Cum să convingi un bărbat Fecioară să răspundă la textul tău • Astrologie

by Horoscop Urania
Cum să convingi un bărbat Fecioară să răspundă la textul tău • Astrologie

Un răspuns la mesajul unui bărbat Fecioară poate să nu fie ceea ce vă așteptați. Spre deosebire de a trimite mesaje unui bărbat Rac care răspunde imediat, un bărbat Fecioară este diferit.

Trebuie să înțelegi stilul de mesaje text al unui bărbat Fecioară. Un bărbat Fecioară răspunde lent la mesaje.

Când vezi semne evidente că un bărbat Fecioară te place, s-ar putea să te încurce atunci când nu trimite mesaje înapoi imediat. De ce așteaptă atât de mult?

Trebuie să înțelegeți ce să trimiteți mesaje unui bărbat Fecioară pentru a-i atrage atenția în primul rând. El nu răspunde la vorbe mici. Are nevoie de un motiv pentru a răspunde.

Un bărbat Fecioară nu-i place să piardă timpul făcând ceva ce nu este productiv. El nu trimite mesaje doar pentru a discuta. Așteaptă ceva important.

De ce bărbații Fecioara trimit pe primul loc

Chiar și atunci când vezi semne tipice de zdrobire pentru bărbatul Fecioară, te poți aștepta ca bărbatul tău Fecioară să înceapă să se deschidă mai mult și să devină mai comunicativ. Totuși, acest lucru nu se va întâmpla întotdeauna. Mai ales când vine vorba de mesaje text.

Este important să înțelegeți că un bărbat Fecioară nu trimite mesaje din aceleași motive pentru care trimiteți un mesaj. El trimite un mesaj doar atunci când încearcă să comunice ceva important, oportun și practic.

El poate trimite o linie pentru a vă ura „Bună dimineața” sau „Noapte bună”, dar de obicei nu va folosi mesajele pentru a vorbi. Nu-i place să-și petreacă timpul făcând ceva care nu produce rezultate tangibile, reale.

El nu vede scopul trimiterii de mesaje text din alt motiv decât acela de a împărtăși informații vitale de care veți avea nevoie pentru a face ceva practic. El va trimite ora, locul și alte detalii pertinente atunci când vă întâlniți.

Îți va spune ce crede că trebuie să știi. El nu vede asta ca fiind frig. Este doar ocupat și nu vede nevoia să converseze excesiv. Acest lucru este esențial de înțeles. Când îi vei trimite mesaje cu afirmații cochete, el va vedea că nu este important.

Aceasta este greșeala numărul 1 pe care o fac femeile cu un bărbat Fecioară…

Înțelegeți sistemul de „evaluare” a răspunsului său

Un bărbat Fecioară are un sistem pentru orice. Așa își păstrează controlul asupra vieții și se simte împuternicit. Are reguli pentru fiecare aspect al vieții și este întotdeauna organizat.

Când vine vorba de mesaje la care să răspundă, el are propriul său sistem de evaluare. El vede unele mesaje urgente, altele prioritare, dar nu urgente (acestea pot aștepta) și, de asemenea, neimportante.

Când îi trimiți videoclipuri drăguțe cu pisici sau un mesaj care spune „Bună ziua, cum a fost ziua ta?” aceasta este o modalitate sigură de a ajunge pe cel mai jos clasament pe lista lui. Acestea nu sunt mesaje urgente. Nu sunt practice. Ei nu comandă un răspuns.

Acesta este echivalentul unui bărbat Fecioară al vorbelor mici. Are puțină răbdare pentru asta. Totuși, atunci când te iubește, el va răspunde. O va face la timpul lui.

Păstrați-l pe scurt

Cum te testează un bărbat Fecioară? El nu o face exact. Pur și simplu își urmează propriile reguli și își menține agenda. Nu se lasă distras de vorbe mici.

Ori de câte ori îi trimiți mesaj unui bărbat Fecioară, ar trebui să ții minte că less is more. Nu-i place să citească paragrafe. De fapt, chiar dacă aveți o problemă urgentă, o va ignora dacă vede blocuri uriașe de text.

Un bărbat Fecioară nu-i place să se oprească din ceea ce face atunci când este ocupat pentru a defila printr-un text lung. Mai ales dacă este doar pentru a vorbi mici. Se va enerva de asta.

Păstrați-l scurt și până la punctul când trimiteți mesaje unui bărbat Fecioară. Dacă doriți un răspuns imediat, asigurați-vă că îi trimiteți un mesaj text cu un mesaj productiv care are un fel de implicație practică.

Această magie îl va face pe bărbatul tău Fecioară să-și dorească o relație cu tine.

Pune întrebări practice

Cele mai bune întrebări pe care să le pui unui bărbat Fecioară au de-a face cu lucruri practice pe care le poate face pentru a te ajuta. Acesta este ceea ce separă textul „Cum a fost ziua ta?” dintr-un text precum „Computerul meu s-a blocat din nou, poți să treci mai târziu să mă ajuți să o repar, te rog?”

Prima este o întrebare abstractă pe care o vede drăgălașă, dar nu chiar utilă. Indiferent dacă empatizați cu el sau nu, ziua lui a fost totuși ceea ce a fost și nu vede cu adevărat rostul să discute despre asta prin text.

A doua întrebare este directă, la obiect, specifică și care face o cerere practică. Este mult mai probabil să obțină o reacție de la el. Chiar dacă crezi că este mai egoist să ceri ajutor decât să întrebi despre el. Lui nu-i pasă.

El ar prefera să fie productiv decât să-și ia timp pentru a-și explora sentimentele sau pentru a vorbi despre ziua lui. Vă va spune cu plăcere cum a fost ziua lui când vorbiți la telefon sau vă vedeți.

O altă întrebare practică pe care să o pui unui bărbat Fecioară poate include „Mă duc la magazin, vrei să iau ceva pentru tine?” Acest lucru arată interes pentru el și, de asemenea, îl angajează să răspundă. Este practic, nu abstract.

Asigurați-vă că mesajul dvs. este demn de răspuns, în mintea lui

Doar pentru că vezi semnele că un bărbat Fecioară este serios cu tine, nu înseamnă că își va slăbi deloc granițele. Se ține de o rutină și un program strict. Nu-i place să piardă timpul.

S-ar putea să credeți că este important să scrieți „te iubesc” de cinci ori în fiecare zi, deoarece este un lucru dulce și iubitor de făcut. Cu toate acestea, în mintea lui, aceasta este mai mult o enervare decât drăgălaș.

Când decideți dacă îi trimiteți un text, întrebați-vă care este scopul mesajului. Dacă singurul scop este să-i atragi atenția sau să-l anunți că te gândești la el, gândește-te din nou.

Acest lucru singur nu va îndeplini criteriile sale ca mesaj important. Deși este un gest frumos, nu există nicio implicație practică. Dacă vrei ca textul tău să primească un răspuns, trebuie să fie un răspuns demn în mintea lui.

Folosește aceste secrete pentru a-ți face bărbatul Fecioara să te iubească (funcționează ca prin magie)

Nu trage rapid mai multe texte

Când un bărbat Fecioară tace, s-ar putea să te simți obligat să-i scrii din nou. Poate nu a văzut-o? Poate nu a primit notificarea? Puteți găsi scuze pentru a explica de ce nu a răspuns.

Totuși, nu-i tot trimite mesaje. Acest lucru va fi considerat pentru el ca o pacoste. Încercați să profitați la maximum de un text. Fii clar, concis și direct. Dă-i șansa să răspundă.

Orice ai face, nu-l contacta în mod repetat. Dacă nu vă răspunde, poate fi ocupat sau pur și simplu consideră că textul dvs. nu merită un răspuns iminent.

Folosiți cu ușurință cuvântul „Urgent”.

Cu un bărbat Fecioară, cheia este să comunici doar atunci când este urgent și când ai nevoie de ajutor practic. Cu toate acestea, nu doriți să folosiți în mod repetat cuvântul „urgent”.

În mintea unui bărbat Fecioară, dacă totul este o urgență, nimic nu este o urgență. Vrei ca textele tale să iasă în evidență pentru el. Nu-i da sentimentul că ai nevoie de ajutorul lui imediat, decât dacă ai cu adevărat.

Nu folosiți această tehnică tot timpul. Va începe să se simtă profitat sau va deveni enervat. În schimb, fii practic și lasă problemele urgente să vorbească de la sine.

Un mic truc pentru a smulge inima bărbatului tău Fecioară?… chiar dacă este rece și distant…

Întrerupeți rutinele obișnuite de mesaje text numai ocazional

Un bărbat Fecioară este o creatură de obicei. Este legat de rutinele lui. El poate răspunde la mesajele dvs. numai la o anumită oră din zi. Asta pentru că te are în rutinele lui. Acesta este de fapt un lucru bun.

Nu-i place să fie spontan. Un bărbat Fecioară își urmează propriul program și are propriul simț al timpului. Dacă te place cu adevărat, s-ar putea să rupă rutinele obișnuite pentru a-ți trimite mai multe mesaje.

Totuși, aceasta va fi excepția, nu regula. Se va opri din când în când pentru a răspunde la un mesaj atunci când este ocupat. Din când în când, aruncați un text practic și scurt într-un timp pe care nu îl comunicați în mod normal.

Acest lucru îi va da sentimentul că este important și îl va încuraja să rupă rutina pentru a vă răspunde. Nu abuzați de această tehnică, altfel el va crede că deveniți prea nevoiași.

Fii respectuos cu timpul Lui

Trimite întotdeauna mesaje de parcă știi că bărbatul tău Fecioară se grăbește. De obicei nu se grăbește, dar este mereu ocupat. El va fi mai receptiv la tine dacă simte că îi respecți timpul.

Nu este nevoie să continui în textul tău despre cum „știi că este foarte ocupat, dar…” Bărbaților Fecioare nu le place această prefață. Se va întreba de ce te deranjezi să-i trimiți mesaje dacă știi că este cu adevărat ocupat.

Arată întotdeauna prin acțiunile tale că înțelegi că are multe sarcini pe lista lui de făcut. Nu este nevoie să spuneți ceea ce este evident, arătați-i că îi respectați granițele, nu acționând nevoiaș sau pretinzând timpul său.

Secretele simple pe care le poți folosi pentru a seduce și a-ți păstra bărbatul Fecioară (funcționează ca prin farmec)

Spune-i că ai nevoie de ajutor sau sfat

În timp ce urmați instrucțiunile despre menținerea scurtă și respectarea timpului său, încercați să vă identificați textele în jurul unor lucruri specifice pentru care aveți nevoie de ajutor. Fii scurt.

Dacă este o situație complexă, dă-i o scurtă explicație și cere un moment în care să poți vorbi mai mult despre asta. Bărbaților Fecioare le place să împărtășească sfaturi și îndrumări. Îi place să-ți arate că este expertul în toate.

Întrebați-l dacă vă poate da părerea despre cel mai bun telefon de cumpărat, cel mai bun model de mașină, cea mai bună modalitate de a realiza anumite lucruri. Va fi măgulit că îi cauți ajutorul.

Sursa

Citește și

Lasă un comentariu

Te rugăm deblochează Adblocker-ul!

Dragă cititorule, reclamele sunt blocate! Publicitatea este esențială pentru susținerea și îmbunătățirea continuă a conținutului nostru.