Cum ne afectează soarele din diferite case

Prezentare generală asupra planetei Soare: –

Soarele este indicatorul Aatma sau dorința sufletească în viața unui individ. Soare în astrologie înseamnă ego, calitate de conducere, ambiție, atitudine dreaptă, optimism, faimă, sănătate, natură înțeleaptă, vorbire elocventă, bogăția familiei, prosperitate generală, precum și succes în viață. Așadar, poziția bună și plasarea Soarelui în horoscop mărește șansele de succes, putere și prosperitate cu ceva efort. Vorbește cu Astrologul acum pentru a afla mai multe despre plasarea planetei Soare în horoscopul tău.

Soarele În Case Diferite

Soarele în casa I:-

Soarele în casa I în Ascendent îi dă nativului putere cu voință puternică și hotărâre de a-și atinge scopurile și obiectivele. Nativul va fi plin de optimism, încredere și pozitivitate și va fi înzestrat cu multă avere în viață. Nativul va fi vesel și înțelept, dar poate părea uneori arogant. Soarele în casa 1 conferă personalitate dinamică și succes în carieră după vârsta de 25 de ani. Nativul cu soare în casa lor conferă autoritate în viață și succes prin sectorul guvernamental. Nativele ar putea, de asemenea, să obțină o poziție înaltă în domeniul guvernamental sau să devină un politician de succes, cu multă popularitate în viața cu Sun în prima lor casă. Păcatul în casa 1 dă, de asemenea, păr slab pe cap și probleme hormonale femeilor.

Soarele în casa a II-a: –

Soarele în casa a 2-a a bogăției și graficul individului indică capacitatea nativului de a câștiga bani în mod corect, cu onestitate în relațiile lor. Nativul ar putea avea o bunăstare solidă cu un fundal financiar bun al familiei. Nativele începe să câștige avere de la foarte tineri și chiar și-au stabilit afacerea fără prea multe dificultăți. Problema cu pielea poate deranja persoana din când în când din cauza soarelui în casa a doua. Nativul s-ar putea chelie la o vârstă fragedă în viață. Nativii vor avea valori morale și etice înalte în viață, dar sunt sinceri pentru binele lor. Surya în casa a doua îl face pe nativ generos, bogat și talentat. Soțul tău poate domina, iar viața de căsătorie poate deveni supărătoare. Soarele din această casă face nativul caritabil și de lungă durată, dacă nu este afectat.

Soarele în casa a 3-a:-

Soarele în casa a treia îl face pe nativ norocos și de succes după vârsta de 24 de ani, dar după multă luptă în copilărie. Surya în casa a treia face din nativ o persoană de succes și bogată la o vârstă fragedă. Nativul ar putea deveni nerăbdător, anxios și neliniştit uneori să dea în judecată Soarelui în casa a treia și să sufere uneori pierderi. Soarele în casa a treia a făcut curaj să-și asume riscuri și a dat roade de multe ori datorită acestei poziții a Soarelui. Nativele vor fi ambițioase și dorințele lor vor fi îndeplinite mai ales la vârste fragede. Soarele în casa a treia dă faimă prin mass-media și jurnalism. Surya în casa a treia te poate face, de asemenea, o vedetă a sportului.

Soarele în casa a 4-a:-

Surya în casa a 4-a oferă succes prin agricultură și afaceri imobiliare. Soarele din casa a 4-a ar putea atitudinea furioasă și dură față de natură. Soarele din casa a 4-a îi face pe nativ să fie profund atașat de familie și își asumă mereu responsabilitatea familiei pe umerii lor. Surya în casa a IV-a oferă mult sprijin din partea tatălui și nativul se va bucura de bogăția, proprietatea și bunăstarea familiei lor. Soarele din această casă dă probleme și în pământ străin sau prin autoritățile guvernamentale. Surya în casa a 4-a își amplifică, de asemenea, averea prin munca independentă. Surya în casa a 4-a oferă, de asemenea, mai mult de o casă în timpul vieții lor.

Soarele în casa a 5-a:-

Surya în casa a 5-a oferă succes prin artele spectacolului, iar nativul poate atinge faima în viață datorită creativității și abilității artistice în viață. Nativul ar putea străluci în afacerile din showbiz și chiar în lumea sportului. Persoana ar putea deveni un scriitor excelent, precum și câștigurile din bursă și investiții. Soarele din casa a 5-a oferă abilități excelente de orator și calitate de conducere. Nativul ar putea deveni influență și în viața altora. Soarele din casa a 5-a face o persoană extravagante, elegantă și conferă abilități uimitoare de comunicare. Nativul ar putea deveni popular datorită ocupației lor după vârsta de 28 de ani.

Soarele în casa a 6-a:-

Soarele în casa a 6-a oferă succes în cariera în domeniul guvernamental, iar nativul ar putea deveni un ofițer gadget dacă Soarele nu este slab sau afectat în horoscop. Nativul ar putea fi foarte educat, mai ales în domeniul sociologiei și științelor politice. Nativul poate deveni un lider de masă datorită acestei poziții a soarelui. Soarele în casa a VI-a dă succes în rezultatul alegerilor și, de asemenea, călătoria în pământ străin. Nativul ar putea avea unele probleme de sănătate în timpul vieții și se poate confrunta cu răni grave din cauza soarelui în casa a 6-a.

Soarele din casa a 6-a dă, de asemenea, probleme financiare în primii ani de viață, dar nativul devine destul de bogat după 40 de ani. Soarele în casa a VI-a dă succes prin ocupație în domeniul medical și, de asemenea, în domeniul dreptului și justiției. Nativul ar putea deveni și ofițer de poliție din cauza soarelui în casa a șasea.

Soarele în casa a 7-a:-

Nativ cu soare în casa a 7-a va fi religios și spiritual, dar va fi ocupat mult în afaceri și responsabilități familiale. Nativul ar putea obține un loc de muncă pe pământ străin din cauza soarelui în casa a 7-a. Soarele din casa a 7-a poate face un nativ un diplomat cu poziție înaltă și viață bogată. Nativul ar putea câștiga putere prin relații publice. Nativul va gusta succesul după căsătorie, dar sănătatea soțului va fi un motiv de îngrijorare. De asemenea, poate exista o lipsă de compatibilitate fizică cu soțul/soția. Nativul va avea contacte cu oameni influenți și aristocrați, iar nativul va gusta succesul pe pământ străin.

Soarele în casa a 8-a:-

Soarele din casa a 8-a dă relații extraconjugale și un nume prost în societate. Nativul poate deveni liderul unui grup corupt și poate păcăli pe alții pentru a câștiga avere. Soarele din casa a 8-a dă succes în astrologie și științe oculte, dar necinstea va fi cauza căderii pentru nativ. Nativii pot suferi de agonie psihică sau pierderi personale din cauza familiei lor și pot avea probleme financiare în viață din când în când. Soarele din casa a 8-a poate implica nativ în fraudă, iar nativul s-ar putea confrunta cu unele probleme prin legi și justiție. Pierderile prin litigiu sunt, de asemenea, foarte posibile, dar succesul în domeniul astronomiei, dosarelor medicale, domeniul cercetării este posibil dar în străinătate. Nativele ar putea obține o anumită recunoaștere a muncii lor departe de locul natal.

Soarele în casa a 9-a: –

Soarele în casa a 9-a face nativ spiritual și înalt educat. Nativul va fi foarte prosper pe pământ străin și va obține noroc chiar de la naștere. Tatăl lui Native poate deveni o personalitate influentă în timpul vieții lor. Persoana va câștiga multă prosperitate și sprijin din partea tatălui și a membrilor familiei. Nativ va fi un savant și un vorbitor elocvent. Persoana își poate atinge studiile superioare pe pământ străin. Nativii vor fi populari datorită faptelor lor caritabile în societate. Soarele din casa a 9-a oferă mult calibru și prosperitate prin munca și cariera lor. Nativul ar putea deveni bogat după vârsta de 22 de ani sau ar putea aparține unei familii bogate.

Soarele în casa a 10-a:-

Soarele în casa a 10-a, dacă nu este slab și afectat, atunci dă viață devreme și popularitate în cariera lor. Nativele ar putea deveni populare în masă prin domeniul divertismentului sau prin domeniul politicii după vârsta de 34 de ani. Nativele ar putea deveni un star de film sau un politician renumit datorită acestei poziții de soare. Soarele în casa a 10-a oferă realizări solide în cariera unei persoane datorită abilității sale extraordinare și talentului talentat. Nativul va fi inteligent, inteligent și creativ. Nativele ar putea, de asemenea, să manipuleze oamenii și să obțină profituri din ei. Soarele din casa a 10-a oferă, de asemenea, prosperitate în viața tatălui nativului. Nativul va avea succes și norocos în viață. Deși, el sau ea ar putea să nu se lupte prea mult în viață.

Soarele în casa a 11-a: –

Soarele în casa a 11-a oferă succes în afacerile de parteneriat, precum și succes în domeniul marketingului și reclamei. Native poate ajunge la o poziție de vârf și în sectorul bancar. Nativele ar putea deveni bogate în timp rapid datorită abordării lor prudențiale și urmăririi creative. Soarele din casa a 11-a oferă, de asemenea, o rețea solidă și o mulțime de admiratori în rețelele sociale. Soarele în casa a 11-a oferă, de asemenea, succes și fericire prin carieră, precum și în relațiile amoroase. Nativul se poate căsători și într-o familie foarte bogată. Soarele din casa a 11-a oferă câștiguri din mai multe surse, iar nativul ar putea stabili un imperiu al afacerilor mari în timpul vieții lor.

Soarele în casa a XII-a: –

Soarele din casa a 12-a ar putea duce o persoană la închisoare pe pământ străin din cauza unor fraude și înșelăciune sau prin intermediul unor acuzații false. Această Surya din casa a 12-a oferă succes și recunoaștere în domeniul guvernamental, dar nu va exista prea mult sprijin din partea tatălui sau lipsa prezenței tatălui în viața lor. Persoana poate să fi tulburat viața căsătorită și sexuală, dar va câștiga faimă datorită carierei și ocupației sale, care implică artă și creativitate. Nativ ar putea deveni, de asemenea, scriitor sau regizor de film. Nativii pot obține mult lux și bogăție în viață datorită scrisului sau antreprenoriatului lor pe pământ străin.

Sursa articolului

  • Facebook

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :