escapade la munte sau la mare, oferirea unui cadou simbolic partenerului sau chiar pregatirea unei cine romantice. Pe lângă asta, și încrederea este importantă pentru ea.

Femeia Balanță apreciază foarte mult atunci când sunt alături de un partener în care poate pune toată încrederea. Pentru ea iubirea se manifestă prin conversații pe care le are cu partenerul, timpul petrecut împreună, dar și conexiunea pe care o are cu el.

Femeia crede în dragoste, în special în dragoste la prima vedere. Deși pentru ea relații sunt dificile deoarece presupun compromisuri pe care nu este dispusă să le facă, găsește modalitatea potrivită prin care să arate afecțiunea față de partener.

Responsabilitatea întotdeauna a fost pe primul loc în viața femeii , iar același lucru se întâmplă și în viața amoroasă. Se așteaptă ca partenerul ei să îi aprecieze dragostea pe care io oferă, cu toate că el nu oferă la rândul lui aceleași gesturi de afecțiune.

Femeia Capricorn vede dragostea într-un mod mai tradițional. Nu este o persoană spontană, astfel preferă să cântărească foarte bine acțiunile înainte de a le pune în practică. Pentru femeia Capricorn, contează să aibă lalături un partener dedicat și lângă care poate întemeia o familie.

Înțelegerea este calitatea care stă la baza unei relații pentru femeia Vărsător. Partenerul pe care îl are alături trebuie să fie unul capabil să o înțeleagă și să accepte așa cum e. Chiar dacă are tendința de a fi critică cu cei din jur, când vine vorba de a accepta critică, nu mai este atât de deschisă să le primească.

În ceea ce privește modul prin care femeia Pește vede iubirea, sursa de inspirație principală o zonă cărțile. Pe lângă asta, intuiția o ajută de fiecare dată când se simte nedumerită și acest lucru se vede și în modul în care se simte iubirea față de partener.

Foto: PR

Sursa

Citește și

Lasă un comentariu

Te rugăm deblochează Adblocker-ul!

Dragă cititorule, reclamele sunt blocate! Publicitatea este esențială pentru susținerea și îmbunătățirea continuă a conținutului nostru.