Cum reacționează semnele când își întâlnesc marea dragoste

by Horoscop Urania
Cum reacționează semnele când își întâlnesc marea dragoste

Descoperă cum reacționează semnele zodiacale atunci când își întâlnesc marea dragoste!

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Berbecul care își găsește marea dragoste se va retrage oficial de pe piață.

Fostii sunt blocați și cei care sunt îndrăgostiți de el sunt respinși.

Berbecul este construit pentru a proteja ceea ce iubește cel mai mult.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Taurul va încerca să-și păstreze rutina ca persoană singură chiar și după ce își vor întâlni marea dragoste.

Nu este că el este incapabil să se schimbe, dar îi ia ceva timp să facă diferența dintre a se stabili cu un partener și a-și abandona personalitatea.

Este un prieten loial și simte o pierdere atunci când trebuie să renunțe la anumite rutine și comportamente pe care le prețuiește de ani de zile.

Odată ce va vedea cât de fericită și stabilă devine viața lui pentru că face parte dintr-un cuplu, va simți că schimbarea a meritat.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Gemenii sunt foarte stresați atunci când își întâlnesc adevărata dragoste, dar nu din motivele pe care ți le-ai putea imagina.

Gemenii au atât de multe responsabilități încât le este greu să reziste nevoii de a renunța la totul atunci când își întâlnesc partenerul de viață.

Așa că încearcă să compenseze în exces adoptând abordarea opusă și încercând să pună relația pe locul doi după orice altceva, pentru că nu simt că merită să prioritizeze lucrurile care îi fac cei mai fericiți.

Le este nevoie de mult timp pentru a schimba această mentalitate, dar persoana potrivită va avea răbdarea și înțelegerea să vadă bătălia interioară pe care o duc Gemenii.

Rac (22 iunie – 21 iulie)

Racul nu are o reacție specială atunci când își întâlnește marea dragoste. Este mai degrabă o ușă deschisă care spune intră, te așteptăm!

A avut o atitudine atât de deschisă față de găsirea iubirii, răbdare și perseverență nesfârșite, încât găsirea unui partener este pur și simplu concluzia logică a eforturilor sale continue.

A depus efortul mental și emoțional pentru a se pregăti pentru asta și are așteptări realiste despre cum arată viața de zi cu zi cu un suflet pereche.

Leu (22 iulie – 22 august)

Leul trebuie să spună tuturor că și-a găsit marea dragoste.

Și, desigur, asta include defilarea cu brațul noului partener în jurul tuturor locurilor lor preferate și prezentarea lor în întregul lor cerc social și familial.

Bucuria lui Leu este enormă și nu poate să nu o împărtășească cu ceilalți.

În cele din urmă, el va coborî din nori și se va întoarce pe Pământ, dar acele primele săptămâni sau luni sunt un vis devenit realitate pentru el.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Fecioara se simte cel mai în siguranță în negare. A trecut prin destulă durere de inimă și dezamăgire pentru a-și pune imediat sufletul pe tavă, deși este evident că și-a întâlnit marea dragoste, ea este

nu este străină de pierderi și singurătate, atât de mult încât a devenit mai mult o zonă de confort decât să aibă alături pe cineva în care să aibă încredere.

Ideea este că întâlnirea cu cineva atât de incredibil înseamnă că poate pierde ceva și, cu cât acea relație este mai prețioasă și de neînlocuit, cu atât este mai multă presiune să nu o strice.

Balanță (23 septembrie – 22 octombrie)

În mod ciudat, Balanța se simte ușor vinovată după ce și-a întâlnit marea dragoste.

Totul este mult mai puternic și copleșitor acum decât orice altă relație în care a mai fost înainte și o face să se simtă tristă pentru viața ei până în acest moment.

Balanța este o persoană sentimentală căreia îi place să acorde o importanță egală trecutului și prezentului ei.

Faptul că și-a găsit alesul o lasă să se simtă dezorientată și o face să-și pună la îndoială toate alegerile și sentimentele din trecut.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Scorpionul își pune partenerul prin foc, fără nicio remuşcare pentru orice daune pe care le-ar putea suferi pe parcurs.

A simți că cineva este marea lui iubire nu este suficient pentru a-i câștiga încrederea.

Trebuie să testeze această persoană de mai multe ori și să fie sigur că trece cu brio.

Scorpionul este în cel mai bun caz sceptic și nu se simte vinovat când vine vorba de îndoială sau lipsă de încredere.

Trebuie să dovedești că meriți încrederea lui înainte să ți-o dea.

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

Întâlnirea unei mari iubiri îi face pe Săgetător să aibă o mulțime de idei.

Va planifica vacante, va pregati mesele, va incepe un program comun, va nota marimea pantofilor persoanei respective, orice sa fie mereu pregatit.

Când se implică într-o relație, își asumă toate riscurile, crezând din toată inima că merită.

În cele din urmă, va rămâne fără, așa că partenerul lui perfect trebuie să-l lase jos pentru un pui de somn înainte de a leșina pe podea.

Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)

Capricornul continuă să fie exact așa cum este chiar și după ce își întâlnește marea dragoste.

La urma urmei, oricine îl iubește cu adevărat îl ia cu rutinele lui.

Capricornul își va include partenerul acolo unde văd sensul și unde doresc să fie inclus. La cafeaua de dimineață, de exemplu.

Dar, creați și rezervați spațiu pentru fiecare persoană pentru a-și păstra individualitatea.

Știe că partenerul lui a avut propriul mod de a face lucrurile până acum și nu-l va forța să se schimbe doar de dragul relației. La fel și invers.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Vărsătorul este genul de partener care pregătește o nouă periuță de dinți, face loc în sertar pentru lucrurile celeilalte persoane și începe să-și cumpere cafeaua preferată.

El este, fără îndoială, gata să-l primească pe alesul său în viața lui.

Când dragostea vieții lui intră în scenă, el vrea ca ea să-și vadă inițiativa, fără nimic de ascuns și fără jocuri de jucat.

Pești (19 februarie – 20 martie)

Când Peștii își întâlnesc marea dragoste, este o mare eliberare pentru ei.

Porțile se deschid și în sfârșit este timpul ca ei să reverse toate gândurile, sentimentele și experiențele despre care nu au spus nimănui niciodată.

Peștii caută acel tip de relație total deschis.

Ei fac o treabă atât de bună în a descrie ce și cine sunt cu adevărat, încât devin un manual de instrucțiuni pentru partenerul lor.

Sursa

Citește și

Lasă un comentariu

Te rugăm deblochează Adblocker-ul!

Dragă cititorule, reclamele sunt blocate! Publicitatea este esențială pentru susținerea și îmbunătățirea continuă a conținutului nostru.